• Anonym (e)
    Äldre 24 Oct 11:39
    3428972 visningar
    13106 svar
    13106
    3428972

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Mamma; Jag avskyr dig, vill egentligen inte ha något med dig att göra, men för barnens skull håller jag upp en fasad, men vill ändå att du ska veta att jag verkligen mår illa när jag ser dig.


    Bästa väninna; För helvete, din tid är inte viktigare än någon annans, så tråkigt att  du alltid bara tänker på dig själv, bortskämda unge...

  • Anonym (E)
    Äldre 26 Oct 11:30

    F, jag önskar att det hade varit vi när olyckan hände!!! Då hade du inte behövt må lika dåligt över ditt liv nu, för jag hade stannat hos dig. Jag hade gett dig allt det du velat, det som jag har idag... Jag mår så fruktansvärt illa över att allt bara rycktes ifrån dig. Du var snygg, trevlig, rolig, snäll- ja allt. Nu är det förändrat och det värsta av allt är att du är så medveten om det själv att det blir ett hinder för dig att få det du vill ha, det som jag har...
    Jag kommer alltid att älska dig!!! Mina barn och min man är mitt liv idag men ibland funderar jag på hur det hade varit om du var mannen...
    Jag hoppas så innerligt att du ska bli lycklig, jag vill att du ska få barn och det gör så ont i mig att se att du stoppar dig själv för du vet att du är annorlunda nu. Men du duger fortfarande F, lita på det så löser sig allt!!!
    Är jag egoistisk som ibland önskar att du hade dött för att slippa det elände du lever i idag, eller är jag korkad som tror att ditt liv är elände? Hur mår du EGENTLIGEN? /E

  • Anonym (E)
    Äldre 9 Jan 22:44

    Jag vill inte vara med dig längre!!! Jag kämpar... Springer, styrketränar, powerwalkar och står i och jag vill inte ha dig med längre!!!! Jag vill att det bara ska vara jag så snälla mage, ge dig nu för fan, försvinn!

  • Anonym (E)
    Äldre 13 Mar 07:58

    Hej!
    Kul att se dig igen, det var ju som du sa sjukt länge sen... Jag måste bara fråga, är du bög? Hela ditt kroppsspråk och din mimik utstrålade verkligen gay!
    Inte min sak för fem öre men jag blev så nyfiken!
    Ha de bra! Kram 

  • Anonym (e)
    Äldre 29 May 14:41

    Vakna upp!! Jag är så jäkla less på dig, och ditt smygande med den upptagne killen! Ni har haft ert förhållande i såå många år, att han nu borde veta vad han känner, men du bar tillåter att han bedrar den andra, som är hans riktiga tjej! Vad förväntar du dig??

  • Anonym (e)
    Äldre 29 May 14:43

    Till X!


    Du känner inte mig, kanske vet du vem jag är..vill bara meddela att min bästa väninna knullar din man. De har haft ett förhållande i ganska många år och enligt honom är han kär i min väninna(har han sagt iaf), bara så du vet när han försvinner iväg och du inte anar..

  • Anonym (E)
    Äldre 25 Feb 08:07

    Men för helvete, bara lämna henne!!!

  • Anonym (E)
    Äldre 28 Feb 20:03

    Jag har lovat att inte säga något om det men måste göra det ändå- dumpa henne! Gå vidare i livet med mig, även du måste ju se att vi är som gjorda för varandra!

  • Anonym (E)
    Äldre 28 Feb 22:56
    Anonym (Poem) skrev 2019-02-28 20:55:13 följande:

    Hehe den här var skön! :)


    Och så jävla sann! Om jag bara vågade skicka det till personen i fråga...
  • Anonym (E)
    Äldre 6 Mar 20:07

    Hej finaste ?? Jag älskar dig och kan inte tänka mig ett liv utan dig... Vill alltid ha dig nära!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!