Inlägg från: Anonym (Bara jag i världen.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bara jag i världen.)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Kan inte låta bli att skratta lite när en del tror att kommentarerna i tråden är riktade till dem personligen eller handlar om personer i deras närhet,och inte förstår att dessa känslor och tankar är allmängiltiga.

  • Anonym (Bara jag i världen.)
    Andiie87 skrev 2019-01-11 20:35:45 följande:
    Det där lät ju lite halvt om halvt stalkigt.
    Tycker snarare att det var gulligt skrivet.
  • Anonym (Bara jag i världen.)
    Anonym (Rå) skrev 2019-04-27 20:26:42 följande:
    Vad är din avsikt med detta uttalande? Att döda hela denna tråd? Att få människor som försöker lätta sitt hjärta och rannsaka sina tankar anonymt att känna ånger? Det är väl exakt just det den här tråden är till för. Till skillnad från vissa andra här så använder folk denna tråd till sitt syfte. Tycker dessutom att det är lite märkligt att du hänger länge och otroligt mycket här själv när du finner det så förvirrande i din värld? Skärpning själv!

    Denna tråd var en gång i tiden något väldigt vackert. En inblick i människors hjärtan och tankar. Nu består den mest av något oförståeligt svammel mellan vissa personer. Tråkigt. Tycker jag.
    Håller fullständigt med,tråden har tagits över av narcissister som behöver skicka pm till sig själva,tyvärr har dessa gjort tråden till en fjantig svammel tråd.
  • Anonym (Bara jag i världen.)

    Alice blev förälskad i dig trots att det var fel och en massa hinder i vägen,vi har inte pratat och träffats på länge nu men brukar fortfarande tänka på dig ibland och blir då varm om hjärtat.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!