• PASSIONBOY

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Käften,din bror tog din oskuld.......det är karma om något

  • PASSIONBOY
    Anonym (Come-hither) skrev 2021-11-20 16:19:25 följande:

    Jag har varken lån eller ADHD. Jag är vinnare nu, då och för alltid.


    Du har ADHD precis som din halvbror, men du vet ej om det.En till hemlis jag känner till är:

    När jag var hemma hos din bror så såg jag en stackars tjej inne i hans dusch, hon var plakat och ej talför, låg på duschgolvet.Hon hade röd tröja och mörkblå jeans precis som du har på ett kort på din FB.

    Detta var du men du va 14 år(2002) Din bror ljög för mig o sa att du va 17 år .Han berättade att han tagit din oskuld, nu vet jag inte om du var med på det hela eller om det är en grov våldtäkt???

    Om du var med på det, så är du inte normal.Om du inte va det så tycker jag synd om dig. Som sagt,karma is a bitch
  • PASSIONBOY
    Robert 558 skrev 2021-11-21 10:54:41 följande:

    Jag hatar dig mer än jag hatat någon annan människa. Du har förstört så mycket i mitt liv. Jag kan inte svara för vad som händer om vi ses. Hoppas allt i ditt liv går åt helvete. 


    Missbrukare mytoman och manipulatör är du.Du berättar din version för dina närmsta, om de visste allt du gjort??? Att du ringde upp mina dejter bakom min rygg, Att du snodde guldhalsband både från mig och M och gick till pantbanken. Att du slog på mig två gånger trots att det var du som hade fel.Jag kom ihåg att du gillade när folk vände på saker !!! När du skyller ifrån dig din egen skuld på andra!!!Du har kört rattfull flera gånger och är totalt livsfarlig!!!Ändå blev du frikänd fast jag vet att du körde full jämt.

    Kommer du ihåg när du provocerade fram bråk på Kungsgatan och jag försökte skydda dig, jag fick en skalle av en arab o du vägrade peka ut vem han var!!! Du skyddade alltså honom!! Han gick fri för att du vägra vittna och än idag har jag andningsproblem!!!

    Jag hoppas vi ses så att du gör det säger att du ska göra men det kommer få konsekvenser då jag bor i ett område med mycket folk som skyddar mig.Dessa försvarar sig inte med boxning om du nu tror det din psykopatjävel!!! Är inte ett dugg rädd för dig och hatar dig som pesten!!! Det är du som förstört mitt liv och många andra kvinnors också som du hotat och misshandlat!! Att din syrra går på ditt skit är ett under eller så är hon bara otroligt blind o naiv. Du är välkommen! När som ,vart som!!!
  • PASSIONBOY
    Anonym (Come-hither) skrev 2021-11-21 09:06:44 följande:

    Då är jag ju hyfsat ung nu. Jippi! 


    Inte länge till!!! Åren efter 35 går snabbare än du tror, åren blir kortare ju äldre du blir....jippi för det!!
  • PASSIONBOY
    Anonym (Passionsblomman) skrev 2021-11-21 10:26:47 följande:

    E de inte bättre du tjaffsar på fb ist?


    Läs hela tråden istället än att göra tjafset ännu större
  • PASSIONBOY
    Anonym (Passionsblomman) skrev 2021-11-21 10:38:59 följande:

    Va har du själv som e bättre då? Me tanke på va du skriver nedan, så verkar ju inte din personlighet speciellt attraktiv.. påhopp på folk du inte känner här?

    Den här tråden e inte för sånt..


    Vet du ens vad det handlar om? Du känner ju inte oss?Det är ju du som hoppar på mig nu!!Är du själv mycket bättre som inte kan läsa hela tråden för att ta reda på att det var "come- hither "Som startade tjafset för att denne vill.
  • PASSIONBOY
    Anonym (Passionsblomman) skrev 2021-11-22 12:46:21 följande:

    Tycker väl att de räcker me de ja läste från er båda..bara sluta, pajkastning hjälper ingen


    ?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!