Inlägg från: Anonym (Som ett frågetecken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Som ett frågetecken)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Förstår inte alls vad som händer. Varför är samma person så olika från gång till gång? Från allvarligt nära till kyligt ogillande. Vad är ens syftet med det?!

    Nu är min energi för det här slut, den är helt klart ändlig...lycka till, hoppas att du blir mer tillfreds med livet framöver.

  • Anonym (Som ett frågetecken)
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-28 23:42:37 följande:
    Hmm oändlig är långt ifrån ändlig! Vet inte vem du riktar dig till, men min tolkning är ändå att just det vi textar är inte alltid riktade till någon att ta vid vid.. tänker väl lite så här. Men för min nyfikenhets skull, vem, vad och varför?
    Vissa saker skall nog inte vara oändliga...

    Just den här texten är tveklöst riktad till en viss person som säkert kan tänka sig att den syftar på just henne.

    Ett riktigt självupptaget fegt pucko som visserligen är underhållande på sitt helt egna sätt men det finns gränser för hur ohyfsat och dryygt man får uppföra sig. Ja, det gäller även dig, faktiskt. Bara för att du verkar i en slags skyddad verkstad så betyder det inte att de utanför skulle ha någon sorts tålamod med dig. Jag vet att jag inte har det.

    Skärp dig för fan!
  • Anonym (Som ett frågetecken)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-01 21:54:38 följande:

    Tråkigt, det är inte alls säkert att personen förstår vad hon har gjort för fel. Ledsamt detta!


    Allt är möjligt....men i så fall är hon sällsynt socialt obegåvad och det är det sista hon är.

    Jag tar det där senaste osympatiska beteendet som en hjälp att en gång för alla kapa bandet, något jag borde gjort redan i somras.

    Så tack!
  • Anonym (Som ett frågetecken)

    Apropå att våga så vågar jag mycket till skillnad från andra. De enda lekar jag gillar och sysslar med är såna som är ger positiva vibbar, är så jäkla fult att leka med människor på fel sätt. Är bekräftelsebehovet sjukligt stort, jobba med dig själv. Är rak och ärlig, har inga som helst baktankar med det jag skriver här. Om det kan ge en tankeställare åt någon som så väl behöver det så må det verkligen vara hänt.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!