Inlägg från: Anonym (avskyr dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (avskyr dig)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till R.K:

    Din sjuka, jävla galning. Jag är så oerhört glad att jag har sluppit ur dina klor. I fyra år manipulerade och bedrog du mig, förpestade mitt liv och min självkänsla med dina lögner. Innerst inne visste jag att du ljög, men du är så oerhört skicklig på det du gör, så jag kunde aldrig bevisa nåt. Och varenda gång så lyckades du vända allt emot mig, så att det var JAG som framstod som boven i dramat.

    Du är så sjuk, så vidrig, så äcklig. En sån liten, sjuk människa. Vet du om att jag äcklades av dig ibland när vi var tillsammans? När du fick mig att ha sex med dig fastän jag inte ville. Svetten som droppade från pannan på dig och du tyckte att du var en sån bra älskare. Guds gåva till kvinnan.

    Du hade dålig andredräkt, vet du det? Och du luktar illa på andra ställen också...

    Den där dagen när allt uppdagades, när jag slog till dig... jag önskar att jag hade slagit dig hårdare, att jag hade knäat dig i skrevet.

    Jag borde ha repat din tjusiga BMW.

    Din mamma är skitful, har aldrig sett en sån okvinnlig kvinna. Hela din familj är rubbad och insyltad idina jäkla affärer och lögner.

    Du är det äckligaste jag vet.

  • Anonym (avskyr dig)
    Anonym (MJ) skrev 2011-11-21 22:26:16 följande:
    Oj, detta var läskigt att läsa. Passar så bra in på en RK jag tack och lov inte har kvar i mitt liv längre. Din RK råkar inte komma från ett land långt söderut där man kör på vänster sida om vägen?
    Jaså? Har du också råkat ut för en galen RK? Beklagar. :( Dock verkar det inte vara samma - denna RK har alltid kört på höger sida... ;)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!