Inlägg från: Anonym (Din) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Din)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Välj mig. Strunta i åldersskillnaden. Våga erkänna att det är mig du vill vara med. Var inte rädd. Jag älskar dig.

  • Anonym (Din)

    Du kom tillbaka. Trots flickvän. Vad vill du mig? Varför vill du ändå ha mig fast du har en jämnårig flickvän. Vad ger jag dig? Ibland är du go för att i nästa vara dryg. Varför??

  • Anonym (Din)

    Du kom tillbaka efter några månader fast du hade tjej. Vi träffades några gånger innan du sa att det inte blir något mer. Varför tog du kontakt igen??!! Kunde du inte låtit mig vara? Du höjde mig till skyarna för att åter igen lämna. Orkar inte. Varför tog du kontakt trots att du har flickvän??? Vad gav jag som inte hon gör? Så många frågor. Så få svar. Hoppas jag klarar att hålla emot om du tar kontakt och vill ses igen.

  • Anonym (Din)

    Nu har det gått en månad sedan du gick. Det värker fortfarande enormt. Jag kan inte låta bli att undra om och om igen varför du kom tbx till mig fast du har flickvän. Vad gav jag som hon inte gav??? Du trivdes med henne sa du så hur tänkte du? Vi ska vara vänner, men du ber mig hålla avstånd. Är du rädd att ramla dit igen? Suktar du efter mig och inte vill bli påmind? Vår åldersskillnad gör att det inte kan bli vi. I flera år fick jag ha dig, men nu känns det definitivt slut. Om du visst hur mycket du gjorde mig illa som kom tillbaka de två månaderna för att sen gå igen. Ja jag visste förutsättningarna, som du så hårt påpekade, men ditt ansvar då??!! "Jag hör av mig om det blir nån ändring" sa du innan vi sa hej då. Varför?? Låt mig vara nu.

  • Anonym (Din)

    6 veckor gick sen ringde du en natt. Vi myste över telefonen och sen God natt. Morgonen efter hade du ångest för att du ringt. Ja du var full. Ingen ursäkt! Ingen ursäkt att ringa din ex kk när du har flickvän. Varför ringde du inte henne??!? Kan du bara inte erkänna för dig själv att du inte kan släppa mig. Fyra månader in i ert förhållande kom du till mig några gånger. Sen tog samvetet över. Sen hörde du av dig igen. Varför??? Jag tycker så mycket om dig, men du gör mig så illa. Om jag varit 20 år yngre hade det varit vi. Det vet jag.

  • Anonym (Din)

    Önskar jag varit yngre. Önskar jag kunde sluta stalka din Instagram. Önskar att det tar slut mellan din tjej och dig och att du kommer till mig igen. Eller iaf att du kommer till mig fast du har hon som du gjorde i våras. Vill höra din röst. Vill känna din kropp mot min. Känna dina läppar mot mina. Varför ringde du för några veckor sedan?? Ja du var full, men varför?? Låt mig glömma dig eller kom tbx!

  • Anonym (Din)

    Efter 5 månader sedan senaste samtalet ringde du igen sen härom kvällen. Du tackade för julkortet jag skickat. Du var inte med din tjej. Vi pratade väder och vind tills du frågade om jag ville ses. Jag nekade. Kände mig trött. Förvirrad. Ville ju säga ja! Varför gjorde jag inte det?!? Vill alltid träffa dig. Njuta med dig. Så som vi gjorde förr. Innan hon. Att du kontaktar mig igen ser jag dock som en trumf. Jag är kvar i din hjärna. Och hjärta. Hade vår åldersskillnad inte varit så stor hade du varit min.

  • Anonym (Din)

    Önskar jag kunde släppa dig. 4 månader sedan du ringde en natt. Igen. Fast du har henne. Varför??! Ändå längtar och önskar att du ska ringa igen. Det är ni nu. Ni har köpt lägenhet ihop. Ni skapar ett liv tillsammans. Det är rätt. Jag är ändå för gammal för dig. Redan gjort allt det där. Mina barn är stora. Du har inga än. Du lever livet. Jag känner mig gammal. Fast saknar dig gör jag ändå. Fast hjärnan säger det aldrig kunde bli vi på riktigt... I mitt hjärta kunde det. Hjärtat är inte realistiskt som hjärnan. Du gav mig fina år även om vi bara var kks. Jag bär de i mitt hjärta för alltid.

  • Anonym (Din)

    Varför ringer du mig?? Ett halv år sedan sist. Jag känner mig utnyttjad! Du ringer när du är full och kåt. Bortrest. Det är då du vågar! Du säger du tänker på mig. Men det är sexet du tänker på. Inte mig! Du kunde likaväl ringt en hora! Sen bannar jag mig själv varje gång jag går med på online sex med dig. Kan ju inte motstå dig! Och det vet du tyvärr. Din unga, hårda och vältränade kropp. Ditt sexiga leende och tindrande ögon. Hemma har du din perfekta lilla söta sambo, men sexet med mig släpper du inte. Varför ska jag stå ut med detta??!? Kommer det gå ett halvår igen eller har du nu efter 4e gången lärt dig...

  • Anonym (Din)

    Önskar jag kunde radera dig ur mitt liv. Hatar när jag ser din flickvän tagga dig i Insta stories. Du föder mig fortfarande med samtal. Önskar jag bara kunde ignorera när du ringer. Snart gått två år sedan du bröt med mig. För henne. Varför fortsätter du höra av dig??

  • Anonym (Din)

    " jag ska ringa bättre tider. Vi hörs". Det har gått en månad nu. Längtar ihjäl mig.

  • Anonym (Din)

    Väntar och väntar på dina samtal. Förbjudna jag vet, men jag bryr mig inte. Jag vill ha dig nära mig. Lika nu som då när vi var vi.

  • Anonym (Din)

    5 månader sedan du erkände att du hade svårt att släppa mig. Nu har det gått två år sedan vi sågs. 2.5 år sedan du träffade henne och vi bröt upp våran långvariga kk relation. Jag ser på Insta hur lycklig du verkar. Det går bra för dig. Din stjärnstatus är hög i ditt lag. Jag unnar dig den lycka jag ser. Det kunde ju aldrig bli vi ändå. Det gör inte längre lika ont att inte ha dig. Jag tränar inte längre efter dina samtal. När du erkände att du hade svårt att släppa mig fast du har henne fick jag "frid". Det jag under dessa år misstänkt var sant. Dock finns fortfarande en liten längtan av att höra din röst, men det är hjärtat och inte hjärnan som talar. I år skickar jag inget födelsedagskort nu när du snart fyller år. Du förstår varför. Du kommer alltid vara ett fint minne som jag bär med mig resten av mitt liv. Kanske jag även ett fint minne för dig.

  • Anonym (Din)

    Varför hör du av dig igen? Kan du inte låta mig vara. Hade börjat komma över dig igen. Det är som om du känner det på dig och måste göra mig påmind om din existens. Du har din perfekta sambo så vad vill du mig??

  • Anonym (Din)

    Nu när vi åter ses trots din relation så ber jag dig, såra mig inte igen. Var respektfull och ärlig är du snäll. 

  • Anonym (Din)

    Trodde aldrig det skulle vara såhär svårt att inte skriva till dig. Nu har det gått två veckor sedan vi sågs senast och hördes. Vet att du har mkt runt dig och svårt att komma loss. Vet att vi måste vara försiktiga så du inte blir upptäckt av din sambo. Att kontakten oss emellan sker på ditt iniativ.  Men tänker du på mig något? Innerst inne vet jag väl att du gör det eftersom du återkommer till mig gång på gång. Att du har svårt att släppa mig. Att du tycker om mig också. Jag vet att det aldrig kan bli vi och jag är glad för det lilla jag får av dig och att jag har en liten plats i ditt hjärta fortfarande. 

  • Anonym (Din)

    Ska jag hämta dig eller inte? Du har inte läst mitt Snap meddelande än. Jag åker inte ut till Arlanda på måfå fast vi bestämde att jag skulle hämta dig i fredags. Men vi sa även att vi skulle höras innan du åkte. Har sån ångest av att inte veta. Den förlamar mig. Försöker ta detta casual, men det går inte. Min Eips kickar in med stormsteg. Har du tappat telefonen? Goastar du mig? Borde du inte ha checkat ut från hotellet nu? Gör inte så här mot mig snälla. Varför läser du mig inte??

  • Anonym (Din)
    PASSIONBOY skrev 2022-07-03 15:03:19 följande:
    Skit i kärringen/gubbjäkeln o kasta hen i papperskorgen!
    Är inte så lätt att kasta honom :(
    Svara tillslut iaf. 
  • Anonym (Din)

    Drömde om dig i natt. Var länge sedan sist. Vi var utomlands och hamnade på samma hotell. Du var där med din flickvän och din familj. Jag med mina barn. Att se dig ihop med din familj och flickvän på så nära håll och inte kunna gå fram var oerhört jobbigt. Våra blickar möttes vid flera tillfällen, men det var allt. När jag vaknade mådde jag dåligt. Saknar dig så. Jag vet att vi bara är en dröm du och jag. Kan aldrig bli vi. Du finns i mitt liv om än på avstånd och det är en tröst. Saknar dig.

  • Anonym (Din)

    Snart kommer du hem efter flera månader utomlands. Vet inte vad jag ska förvänta mig. Är sjukt nervös. Kommer du hinna/våga ses? Blir det som sist bara när hon är borta? Jag hoppas på mer tillfällen. Kan du ge oss det? 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!