• 2småunder

    Ibland önskar ja att vi bara kunde få det ur systemet så att säga men skulle vi göra det skulle både du och jag förlora allt..

  • 2småunder

    Till M

    Hej du! Jag hörde att du var gravid och ska få barn i sommar, grattis till det! Vill bara önska dej lycka till och hoppas du blir en jävligt mycket bättre morsa än vad du tyckte att jag var som gav min son en bulle extra för att han inte skulle skrika sej blå på cafeet. Eller att du får ett barn som ALLTID gör som du säger och som aldrig trotsar! Du hade ju väldigt mycket expertråd till mej trots att du aldrig hållt i en unge innan du träffade mej. Så hoppas du och din kille lever upp till allt nu som du sa att jag gjorde fel. Och för Gud skull hoppas aldrig ditt barn som 1 åring kommer att hålla i en katt på fel sätt, då blir ju ditt barn oxå en djurmisshandlare! Så ja, grattis och lycka till! Your in for a treat! :)

  • 2småunder

    Jag tänker på dej hela jäkla tiden! Varför? Jo dina ögon och vackra ord gör mej helt trollbunden! Allt stannar vid tanken men du finns där! Ständigt närvarande..

  • 2småunder

    Fan vad jag saknar dej! Varför saknar jag dej för? Jag borde inte sakna dej, inte på något sätt men jag gör det, nästan så det gör ont! Jag får verkligen stålsätta mej för att inte skriva till dej! Jag vill ha dej, men har alldeles för mycket att förlora :( väntar du?

  • 2småunder

    Någonstans långt där inne kommer jag alltid önska att det är du istället för honom.. En dag kanske det blir så men.. Tills dess så blir det bäst såhär..

  • 2småunder

    Jag älskar dej! Så nu är det sagt! Jag älskar dej så jävla mycket att jag vaknar nästan varenda natt och ditt namn och att jag älskar dej och vill ha allt med dej är den enda tanke som snurrar innan jag somnar igen!

    Skulle så gärna vilja skicka det. Men vet inte om jag vågar, än.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!