Inlägg från: Anonym (Anonym999) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym999)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Hej. Jag vet inte varför men tänker på dig idag. Vi har inte pratat på länge men just idag saknade jag dig. Jag undrar om du ens tänker på mig, om du ens saknar mig eller om du gått vidare till en ny tjej. Ganska uppenbart att om du hade några som helst känslor för mig hade du hört av dig, men det har du inte gjort. Känner mig som en idiot att jag ens tänker på dig när du säkert inte ägnar en sekund på att tänka på mig.Så konstigt att man kan känna med hela kroppen att en person är den rätta, men att det tillslut visar sig vara så långt bort från sanningen man kan komma. Jag måste bara gå vidare och glömma dig, för vi kommer med störst sannolikhet aldrig träffas eller prata igen. Glad alla hjärtans dag.

  • Anonym (Anonym999)

    Skönt att man inte är ensam om det! Men det är som det är, önskar honom allt gott. Det enda man kan göra nu är att acceptera att vissa dagar är svårare än andra och att ingen avgör vårat värde förutom vi själva. Åtminstone vågade vi följa våra känslor, sen att det inte funkade är tråkigt, men i slutet av dagen vill jag ha någon som kämpar för mig och inser mitt värde, om han inte gör det är han inte den rätta.  

    Vad är din historia?


    Anonym (Z) skrev 2021-02-14 20:00:22 följande:
    Åh kunde varit jag som skrev detta! Känner så med dig. När man inser hur lite man betyder. Kniv i hjärtat...
  • Anonym (Anonym999)
    Anonym (Z) skrev 2021-02-14 20:42:13 följande:
    Typ samma. Inser han aldrig investerade i mig eller ens för en sekund funderade på att göra det. Att han betydde mycket mer för mig än vad jag gjorde för honom. Ändå har han svårt att släppa mig. Inser jag är den som måste stå på mig.
    Aa det låter som en komplicerad situation. Men om han har svårt att släppa dig tror jag nog att du betytt mer för honom än vad du tror! Men gå samtidigt efter din magkänsla, stå på dig om du behöver det! Hoppas att allt löser sig för dig!
  • Anonym (Anonym999)

    Det är så tydligt att du spelar ett spel. Ena sekunden är du så romantisk och får mig att känna mig speciell, andra sekunden är det som att du inte ens vill veta av mig. Men om du fortsätter såhär kommer jag gå vidare och träffa dom som faktiskt inte spelar spel och är mogna. Trött på att alltid försöka förstå vad du tänker, varför du agerar som du gör. Om du inte börjar visa att du uppskattar mig så som jag visar att jag uppskattar dig, kommer du förlora mig helt, jag lovar. Inte som att det är brist på utbud direkt.

  • Anonym (Anonym999)

    Jag önska verkligen att du bara skrev till mig att du är all in i det här. Är så jävla ledsen över att jag fick ta det här beslutet, men jag måste gå vidare för jag förtjänar någon som är all in, jag förtjänar så mycket bättre än det här. Jag har varit all in sedan början, tagit hand om dig, funnits där för dig, anpassat mig efter dina behov, jag kan inte göra det längre, man måste ge och ta i en relation.

    Jag förstår verkligen inte, jag gjorde allt för dig men det räckte inte till. Vad krävs för att du ska gå all in? Du säger att du mår bra av att vara med mig, att allt känns tråkigt utan mig, att jag är helt perfekt men ändå vägrar du gå all in.. Förstår du inte hur förrvirrad du gör mig? Om du verkligen menade allt du sa hade det ju inte funnits minsta tvivel i ditt huvud? Antingen säger du bara det jag vill höra eller så menar du det men då förstår jag verkligen inte logiken i ditt resonomang.

  • Anonym (Anonym999)

    Fan vad jag saknar dig. Jag älskar dig påriktigt. Hatar att det bara verkar vara jag som lider av att det är slut mellan oss..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!