Forum Anonyma diskussioner - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Ons 27 maj 2020 06:08 Läst 1055346 gånger Totalt 10772 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Little me) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Ons 27 maj 2020 06:08 #10390

  Du sympatiserar med alla kvinnor som blivit utsatta för kräk, där män har köpt sex på din facebooksida. Du slår dig för bröstet så att alla ska tycka vilken bra polisman du är. Själv såg jag helt blåslagen ut efter en natt med dig, som om jag sprungit in i en vägg med kroppen. Du fick mig att tro att du ville något mer, men sen när du fick det du ville kastade du mig som en gammal använd strumpa. Har aldrig känt mig så jävla billig i hela mitt liv, tack!

  Du kan dra åt helvete ditt jävla as!

 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Ons 27 maj 2020 23:21 #10394
  Anonym (nvfdt45qw) skrev 2020-05-27 06:16:54 följande:

  Köper män sex på hans Facebooksida?


  Haha, insåg när jag hade skickat iväg det att det blev syftningsfel. Såklart män inte köper sex via fb-sidan... ????
 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Ons 27 maj 2020 23:21 #10395
  Anonym (nvfdt45qw) skrev 2020-05-27 06:16:54 följande:

  Köper män sex på hans Facebooksida?


  Haha, insåg när jag hade skickat iväg det att det blev syftningsfel. Såklart män inte köper sex via fb-sidan... ????
 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Ons 17 jun 2020 07:24 #10448

  Gång på gång sårar du mig, trots att jag förklarat och bett dig sluta. Jag har sagt och skrivit för den delen att vill du inget seriöst med oss så ska du låta mig vara, för jag vill inte bli sårad.

  Du säger att du förstår, och att du vill ses och prata om det. Men käre du, det finns inget att prata om. Om du fortfarande inte vet, efter en intensiv höst mellan, dock med ett uppbrott i januari så betyder jag/oss inte särskilt mycket, mer än att du tycker det är kul att ses.

  Du säger att du förstår, så om du förstår denna gång, snälla lämna mig ifred. Låt mig få läka, låt mig få hitta mig själv så kanske jag någon gång i framtiden vågar och vill öppna upp mig för någon annan. Oturligt nog blev jag gravid sist vi sågs, och jag vill inte ha ditt stöd vid aborten, jag vill inte ha din hjälp för så länge du inte kan säga att du vill vara med mig fullt ut, vill jag inte ha något med dig att göra. Jag klarar mig själv!

 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Lör 3 apr 23:42 #10730

  Jag tror, magkänslan säger att du inte är that into me. Visst, vi hade det jättemysigt i torsdags med spa och hotell. Vet inte om vi har så mycket mer gemensamt, eller om du är någon för mig heller. Kanske är jag som inte är that into you? Vet faktiskt inte, dock stör det mig enormt när du skrev tidigare idag att du skulle kolla om vi kunde ses imorgon och så har du inte hört av dig ännu.

  Visst att det är påsk och firande med familj, barn etc. men när man skriver att man ska kolla, ja då gör man det och hör sedan av sig. Bara så du vet!

 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Lör 3 apr 23:48 #10731
  Anonym (Längtan efter dig) skrev 2021-03-20 22:34:37 följande:

  Så jävla ledsen. Fattar inte hur oansvarliga idioter med issues kan finna kärleken gång på gång och jag kan inte ens hitta en trevlig kille som vill träffa mig mer mer än ett par gånger. Är jag så jävla ointressant och meningslös?

  Allt jag ville var att du skulle ge mig en chans och att vi kunde lära känna varandra. Vi hade väl roligt ihop? Det fanns något där, något att utforska. Men kanske jag missuppfattade....


  Låter ungefär som min tur i kärlek! Bläääää! Så jag förstår vad du menar och hur du känner.

  Kram till dig!
 • Anonym (Littl­e me)
  Återställ
  Fre 30 apr 17:03 #10752

  Helt seriöst, kan du sluta att misstolka mig hela tiden. Bara för att jag inte vill vara någons knulldocka betyder det inte att jag inte vill ses även om det blir sent, och därmed, ja du vet.

  Att du av den anledningen tyckte att det var bättre att vi ses imorrn så tänker jag nog, sorry. Du hade chansen idag, men du missade den.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll