• Anonym (Littl­e me)
    Wed 27 May 2020 06:08
    3426402 visningar
    13106 svar
    13106
    3426402

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Du sympatiserar med alla kvinnor som blivit utsatta för kräk, där män har köpt sex på din facebooksida. Du slår dig för bröstet så att alla ska tycka vilken bra polisman du är. Själv såg jag helt blåslagen ut efter en natt med dig, som om jag sprungit in i en vägg med kroppen. Du fick mig att tro att du ville något mer, men sen när du fick det du ville kastade du mig som en gammal använd strumpa. Har aldrig känt mig så jävla billig i hela mitt liv, tack!

    Du kan dra åt helvete ditt jävla as!

  • Anonym (Littl­e me)
    Wed 27 May 2020 23:21
    Anonym (nvfdt45qw) skrev 2020-05-27 06:16:54 följande:

    Köper män sex på hans Facebooksida?


    Haha, insåg när jag hade skickat iväg det att det blev syftningsfel. Såklart män inte köper sex via fb-sidan... ????
  • Anonym (Littl­e me)
    Wed 27 May 2020 23:21
    Anonym (nvfdt45qw) skrev 2020-05-27 06:16:54 följande:

    Köper män sex på hans Facebooksida?


    Haha, insåg när jag hade skickat iväg det att det blev syftningsfel. Såklart män inte köper sex via fb-sidan... ????
  • Anonym (Littl­e me)
    Wed 17 Jun 2020 07:24

    Gång på gång sårar du mig, trots att jag förklarat och bett dig sluta. Jag har sagt och skrivit för den delen att vill du inget seriöst med oss så ska du låta mig vara, för jag vill inte bli sårad.

    Du säger att du förstår, och att du vill ses och prata om det. Men käre du, det finns inget att prata om. Om du fortfarande inte vet, efter en intensiv höst mellan, dock med ett uppbrott i januari så betyder jag/oss inte särskilt mycket, mer än att du tycker det är kul att ses.

    Du säger att du förstår, så om du förstår denna gång, snälla lämna mig ifred. Låt mig få läka, låt mig få hitta mig själv så kanske jag någon gång i framtiden vågar och vill öppna upp mig för någon annan. Oturligt nog blev jag gravid sist vi sågs, och jag vill inte ha ditt stöd vid aborten, jag vill inte ha din hjälp för så länge du inte kan säga att du vill vara med mig fullt ut, vill jag inte ha något med dig att göra. Jag klarar mig själv!

  • Anonym (Littl­e me)
    Sat 3 Apr 2021 23:42

    Jag tror, magkänslan säger att du inte är that into me. Visst, vi hade det jättemysigt i torsdags med spa och hotell. Vet inte om vi har så mycket mer gemensamt, eller om du är någon för mig heller. Kanske är jag som inte är that into you? Vet faktiskt inte, dock stör det mig enormt när du skrev tidigare idag att du skulle kolla om vi kunde ses imorgon och så har du inte hört av dig ännu.

    Visst att det är påsk och firande med familj, barn etc. men när man skriver att man ska kolla, ja då gör man det och hör sedan av sig. Bara så du vet!

  • Anonym (Littl­e me)
    Sat 3 Apr 2021 23:48
    Anonym (Längtan efter dig) skrev 2021-03-20 22:34:37 följande:

    Så jävla ledsen. Fattar inte hur oansvarliga idioter med issues kan finna kärleken gång på gång och jag kan inte ens hitta en trevlig kille som vill träffa mig mer mer än ett par gånger. Är jag så jävla ointressant och meningslös?

    Allt jag ville var att du skulle ge mig en chans och att vi kunde lära känna varandra. Vi hade väl roligt ihop? Det fanns något där, något att utforska. Men kanske jag missuppfattade....


    Låter ungefär som min tur i kärlek! Bläääää! Så jag förstår vad du menar och hur du känner.

    Kram till dig!
  • Anonym (Littl­e me)
    Fri 30 Apr 2021 17:03

    Helt seriöst, kan du sluta att misstolka mig hela tiden. Bara för att jag inte vill vara någons knulldocka betyder det inte att jag inte vill ses även om det blir sent, och därmed, ja du vet.

    Att du av den anledningen tyckte att det var bättre att vi ses imorrn så tänker jag nog, sorry. Du hade chansen idag, men du missade den.

  • Anonym (Littl­e me)
    Sat 17 Jul 2021 07:08

    Jag skulle vilja skriva två sms, till två olika personer.

    Person 1:

    Jättekul att du varit på semester i veckan och inte hört av dig endaste en gång. Seriöst NN, att träffas som vi gör ger mig ingenting. Jag är inte någon du kan plocka fram när du känner för det. Jag vill ha kärlek.

    Person 2:

    Alltså wow vad du fick mitt hjärta att stanna upp. Dygnet med dig var helt fantastiskt. Sen sitter jag som vanligt och väntar på det där sms:et, men vet du. Jag pallar inte med sånt. Önska att förutsättningarna såg annorlunda ut, men jag orkar inte vänta, vill inte. Så då får det lika gärna vara för min del.

    #slutpådejting

  • Anonym (Littl­e me)
    Tue 20 Jun 2023 21:04

    Inte alls gånger man faller pladask, men för dig har jag verkligen fallit. Osäker på dig, vill att vi ska få en chans att lära känna varandra. När du tittar in i mina ögon så smälter jag och mitt hjärta börjar slå fortare. Känner hur jag blir knäsvag, som jag vore ung och sådär tonårskär. 


    P.S jag håller tummarna att du skickar, ger mig en hint att du börjar känna som jag. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!