Inlägg från: Anonym (SKEN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (SKEN)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vill dominera och förnedra dig i sängen dumma karl. 
    I en månad har jag stått ut med tråkigt vaniljsex sen berättar du för mig att du vill testa att vara dominant i sängen. Jag ville ju tämja dig.  
    Gå ner på knä och slicka mig när jag ligger på soffan. Om du gör mig nöjd slipper du vara mitt fotstöd resten av kvällen.
    När man äntligen trott att man träffat rätt kille så säger du detta. Har aldrig känt mig så besviken. Tillfredsställ mig sexuellt eller försvinn och säg ALDRIG igen att du vill testa att vara dominant till mig.

  • Anonym (SKEN)

    Jag saknar dig mycket. Önskar så du började prata med mig igen. Har alltid gillat att lyssna på dina idéer. Ibland hälsar du på mig, det gör mig glad. Du förtjänar det bästa. 

  • Anonym (SKEN)

    Det går inte att släppa dig, på något sätt kommer du alltid in i mina tankar.
    Jag undrar när du är tillbaka till jobbet.
    Kommer vi någonsin kunna prata igen? Eller kommer det alltid vara kort och ansträngt. 

    Jag saknar dig.

  • Anonym (SKEN)

    Jag försökt undvika dig länge nu eftersom ett förhållande med dig är en omöjlighet. Trodde det skulle göra det lättare för oss båda. Men i efterhand insåg jag att det var fel. 

    I min fantasi är det du och jag och så kommer det alltid vara.  

  • Anonym (SKEN)
    Eldstorm skrev 2021-09-19 12:55:17 följande:

    Ja hade hoppats på att du skulle på nåt sätt visa mig att du ville ha mig tillbaka, men ja inser att man kan inte tro på dina ord. Du säger en sak ena stunden för att sen vända o säga annat. O när dina handlingar visar annat mot vad du säger så finner ja det väldigt svårt att tro på att du menat nåt överhuvudtaget. Ja var bara din leksak helt enkelt :( ja gav dig mitt allt, men vad fick ja? Ett brustet hjärta o dålig självkänsla...


    Personen kanske bara var i en svår situation men är säker nu?
    Varför inte ge en andra chans?
  • Anonym (SKEN)
    Eldstorm skrev 2021-09-20 18:55:47 följande:
    Hade ja kunnat göra om han visat mig att han var säker o inte kört me dubbla signaler hela tiden. De tär för mycket. Men inte en gång har han visat mig att hans ord stämmer..:( ja klarar inte av de mer..
    Har du varit tydlig då?
    Har du tillexempel sagt att vad du känner?
    Jag tänker bara att om han ska satsa måste han ju veta säkert.
     
    Men förstår att du inte klarar av dubbla signaler hela tiden. Det tär verkligen på en.. 
  • Anonym (SKEN)
    Anonym (Z) skrev 2021-09-18 15:15:49 följande:

    Saknar dig fortfarande?men inser nu det aldrig kommer bli. Undrar om du ens hade valt mig om situationen var annorlunda. Ödet verkar vilja annat än att det ska bli du och jag. Men tänk vilket liv vi kunnat haft ändå?vilken lycka.


    Han hade säkert valt dig. Som du skriver så kan ödet vilja annat. Svåra situationer gör det helt enkelt komplicerat. Moral man inte vill bryta, vänner och familj man kan förlora osv. Kvar står man, olyckligt förälskad och osäker vad den andra vill.  
  • Anonym (SKEN)

    Jag vet inte om du vill ha kontakt med mig igen?
    Ibland känns det så. Blir nervös när du är nära, vill både stanna och springa därifrån. Är rädd för att du ska förskjuta mig. Det sårar så mycket. 

    När jag frågade om du trodde vi skulle kunna bli vänner igen och du nekade var det som tusen knivar i mitt hjärta. 

    Jag älskar dig och jag har aldrig känt något så starkt innan. Ingen är som dig. 

  • Anonym (SKEN)
    jag1 skrev 2021-09-25 10:45:48 följande:

    Till henne.

    Just nu vet jag inte längre vad jag känner för dig. Det du gör känns som löjliga små lekar. Du vill äta kakan och samtidigt ha den kvar. Du säger fina saker till mig för att sen inte stå för vad du säger. Det känns som.om du egentligen inte bryr dig, om någon annan än dig själv.

    Jag är ingen som kommer att kasta mig efter dig efter att du går upp i rök, eller gör dig otillgänglig tills det passar dig att höra av dig igen. Eller att du kanske till och med ljuger för mig. Jag vill bara ha pålitliga människor i mitt liv. Relation där en ger och tar på ett jämlikt sätt. Du svek mig för några år sedan och det vet du om. Du lovade saker för att sen skita i mig helt. Jag blev plötsligt ingen för dig.. Trots att jag var den som alltid fanns vid din sida svek du mig. Någon , eller kanske till och mer flera andra var plötsligt mer intressanta. Därför vill jag att du ska veta att jag inte tänker ge dig fler chanser. Att det som finns nu, för trots allt finns det något fint mellan oss, vi har roligt ihop, får du sätta större värde på mig.

    Jag hade hoppats på att du med åren insett att det inte är fair att vara opålitlig mot andra människor. Relationer kommer inte att fungera då. Jag hoppas att du tänker på det. För den enda som kan förändra sig själv är du.

    Om du håller på som du gör kommer du snart att inse att du förlorar mig. Vissa kanske gillar att hålla på och jaga någon, för att denne gör sig otillgänglig För att sen dyka upp igen och lådsas som inget. Men för mig är det beteendet ojämlikt och oattraktivt. Att förlora dig i mitt liv skulle smärta mig ska du veta. Jag tycker om dig. Men jag tycker inte om att bli behandlad på ett sätt jag inte förtjänar. Igen.


    Jag själv svikit en person som jag brydde mig mycket om. Trodde jag gjorde rätt men insåg senare att det var fel. Hoppas du kan förlåta och att er relation blir bra utan fler svek. 

    För mig är det tufft att känna en så stark saknad. 
  • Anonym (SKEN)

    Varför kan jag inte sluta tänka på dig..

    Vad vill du?
    Önskar jag visste hur du tänker.
    Kommer jag kunna släppa dig en dag?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!