• Anonym (<3)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till mitt ex
    "Saknar dig så mycket trots att jag har en ny familj. Förstår att jag tagit fel beslut men får leva med det nu. Älskar dig."

  • Anonym (<3)

    Till mormor:

    Jag saknar dig så! Jag önskar att jag kunde prata med dig, jag önskar att jag kunde få åka hem till dig och fika. Saknar lukten av ditt hem och jag saknar allt som har med dig att göra! Vi kommer att ses igen men just nu saknar jag dig så himla mycket!

    Till lillebror.

    Var rädd om dig. Skulle det hända dig något dör jag!

    Till min sambo:

    Tack för allt! Du är den mest underbara människa som finns och jag kan verkligen inte förstå hur du vill vara med mig. Men tack för att du är det! Jag hade inte levt idag om det inte vore för dig. Jag hade heller inte varit den glada och förstående människa jag blivit.
    Tack för att du visat mig att kärlek vid första ögonkastet finns och att det varar för alltid! Tack för att du alltid är på min sida, även när jag har fel! Jag älskar dig!
    ( friar du inte i jul spöar jag skiten ur dig )

  • Anonym (<3)
    Anonym (Förtvivlad) skrev 2011-11-01 00:34:03 följande:
    Till mina barn, min man, min övriga familj och mina vänner.

    Jag har sagt att allt är ok, jag verkar glad igen. Planerar för framtiden och pratar om resor vi ska göra, om nästa sommar, om när lillan börjar skolan och jag och hon ska köpa skolsaker tillsammans så som jag gjort med våra andra barn, om hur jag kommer att bli som mormor den dag jag får barnbarn.
    Jag planerar en spahelg med mina väninnor till våren, pratar om hur fint och mysigt det ska bli när vi flyttar och hur roligt det ska bli när jag är färdigutbildad och ska börja jobba igen.

    Men inget av detta kommer ske för jag är döende. min sjukdom är tillbaka och har nu spritt sig till hela skelettet. Jag har månader kvar. Kanske ett halvår som mest.  
    Kommer att berätta för er mycket snart. Vill försöka fira julen utan att alla är ledsna och tänker på vad som komma skall.
    Jag vill inte detta! Jag vill leva! Vill inte lämna mina barn. Hur ska dom förstå? De är det finaste jag har. Som jag älskar er!
    Jag vill bli gammal tillsammans med dig Xxx (min man). Du är allt jag någonsin velat ha. Ingen är finare än du!

    Mamma och pappa, tack för allt, tack för den fina barndom ni gett mig, för mina värderingar och för den jag är.

    Mina underbara vänner, Det är ni som känner mig bäst. ni som delat glädje och sorg med mig sedan
    barnsben. Genom hela livet,  till vuxenlivet med allt vad det innebär. Tack för allt!

    Till alla er som funnits i mitt liv, ta hand om mina barn, låt dom känna mig genom era berättelser och minnen.
    Tala om för dem hur mycket jag älskar dom och låt dom känna sig älskade.

    Jag är inte rädd för döden. Jag önskar bara så innerligt att jag fick leva...
     
    Men snälla du! Inte kan du bära detta själv till efter jul? Låt din underbara familj och dina vänner finnas med dig genom detta ofattbara! Prata åtminstone med din man. Vill ni skona barnen till efter jul så gör det, men DU behöver stöd!
  • Anonym (<3)

    Jag blir förvirrad av ditt beteende och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Igår hörde jag av mig, inget seriöst sms var det. Dock så var det en möjlighet, en chans för dig att passa på och ge mig ett svar. Det var något som jag verkligen hade velat se dig svara på.

    Det var otydligt och oklart, men många andra fick samma sms som du själv. Alla andra svarade, inte du. Vad betyder det? Kommer vi prata med varandra imorgon? Kommer vi att se på varandra imorgon? Kommer jag skämmas imorgon, lika mycket som jag gör idag..

    Jag önskar bara att vi kunde sluta spela, vara raka och att du framförallt du gav mig något mer. Om det är så att du inte känner mer än att vi är kompisar och att det har varit kul att flörta med mig - så säg det då. Jag vill mer jag vill ha dig och jag önskar att det en dag ska bli vi.

  • Anonym (<3)

    Till min sambo!

    Det finns mer än 1000 bra saker med dig, men några av de bästa är att du inte snarkar och att du inte friat ännu, trots påtryckningar från mig och alla andra :) Det är fint att du står på dig och gör det som känns rätt! Tack för att du ger mig möjligheten att vara kär efter alla år <3

    Till min bästa vän

    Jag vill flytta till en stad och jag vill att du flyttar med. Jag vet att det är mycket begärt men vi klarar oss inte utan varandra!Jag ska hjälpa dig att gå ner i vikt, du är bara värd det bästa! Du är bäst gumman <3

    Till min kropp

    Hej, jag matar dig VARENDA dag och sköter om dig så jag vill komma med ett krav. Omprioritera fettet i kroppen och sätt det på mina bröst istället. Där gör det ju nytta :) Tack på förhand

  • Anonym (<3)

    Till pojkvännen: ja, jag vill ha barn men kanske inte med dig. Sluta skryta om pengar du har, du låter inte det minsta trevlig!

    Till kompis: Orkar inte med ditt beteende. Ta ansvar för dina handlingar!

    Till arbetsgivaren: sluta lova det du aldrig håller! Är så trött på dig!

    Till farfar: jag saknar dig. Det är svårt att ses sedan farmor dött, det gör för ont. Förlåt att jag inte hör av mig.

    Till mormor: jag hatar dig för att du dog, jag älskar dig tills det jag dör :'(

    Till hemlig: jag saknar dig, du känner mig bäst av alla. tack för allt!

  • Anonym (<3)

    Oj Unni, vilket inlägg. Jag hoppas du får nöjet av att uppleva iallafall en del av det du räknar upp drabbar exet ;)

  • Anonym (<3)

    S: 
    Om det inte vore för min pojkvän hade jag slitit kläderna av dig för länge sedan. Nu gör jag det bara i tankarna.  

  • Anonym (<3)

    Inget sms direkt, eller mail.

    Jag vill känna mig önskad, jag vill känna mig behövd, jag vill känna mig efterlängtad, jag vill känna mig omtyckt, jag vill att jag ska vara värdefull för dig.

    Jag hatar att du inte kan ställa upp när jag som mest behöver och behövde det. Nu vet jag vart vi står och jag kommer inte kunna räkna med dig i framtiden, det är en sak som jag förstått.

    Mitt liv raserar och du väljer att se på. Du väljer spriten och ciggen. Det är sjukt. Du är sjuk. Jag är förbannad och ledsen. När jag åter är på fötter så kan du glömmer att vi åter igen kommer ha samma kontakt som förr.

  • Anonym (<3)

    Tänker på dig. Undrar hur du mår och undrar om vi någonsin mer kommer att ses.

    Sen, du snygga oerhört attraktiva kille som satt bredvid mig på bussen på morgonen (torsdag).

    Vi fick nog lite mer kroppskontakt.. Vanligtvis försöker man att absolut inte vidröra personen intill sig, vi snuddade armar,axlar,ben och i svängarna så höll vi inte emot för att undvika att åka in på varandra.

    Vet att du ofta åker denna buss, ska bli kul att se vart på bussen du väljer att sätta dig på måndag.

    Det pirrade som bara den i kroppen på mig när vi satt sådär i 20 minuter. Ännu mer när jag såg hur du efter att ha gått av kollade efter mig när bussen åkte förbi dig.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!