Inlägg från: Anonym (Tänker på dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Du var min rehab coach och jag förde över min sorg på dig.Du valde att stötta mig och jag blev istället förälskad i dig. Vi var bägge upptagna men jag är rätt säker på att du endast tyckte synd om mig vilket är förståeligt.

    Så här i efterhand skäms jag nåt oerhört, men det var svårt att hantera allt.Jag projicerade nog mina känslor på dig och omvandlade de till ren förälskelse.

    Det skrämmer mig dock idag att det hände och ibland tänker jag? Vafan tänkte jag med???? Jag känner skam att jag lät det ske, du var nog inte så perfekt som jag trodde förstod jag i efterhand.

    Ibland behöver jag trygghet och då dyker din peppande röst upp.Har bestämt mig att aldrig få sådana känslor igen, det är bara destruktivt,inge kul alls.Ta hand om dig o familjen!!

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Smulan64) skrev 2021-11-19 20:47:44 följande:

    Jag var stressad och ångestladdad när vi möttes. Kunde inte möta dig då. Låt mig få visa vad jag känner för dig...


    Visa mig?????
  • Anonym (Kaffedraken)

    Var det dig jag såg ikväll på musikhjälpen?Du är jättefin, såg att du tittade på mig också.....Det pirrade till lite, de va kul o se dig fina du?Ta hand om dig

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vart finns du kvinna? Vill bara ha en till fin natt med dig sen går vi skillda vägar!!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag inte bara få somna in.......slippa detta pissliv

  • Anonym (Kaffedraken)

    Du var nog alltid 2 faced, och jag var nog alltid ärlig.......Du må va finare, med du är two faced och kommer alltid att vara.Du tillhör inte min flock, hoppas det går illa för dig när du skiljer dig.Hoppas han träffar en ny fort kort efter er skilsmässa.Jag har kastat en förbannelse på dig med hjälp av andiska gudar, du sårade mig.Du kunde varit ärlig med vilka du kände, du skulle ej tagit emot mig.Du var 2 faced, pachamama tar hand om dig snart????

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag hade nog aldrig velat jävlats med mig själv.Därför ska ni inte väcka det sovande lejonet.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Försök att säga vad du tycker när nä ser mig på gatan.Nää, det har du inte f-a för att göra????.Istället så flyr som en rädd liten råtta, det ska du också göra!! Håll dig på din kant o knip din lilla bleka mus-nos!! Hejdå!!!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Anonym (Tänke­r på dig)

    IDAG 14:43

    #10944

    " data-container=".like-popover" data-trigger="manual" data-placement="left" data-html="true" data-content="

    Nu kan du anonymt gilla och ogilla inlägg i forumet. Du kan bara gilla eller ogilla varje inlägg en gång.

    " style="color: rgb(130, 130, 151); text-decoration: none; font-weight: 400; margin-left: 0px; border: 0px; box-shadow: none; position: relative; font-family: Roboto; font-style: normal; font-size: 13px; line-height: 15px;">

    Försök att säga vad du tycker när du ser mig på gatan.Nää, det har du inte f-a för att göra????.Istället så flyr du som en rädd liten råtta till andra sidan väggen????Håll dig på din kant o knip din lilla bleka mus-nos!! Tar man av dig spaklet så är du fulare än fulast ????

    Ps. Noterade att du gjorde mycket slarvfel den tiden vi kommunicerade.Du kunnig? In your dreams twofaced Roberta????????????????

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!