Inlägg från: Schrewelius85 |Visa alla inlägg
  • Schrewelius85

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Fan jag älskar dej! Varför velar du, du vet jag gör allt för dej! För dej o våra två fina barn! Undrar vad du gör, vad du tänker på där i din lastbil! Snälla låt de bli vi igen. Vill ju bli gammal med dej! Du är ju de vackraste för mig! I världen är du någon, men för mig är du allt ! Älskar dej!

  • Schrewelius85

    Varför, varför blev de så här :'( älskar dig nåt så fruktansvärt mkt. Önskar du gjorde detsamma! Hoppas att när de här huset är borta och vi sitter på vars ett håll. Jag med barnen. Att du vågar väcka dina känslor för mig igen och att du vill dela ditt liv igen med mig. Jag vill bara va med dej ..!!

  • Schrewelius85

    Ååh du din jävla fega h*ra!! Hade jag sett dej hade jag fan kört över dej! Så otroligt feg som inte vågar stå upp för vad du gjort! Hoppas innerligt din stackars sambo får reda på sanningen !! De borde vara honom du söker bekräftelse hos! Eller ja, du verkar endå inte veta vad ett förhållande innebär! Från ett dåligt till ett bra och endå vänstrar du !!!

  • Schrewelius85

    Tänk om du inte varit så feg lilla A. Men nu vet du var jag står så SLUTA höra av dej till L för i annat fall berättar jag för din godtrogna pojkvän !

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!