• Nossmiarfe

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Lämna mig i fred dig jävla psykopatsubba!

  • Nossmiarfe

    Anonym (hemsk)
    Ibland är det bättre att skriva här än att ångra något man skickar iväg och inte vill stå för längre.

  • Nossmiarfe

    Du har grava problem! Skaffa dig ett eget liv, ta hand om dina egna barn, älska dem, krama dem och gräv inte ner dig på forum som FL och FB och leta upp folk som förlorat anhöriga "barn" för det är precis det dina "vänner" ringt till mig och sagt att du gör! Det är ett sjukt beteende. Och sluta va anonym när du kommenterar mina inlägg. Det syns så väl att det är du. Folk med ryggrad och empati skriver inte anonymt.

  • Nossmiarfe

    Tack för att jag blev presenterad som "hon vars dotter tog sitt liv" i lördags på festen!
    Hur ska man orka gå vidare, våga göra roliga saker fast det är jobbigt när en del bara måste trycka på det som hänt min dotter hela tiden.

  • Nossmiarfe

    Snälla regeringen, riksdagen, alla Sveriges partier och Trafikverket lägg ner järnvägen jag blir tokig eller kom på något så den blir ljudlös!

  • Nossmiarfe

    Ulfsas

    50-75 m och min dotter ställde sig på rälsen och väntade......

  • Nossmiarfe

    Anonym (bitterfittan)

    Hade jag vetat hade jag inte haft behov av att skriva om hennes tragiska öde!
    Vi vet inte, vännerna vet inte, ingen vet! Förutom hon själv och hon kan inte ge oss något svar. Hon var en glad, omtänksam, duktig och humoristisk tjej som verkligen ingen trodde skulle göra något sådant.

    Varför undrar vi med!

  • Nossmiarfe

    Känna är en sak men ni ska veta att ni är älskad av någon iaf.
    Min dotter tog livet av sig och jag sa ofta att jag älskade henne men något gjorde att hon inte ville vara kvar hos oss. Nu är hon älskad och saknad. Jag önskade hon kunde se mina tårar. Hur mycket jag saknar henne i denna stund, hur mycket jag saknade henne i jul och hur tomt det är nu när jag inte har mina fem barn utan bara fyra. Som hennes lillebror sa "va lite barn vi är nu". Hur ensam hennes storasyster känner sig. Hon fick ju hem sin lillasyster på sin 2 års dag. Nu kommer hon få fira sin 17 årsdag själv. Vilken modig tjej hon va! Vilken humoristisk tjej och vilken glad och snäll människa hon va. Hon var och är älskad!

    Så snälla tänk er för och gör inget dumt. Någon kommer sakna er så det gör ont i själen. Försök prata med någon professionell istället. Gott Nytt År!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!