Inlägg från: Anonym (Fridlyst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fridlyst)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Aldrig har jag varit så nervös i någons sällskap. Eller känt mig så hemma. Din blick. Ditt leende. Känslan av dig. Och hur ömsesidigt det känns.

    Önskade jag kunde berätta för dig.Önskade att du ville höra mig säga det.

    Kommer inte göra det igen. Men jäklar vad det kändes. I hela kroppen.

  • Anonym (Fridlyst)

    De dagar när jag ser dig, även för en kort kort stund, är de dagar som jag mår som bäst. Hoppas idag är en sån dag.

  • Anonym (Fridlyst)

    Jag kan inte hjälpa att tro att det finns något här? Du verkar söka kontakt men inte riktigt våga? Eller så inbillar jag mig.

    Jag kan ju tyvärr inte visa något själv. Det vore alldeles för olämpligt nu. Speciellt om jag har fel. Jag vill så gärna veta så att jag kan släppa det om det inte är ömsesidigt. Kunna fortsätta med mitt med gott samvete. Jag vill också veta för att jag absolut inte vill gå miste om dig om det är det...

    Detta har pågått för länge. Magin börjar sina? ta steget eller sluta söka kontakt är du snäll. Din närvaro påverkar mig för mycket. Du är så himla fin!

  • Anonym (Fridlyst)
    Kamil99 skrev 2018-11-20 22:31:23 följande:

    Hör av dig bara! Fråga hur en mår? Behövs inte mer och det är väl inte att gå över gränsen eller?


    Vet inte hur en fråga om hur personen i fråga mår skulle ge mig svar på det jag vill veta.
  • Anonym (Fridlyst)
    Anonym (Tå) skrev 2018-11-21 02:01:43 följande:

    Vill inte vara glädjedödare nu men chansen att personen som texten riktas till läser detta är tyvärr rätt liten.


    och det är väll just därför man använder sig av denna tråd? För att man inte tänker eller vill skicka det till personen i fråga. Hjälper en själv att kyla ner ens känslor lite.
  • Anonym (Fridlyst)
    Anonym (Jagärjagvemärdu) skrev 2018-11-21 00:43:36 följande:

    Känner igen mig en del i det du beskriver. Vad hade du velat att personen visade för dig? Vilket steg är det du vill att personen ska ta? Personen kanske känner precis som du men utan att veta hur han/hon ska visa sina känslor för att det ska bli tydligt för dig.


    Jag vill att personen i fråga säger rakt ut som det är om det finns ett intresse. Inte kamouflerar initiativ till kontakt i andra ärenden.

    Varför tar du själv inte steget?
  • Anonym (Fridlyst)
    Anonym (Jagärjagvemärdu) skrev 2018-11-21 18:28:28 följande:

    Jag tar inte steget eftersom det är olämpligt i situationen. Omständigheter gör att det är opassande att säga något rakt ut just nu. Jag skulle vilja fråga henne om hon vill ses privat men jag vågar inte det, inte nu, inte än.


    Hoppas omständigheterna blir mindre olämpliga och att du gör det innan det blir för sent. Synd att gå miste om någon som man känner något extra för.

    Har hon visat intresse för dig?

    Lycka till!
  • Anonym (Fridlyst)
    Anonym (Jagärjagvemärdu) skrev 2018-12-04 13:28:45 följande:

    Det känns inte bra att hålla allt tillbaka... Det känns falskt och fel! Jag spelar blyg och låter bli att möta din blick, allt för att inte göra det jag känner för dig mer uppenbart än det redan har varit. Jag fick några spydiga kommentarer för ett tag sen, om att jag minsann inte behövde oroa mig eftersom det märks så tydligt att du gillar mig, ?man skulle kunna tro att ni var kära? och jag får säkert fördelar av det sa de. Jag blev rädd, jag vill inte att någon ska kunna tro att det är så det ligger till och jag förnekade bestämt! Att sitta och se på medan du rinner mig ur händerna... Det gör så satans ont! Det jag känner mellan oss är så stort att det ligger bortom sådant som går att beskriva i ord. Jag vill inte gå miste om dig, jag kan inte tillåta att det sker utan att ha vågat chansa så därför ställer jag trots allt frågan; vill du träffas och se vart det för oss?


    Om det talas om det på det viset från andra tror jag hon hade uppskattat att få veta det. Sånt där är inte alls bra. Att folk pratar bakom andras ryggar. Sen tänker jag att man inte ska låta sig styras av vad andra tror och tänker. Vad vet dom egentligen? De har inget att göra med det som pågår inom dig och det som ev pågår mellan dig och personen i fråga. Det är ju ditt liv du går miste om... Deras förlust att hon tycker bra om dig och inte dem ;)

    Och om du nu på något vis blir särbehabdlad kanske det är ännu en anledning till att faktiskt prata om det.

    Du sänder förmodligen ut en hel del signaler vare sig du vill det eller inte om du känner så starkt som du gör. Se upp så att hon inte uppfattar det som att du bara leker med henne. Känner hon något för dig så gör det nog henne bara ledsen om du sänder ut vissa signaler men inte fullföljer hela vägen. Iaf hade jag känt så.

    Om det finns ett intresse från hennes sida också, som du har hintat om innan, och du känner som du gör så vore det hemskt att ni ska gå miste om varandra på grund av rådande omständigheter. Hur ofta händer det att man träffar någon som får en att känna som du beskriver? Kanske en gång, om man har tur.

    Mitt råd är att fokusera på er, ta det privat och se vart det leder. I slutändan är det inte upp till bara dig, du vet faktiskt inte vad som pågår i hennes huvud. För att spara bådas tid och energi, prata. och om det inte går vägen får man hoppas att hon i alla fall tar det som en komplimang. Borde aldrig vara fel att berätta för någon att man uppskattar dem. Men vad vet jag? :)
  • Anonym (Fridlyst)

    Vad ont detta gör? att se dig gå. Att inte veta när vi möts igen och att tro att det finns något där som jag inte kan prata om, fråga om. Jag ser hur vi söker tillfällen att få vara i varandras sällskap, våra blickar. Jag vill så gärna lära känna dig bättre, hur olämpligt det än må vara. Jag är så nyfiken på dig! Vill fråga om du vill ses. Men jag kan inte. Det ligger på dig nu.

    Jag har inte tid med detta där jag befinner mig i livet nu...fan.

  • Anonym (Fridlyst)
    Anonym (Jagärjagvemärdu) skrev 2018-12-12 23:14:29 följande:

    Förstår precis hur du känner ... Men varför kan inte du fråga? Varför är det olämpligt att ni lär känna varandra? Jag tänker att det inte finns så många sådana situationer där det skulle vara olämpligt, om det inte skulle kunna hävdas jäv eller på annat vis kan vara rent olagligt så kör! Fråga om personen vill ses! Vad är det värsta som kan hända?


    Det är väll egentligen inte olämpligt att lära känna varandra men det vore genomskinligt om jag frågade eftersom jag redan har gjort ett försök till det tidigare. Det vore så dumt om jag har läst allt fel. Och det är en sån komplicerad situation. Jag vill inte sätta mig eller honom i den sitsen, varken professionellt eller privat, om det inte är ömsesidigt. Är rädd för konsekvenser det skulle kunna föra med sig. Jag är en som brukar köra på bara, men jag måste vara försiktig i denna situationen. Blir tokig på det ...
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!