• Anonym ((en av alla er))
    Äldre 26 Oct 13:56
    3428785 visningar
    13106 svar
    13106
    3428785

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till min granne
    "Din satans pensionärs-kärring, händer det verkligen ingenting i ditt liv utan att du MÅSTE
    lägga dig i mitt ? Sluta ta in min katt och lås in honom hos dig och sedan klaga på att jag
    aldrig tar in honom. Hur i helvete ska jag kunna det när du har han inlåst hos dig ? Och
    jag är SÄLLAN i min lägenhet för att jag hellre är hos min kille, än att behöva ha dig springandes
    som gnäller om allt och alla jämt och ständigt! JAG HAR ETT EGET LIV OCH TÄNKER INTE
    DELA MED MIG AV DET TILL DIG, SATKÄRRING! Och min pojkvän har väl MINST lika mycket rätt som
    jag att vara i min trappuppgång, och ha MIN hemnyckel så länge jag tillåter detta! Guess what?... Vi
    blir sambos SNART! :) .. Bara för att du är ett rasistiskt-härke, håll det för dig själv... man väljer inte sina grannar!

    Till mamma
    Jag förstår inte ditt tänkande och angerande! Du pratar skit om dina egna barn, till och med till främmat folk, hur kan du sova om nätterna ? Jag har mått dåligt hela min uppväxt pga hur du betett dig! Jag har försökt ta mitt liv ett x antal gånger och det vet du. Min bror mår MINST lika dåligt just nu.. det finns ju en anledning till att han bodde hos mig ett halv år, när han hade exemeplvis närmare till skolan ifrån dig. De finns en anledning till att han ville dra igång med en utredning på soc om att JAG (då 19 år) skulle få vårdnad om min 14 åriga lillebror. Jag mådde skit med honom, led med han.. såg allt han fick stå ut med, precis som jag fått under alla år. Tycker inte du att nåt är fel när ens lillebror på 14 år (som alltid levt med storasyster HOS mamman) kallar sin syster mamma ? - Tacka fan för nåt inte står rätt till! Sedan tog du med honom. packa och drog! Nu får vi kanppt ses.. inte konstigt han hamnar i fel banor.. jag hatar dig för det!

    Och till vilken anledning pratar du skit om mig och min kille till resten av släkten, bekanta, vänner och andra ? - JAG ÄLSKAR HONOM och hoppas på ett långt liv med honom. Vi har vart ett par sedan 4,5 år tillbaka, inte bara ta och acceptera detta nu? Jag vet med mig att han kunnat vart ett svin emot mig ibland.. men snälla ... folk kan förändras om dom själv vill, vilket du inte verkar veta vad de orden betyder ens!

    Och pappa behöver du inte smutskasta, de är ditt fel allting, du använde mig som ett vapen som liten. Att du ens kunde med och berätta för mig att jag som liten rent ut sagt hatade dig.. jag visste med mig att jag inte ville vara hos dig och att jag jämt låste in mig i bilen och vägra gå ut ur den när pappa skulle lämna mig, du och din man var hemska emot mig. Du visste alla slag han gav mig.. du visste allt.. men lät mig ändå inte bo hos pappa.

    Till Pappa
    Jag älskar dig och förlåter dig för den perioden vi inte hade kontakt.. men tack för att du gav mig, mitt allt.

    Till lillebror
    Jag vet hur du har det, jag finns här dag och natt, vad klockan än är på dygnet. Jag ska göra allt som står i min makt för att få dig tillbaka, jag är en bättre mamma än vår egen. Men kom ihåg, ingenting är ditt fel! Du är bäst, du är stark och tillsammans ska vi klara detta! Jag älskar dig överallt annat, du är de finaste jag har. Jag släpper dig aldrig, aldrig för gott.. Jag ska kämpa in i mina sista andetag, du är min stjärna. JAG ÄLSKAR DIG!

    Till min pojkvän
    Jag hatar att du knappt är hemma, att vi bara ses några timmar på kvällarna, oftast. Jag saknar vår tid, älskling. Men allt börjar bli bättre nu.. men sluta umgås med XXX .. jag vet att det bara kommer sluta illa :/ vill dig bara väl, vill aldrig att de händer dig något! Jag älskar dig, nu och för alltid. Vill du gifta dig med mig ?

    Till min bästa vän
    Ingen är som dig, du är verkligen den bästa, ljuset i mitt liv. Tack för att du alltid finns där, vad det än är. Du är en sån fin mamma och jag visste redan när du berätta att du var gravid att du skulle klara detta galant och nu är din pojk snart ett år och den sötaste unge jag vet. Jag vet att du har det jobbigt nu, och jag vet att du vet att jag står bakom din och sin sons rygg tills min dags slut.. Följer med dig på vart enda möte osv. Jag lämnar aldrig er! Tack för att ni finns i mitt liv, jag älskar er!

    Till Lillasyster
    Du borde förstå, för du ser så ofta.. varför vänder du mig ryggen bara för mamma och jag bråkar ? - JAG ÄLSKAR DIG, DU ÄR MIN SYSTER! Men sluta bete dig som mamma. Mår dåligt av tanken.. Jag finns här för dig, de vet du! Men din storebror behöver mer stöd just nu, förlåt. Du vet att i mitt hem är du välkommen när som helst. Ditt hem är mitt hem! Lillan, i love you!
  • Anonym ((en av alla er))
    Äldre 21 Feb 16:53

    Hej darling! 

    Jag har en överraskning, hoppas du blir lika lycklig som jag känner mig.. jag är gravid, vi ska ha barn, du ska bli pappa.

    Men än så länge är jag inte alls långt gången, därför får vi drömma och hoppas fram tills vi kommit över de 12 veckorna, vill inte misslyckas denna gången..

    jag älskar dig!  

  • Anonym ((en av alla er))
    Äldre 15 Aug 10:13

    Jag är så fruktansvärt trött på ditt beteende!
    Du kallar dig för min bästa vän.. men då tror jag du bör ta en funderare på över hur du behandlar dina vänner, stumpan.

    Du klagar på mig för något jag gjorde är jag var 15 år, ETT BARN VAR JAG.. JAG VISSTE INTE BÄTTRE!! Men se det livet jag lever idag, allt är perfekt, jag gjorde ett bra VAL.. va glad för min skull istället, ifall du nu är min "vän". Men du har ingen rätt att komma och gnälla när du gör precis samma sak, och du ? NU ÄR VI VUXNA OCH DITT BETEENDE ÄR PATETISKT OCH SORGLIGT! 

    Men stanna du kvar i din lilla bubbla, i ditt patetiska förhållande och liv, du kommer ingen vart med de du satsar på iaf, jag saknar dig inte när jag inte hör utav dig, eller umgås med dig. Kom på att jag faktiskt mår bra utan dig, jag behöver inte dig! :)

    Svek alla mina vänner för dig, till vilken anledning ? Försvinn.. jag behöver inte dig, du berör inte mig!

    Senaste veckorna har jag bara börjat känna hat gentemot dig. Och du? Till vilken anledning ska du va sur för jag umgås med andra folk, du har ingen "äganderätt" på mig.

  • Anonym ((en av alla er))
    Äldre 16 Aug 09:08
    Anonym (mrsmjölkchoklad.) skrev 2012-08-15 23:51:32 följande:
    Tack för att jag fick se dig komma och gå med din nya tjej innan du ens tänkt tanken på att nämna för mig att vi var över? Tack för att du bossade runt på mig medans du gjorde allt jag inte fick bakom min rygg.
    Tack för att du vägrade lyssna på mig, när jag ville att du skulle veta att jag var gravid med ditt barn - som jag såg spolas ner i avloppet under en hel jävla dag, det värmde i hjärtat.
    Du vet M, din bästa kompis? din "bror"?
    Well, vi ville ha varandra redan då, och vi dejtar bakom din rygg nu.
    Fuck you right back.

    You go girl!
  • Anonym ((en av alla er))
    Äldre 17 Aug 08:12

    Mamma, jag hatar allt du har gjort emot mig, det hemsöker mig än..

    Värst tycker jag det är att du fått alla att tro att det var jag som var så hemsk, att jag slog dig, kalla dig saker, osv..
    Inte nog med att mina syskons pappa slog mig från det jag var 5 tills jag var 12 för jag ex inte knöt hans skor, för han var för fet för att göra det själv, att han visade upp mig när jag duschade och skrek jag och blev arg, fick jag stryk.
    Inte konstigt att jag alltid låste in mig i pappas bil och vägrade komma ut, va ?

    Sen så miste jag min morbror, du din bror, den enda i världens som förstod mig.. det dödade mitt hjärta ännu en gång.

    När du lämnat mina syskons pappa så började du, precis som allt som hänt under året fått dig att rubba hela hjärnan.

    Jag var 12 år stack du på dejter och jag fick ensam sitta hemma i vårt stora hus och passa mina syskon på 7 och 5 år, vet du hur rädd jag var varje gång jag skulle gå och lägga mig ? Vet du hur jag önskade och hoppades att mina älskade änglar inte skulle vakna så dem skulle se min rädsla.

    Vid 13 års ålder började du ge mig stryk, kalla mig "cpbarn" "hora" "ingen vill ha mig, jag är ett misslyckat barn" osv.. vet du `? Jag trodde på det.. började må skit, och trodde jag inte var värd någonting.

    När jag var 14-15 .. jag minns, jag hade blivit våldtagen, men vad gjorde du ? VARFÖR I HELVETE TROR DU ATT MAN HAR BLÅMÄRKEN MELLAN BENEN (PÅ LÅREN) .. FAN INTE FÖR ATT JAG HAR RAMLAT & SLAGIT MIG IAF SOM JAG SA.. varför i helvete tror du att du hittade sönder rivna trosor i soptunnan, en lerig kjol och ett sönder rivet linne och en bh som var uppklippt, jag hatar dig som låtsades att inte fatta... JAG HATAR DIG!
    Varför tror du jag vägrade gå till skolan, varför tror att du hittade mig medvetslös på hallgolvet och fick åka med mig till akuten och magpumpa mig ? VARFÖR ?
    Varför tror du J fick knuffa mig från tågrälsen ? JAG HATADE MITT LIV, varför lät du mig inte somna in ?
    Varför sa du att det var rätt åt mig ? Varför kalla du mig hora ? Varför sa du att du skulle skratta på min begravning ? Varför slängde du ut mig när det var -30 grader ut ?Jag fick sova på en snuskig toalett ute den natten.. Varför tänkte du sparka in min mage när jag var gravid ? Varför ljög du för min sambo och sa att jag inte ville leva med honom ?

    Mamma, idag inser jag vad som hade kunnat hänt efter allt ifall inte jag träffat min underbara kille när jag var 15,5 .. idag bor vi ihop och har två fina hundar och väntar vårt första barn..  mitt barn ska aldrig stå ut med det du gjorde mot mig. Min lillebror bor till och med hos mig, du behandlar han likadant, din subba. Du hade lätt kunnat få mig att somna in, vet du att jag hatar att alla tror att det var jag som var så jävla dum i huvudet fast det var du, jag var ett barn, inte konstigt att jag försvarade mig genom att skrika, slåss och svära, när du gjorde detsamma. Och när jag försökte prata normalt med dig så skrek du ändå, jag var vuxnare än dig. Jag anmälde dig till soc, eller skolan.. för jag vågade inte ens gå hem till slut, nejnej , allt är så bra, bara jag som är dum i huvudet och du fick dem att tro det, så att jag fick ingen hjälp.

    Jag hatar dig för min barndom.. vill inte minnas den!
    När mina barn någongång frågar hur min barndom var, så måste jag ljuga..
    Fy fan för dig.. Önska du fick stå ut det helvete som jag gjort, då hade du nog inte
    levt idag, för lika stark som jag är du då fasen inte!

  • Anonym ((en av alla er))
    Äldre 3 Sep 09:37

    Börjar bli så jädra trött på det här nu! Du måste vara psykistsjuk eller någonting, nåt är fel i skallen på dig, stumpan! - HAN ÄR MIN! Bara acceptera det.

    Du hade pojkvän, du miste din chans.. inte mitt fel att vi hittade varann, jag visste ingenting om dig, så det var inte jag som förstörde, eller vad skulle jag förstört ? .. Ni hade ju ingenting!

    Nu är det 5 år sedan. - Vi har hunnit förlova oss, flyttat ihop, skaffat hund och ja, snart barn!
    Han älskar mig, och skulle aldrig lämna mig för din skull, tyvärr..
    Då hade han gjort det innan han ens träffat mig.

    Vi har ett liv nu, vi älskar varann.. vi är en familj, låt oss vara.

    Jag ser inte dig som ett hot, absolut inte. Jag vet rätt säkert att min sambo älskar mig, men jag är trött på dina blogg-inlägg om hur du ska ta honom ifrån mig, hur du vill att jag ska råka ut för olyckor för att du ska kunna trösta honom och sedan ska det ena leda till det andra.

    Tycker det är lite läskigt att du kan önska en annan människa ur livet, du känner inte ens mig.. Vi har träffats 1-2 ggr, typ gått förbi varann varav 1 gång jag frågade dig vad du vill oss, men det är 4,5 år sedan.

    Lämna oss ifred, om du bryr dig om honom så mycket så låt honom vara lycklig!
    Hade han inte velat ha mig hade han kunnat gå för länge sedan..

    Tack & hej.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!