• Anonym (Blå)
    Äldre 10 Mar 20:28
    3484409 visningar
    13193 svar
    13193
    3484409

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (brit) skrev 2019-03-10 17:16:37 följande:

    Ja, så otroligt många som vill att den andre tar steget..vem vill inte det liksom, är ju inte oskyldig själv precis men någon måste ju våga. I de lägen där det går att göra något dvs.

    Hur resonerar alla ni här om en är upptagen, är det den personen som är den ende som kan vara drivande eller tvärtom?


    Och om båda är upptagna?!? Vem tar steget? Hur?
  • Anonym (Blå)
    Äldre 10 Mar 23:03
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-10 22:47:41 följande:

    Den modiga tar första steget :)Annars är det nog inte alls meningen, att två fegisar ska träffas!


    Aj aj, den där kommentaren visste var den tog... ;) Så är det naturligtvis, i sin enklaste form. Får grubbla på det ett tag.
  • Anonym (Blå)
    Äldre 11 Mar 08:22
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-10 23:07:36 följande:

    Gör det, du vet att det är så sant!


    Klart att det ytterst bottnar i rädsla. En del simpel feghet/bekvämlighet, men också en djupare oro över att ställa till det för varandra och oss själva. Är vi beredda på det? Det bromsar mig. Det, och även att jag faktiskt inte vet vilket nästa steg skulle vara, rent konkret. Efter en lång period som i alla fall bekräftat förälskelse/attraktion är det låst läge :(

    Nåväl. Ny vecka, nya tag.
  • Anonym (Blå)
    Äldre 12 Mar 21:27

    ?Hej X. Det har varit helt galet i mitt inre senaste halvåret. Vet inte riktigt hur det hände, men plötsligt kunde jag inte tänka på något annat än dig och mig tillsammans. Blev nervös och fumlig i din närhet. Märkte hur du blev detsamma. Hur vi kunde drunkna i varandras ögon. Att vi ville ses mer men inte vågade. Att det har fortsatt så. Hur vi gjort små framsteg men inte verkar komma längre. Orkar snart inte mer, det är därför jag börjat dra mig tillbaka. Jag vill ju fortfarande, men hur ska du veta det? Vill du? Och hur ska jag veta det? Önskar att vi bara kunde dra iväg tillsammans. Jag vill veta vem du är på riktigt. Få röra din fantastiska kropp. Vara med dig. Ge mig ett tydligt tecken bara så kommer jag .?

  • Anonym (Blå)
    Äldre 13 Mar 18:31
    Anonym ((....)) skrev 2019-03-13 16:23:18 följande:

    Säg ett tydligt tecken som inte skulle vara sexuella trakasserier om min crush inte är du och som du skulle förstå. Något oskyldigt men inte så vanligt att det kan hända av ren slump?


    I mitt fall kanske att han skulle öppna upp lite mer i mejlkonversationer (inte vara så strikt professionell), vilket jag själv försökt ibland. Kanske jobba över nån gång eftersom jag ofta är kvar lite senare. Dvs skapa utrymme för att ses/höras utan att andra ser och hör.

    Och hmm, ?tydligt? och ?tecken? är väl egentligen varandras motsatser. Förstår vad du menar, ingen vill ju riskera att gå över gränsen till trakasserier, eller göra något helt oskyldigt som sen förstoras upp. I vårt fall är det dessutom viktigt att ingen runt omkring oss fattar vad vi håller på med. Så ?tydligt? är svårt. Fråga om fika eller promenad, nja, svårt att göra i smyg där vi befinner oss.

    Det bästa som kunde hända vore om han sms:ade mig och erkände sina känslor. Det vore fantastiskt. Men det är ju en aktiv handling och inte ett tecken.
  • Anonym (Blå)
    Äldre 13 Mar 21:44
    Anonym ((....)) skrev 2019-03-13 19:08:12 följande:

    Aj vilken besvikelse! Du var en tjej ;) annars ja, det är svårt att hitta rätt nivå. Speciellt när båda är upptagna.


    Oj, sorry ;)

    Ja, jag är kvinna, han är man. Vi vill nog faktiskt ha varandra, men där tar det stopp. Så många omöjligheter. Det är tufft att inse, fast vissa dagar lever hoppet fortfarande. Är du i samma situation?
  • Anonym (Blå)
    Äldre 14 Mar 09:31
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2019-03-14 08:00:55 följande:

    Osäkerheten i mig och rädslan för att det ska uppstå en komplicerad sits för hen. Jag tycker om personen för mycket för att riskera att hens arbete blir obekvämt eller problematiskt om det är så att jag har tolkat detta fel. Jag har passat en försiktig boll men den kräver analys och kan tolkas på olika sätt!


    Känner igen mig nåt fruktansvärt. Kan du hinta något litet om vad det är för boll du passat..? Skulle behöva tips.
  • Anonym (Blå)
    Äldre 15 Mar 21:02

    ?Nu börjar jag fanimej tröttna. Vi kan inte hålla på med det här fegflirtandet i all evighet. Hade du varit singel hade jag inte tvekat. Hade jag varit singel hade du säkert inte tvekat. Men nu är det som det är. Jag måste kanske släppa dig. Och hoppas att det finns nån annan som kan fylla tomrummet som jag längtade efter att du skulle fylla. Det här går inte.?

  • Anonym (Blå)
    Äldre 15 Mar 23:53
    Anonym (smygförälskad) skrev 2019-03-15 21:39:17 följande:

    Släpp det du har istället och välj mig! Jag gör det om du gör det...


    Tror inte att vi är nån bra kombination ;)
  • Anonym (Blå)
    Äldre 16 Mar 15:40

    Ibland har jag tänkt så mycket (och förbjudet) på dig att jag knappt vågar möta din blick när vi ses. Tänker du på mig? Dagdrömmer män? Åh, vad jag önskar att vi gör samma saker i dina tankar som vi gör i mina.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!