Inlägg från: Anonym (Paradoxal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Paradoxal)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Sista tiden har jag tagit avstånd och låter samtalen dö ut, att jag behöver göra eller hinna någon annanstans . Kanske har du uppfattat mig som ointresserad, men det är precis tvärtom, du är i mina tankar och i mitt huvud hela tiden och jag önskar jag kunde vara med dig. Men eftersom det inte kan bli så, och vi ses för ofta, blir det såhär....

  • Anonym (Paradoxal)
    Anonym (Försöker mitt bästa också) skrev 2021-11-27 23:35:57 följande:

    Haha jadu, vi är vänner. Så han är snäll mot mig, men det är han mot alla! Och absolut att han har flirtat och varit lite närgången. Men det är han också rent naturligt med många. Vet dock inte hur medveten han själv är om det!


    Du får vara ännu tydligare mot honom, vissa killar behöver öppet mål för att våga ta initiativ även om intresset finns.
  • Anonym (Paradoxal)
    Anonym (Försöker mitt bästa också) skrev 2021-11-28 00:38:44 följande:

    Alltså jag föreställer mig att han är rätt eftertraktad, eller det är iaf vad jag upplever. Och då förutsätter jag att han själv borde våga ta initiativ om han verkligen var intresserad! Men fått höra det där av vissa människor, ja!


    Eller så är det precis tvärtom av den anledningen, att han inte behöver ta steget om han är eftertraktad? Mitt tips är att få för öppet mål =)
  • Anonym (Paradoxal)
    Anonym (SKEN) skrev 2021-11-28 00:54:20 följande:

    Att du måste visa  tydligt att du är intresserad av honom. 

    På ett sätt som inte kan missuppfattas som enbart vänskapligt. 

    Många kvinnor vill att killen tar initiativ men ibland får man helt enkelt göra det själv. Om ni båda är singlar kan du fråga om han vill träffas över en fika. 

     


    Ja, att det inte ska gå att missa vad du vill. Det blir så pass tydligt att han kommer besvara det om han är på samma bana.

    Jag fungerar själv på det viset, framstår nog inte som blyg utan mer självsäker och extrovert, men just när det kommer till det här spelet är jag väldigt försiktig att ta steget, av många anledningar. Har säkert missat bekantakap med många damer för det men vi är alla olika.
  • Anonym (Paradoxal)

    Satt bredvid dig hela kvällen, tänkte att om du bara visste vad jag känner och tänker, hur mycket jag tycker om dig, nu får vi distans och det är nog det som räddar mig och låter allt svalna ut

  • Anonym (Paradoxal)

    Är det du eller jag som inte vill prata med varandra? 

  • Anonym (Paradoxal)
    Anonym (Kollega) skrev 2022-05-07 22:19:14 följande:

    Har du förstått att du upptar mina tankar dygnet runt sen snart två år tillbaka?


    Det är precis samma för mig, snart två år. Jag gör allt för bli av med känslan, tankarna men det är helt jävla omöjligt. Inte ens att vi var ifrån varandra ett par månader har hjälpt...
  • Anonym (Paradoxal)

    Är det bara jag, eller känner du också att det blivit konstigt och fel när vi inte pratar med varandra men ses varje dag. 

  • Anonym (Paradoxal)

    Jag tror någon av oss måste byta jobb, för det här kommer inte fungera.

  • Anonym (Paradoxal)
    Anonym (SKEN) skrev 2022-05-25 18:06:20 följande:
    Har du försökt prata med henne? 
    Såg att du tidigare skrev att ni inte pratade med varandra.
    Du kan ju försöka att bara ha en typ professionell relation som kollegor där ni inte umgås på lunchen eller raster men ändå kan samarbeta på jobbet.
    Tror det blir mer avslappnat isf, så ni båda kan jobba kvar. 
    Inte mycket alls sista tiden, det känns väldigt stelt och obekvämt. Dilemmat med den här personen är att vi egentligen, innerst inne klickar väldigt bra, kanske lite för bra.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!