• Anonym
  Äldre 24 okt 12:26
  2037179 visningar
  11408 svar
  11408
  2037179

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Till min svägerska: Du borde nu i graviditeten få en skrämselblödning då du får åtminstonde blir liiite ödmjuk för bebisen i magen och sen nästkommande borde du få ett missfall så du lär dig att bebisar inte bara kommer när man vill och det passar just dig.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 12:44

  Till svägerskans man:

  **** har varit otrogen mot dig.
  Sluta låta henne behandla dig som skit. Säg ifrån! Du är värd något bättre än denna manipulativa subba
    Låt henne inte favorisera ****. Om du lämnar henne, så står vi på din (och barnens) sida!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 12:46

  Jag var den enda av alla du känner som var ärlig och berättade att din sambo var otrogen....
  idag är ni fortfarande sambos men mig har du brutit kontakten med, varför?  
  Jag sa det inte för att jag vill ha dig, jag sa det för att du var min vän....och nu saknar jag dig... 

 • Anonym
  Äldre 24 okt 12:50
  Anonym skrev 2011-10-24 12:00:40 följande:
  Till mitt ex och ragg! Har nu startat en tråd om det www.familjeliv.se/Forum-4-51/m61724065.html 

  Exet... vad i helvete håller du med?! Först gör du slut och nu vill du bli ihop igen?! Jag har redan träffat en annan kille men jag vet inte vilken av er jag ska välja!! Men jag älskar dig också!

  Ragget.... Mitt jävla ex vill bli hop igen så jag är i en väldigt svår sits just nu och jag vet inte vilken jag ska välja av er!!! För jag vill träffa dig också, men jag älskar mitt ex!
 • Anonym
  Äldre 24 okt 12:54
  Red drum skrev 2011-10-23 08:09:43 följande:
  Skön tråd!!!

  Sms:et skulle gå till mitt ex som jag bråkat konstant med sen vi gick isär för 2,5 år sedan.

  "Ville bara säga att jag önskar dig och Jenny (hans nya sambo sen 2,5 år) all lycka och att du får ett fast jobb snart, så ni inte behöver tänka på ekonomin. Jag är ledsen för alla bråk, jag säger förlåt för allt som sårat dig. Jag vet att du är lycklig med Jenny och jag hoppas ni får vara det länge till! Vi var aldrig menade för varandra. Hoppas vi kan ha våran "tomten är far till alla barnen-jul" som vi alltid drömde om snart! Kram och förlåt!
  Åh, vad FINT! Men varför skickar du inte det??? Eller skriver det i ett brev?  (kanske utan kramen dock, som kanske skulle kunna missförstås..)  Önskar att jag kunde känna så för ett ex.. men klarar inte det.. för mkt bitterhet i mig än. Eller ilska rättare sagt.. han har gjort mig för illa, å ångrar sig inte(säger han) och beter sig fortfarande illa; så det känns som om det aldrig går över.

  Rolig tråd!   (fast dom jag skulle vilja säga något till; nä.... skulle jag inte vilja.. för då skulle jag göra det.. ibland är det bara så hopplöst läge och inga ord skulle ändå hjälpa eller nå fram)
 • Anonym
  Äldre 24 okt 13:02
  Red drum skrev 2011-10-23 10:59:28 följande:
  Ja, kanske det... Men han skulle tyvärr inte ta emot det så väl, tror jag... Han skulle bli väldigt överlägsen och hatisk och tro att jag är nedlåtande...
  Är du säker på det?  Vet det är svårt, när man stridit länge med någon, att få slut på striden... men det händer faktiskt mindre mirakel ibland.. men du kanske kan börja med att agera vänligt hela tiden, oavsett vad han gör, vägra strida, önska honom gott istället, å liksom sända goda tankar.. å varenda gång du blir provocerad av nått han gör, liksom vägra nappa, lugna ner dig och återvända till hur du känner. Att du faktiskt önskar honom gott..
  Tids nog kanske han blir mer mottaglig för ett ärligt menat förlåt.

  Åh.. blev faktiskt väldigt rörd av att läsa dina ord. Bara undrar, varför fortsätter du att strida med honom om du egentligen önskar honom allt gott? För att det är så vant, att reagera argt, och han provocerar? Isf kanske ändå ett ärligt menat förlåt kan vara bra, å sedan konsekvent vänligt beteende. Tills dess att han blir mogen att förlåta. (för en ursäkt måste vara ärligt menad, annars kan den aldrig ge någon försoning..)
 • Anonym
  Äldre 24 okt 13:05
  Anonym (Mistress) skrev 2011-10-24 11:35:25 följande:
  Till min älskares fru:

  "Tack för att jag får låna din man.
  Han vet verkligen hur att få en kvinna i extas...
  Han är en fantastisk älskare... 
  De svarta underkläderna i siden satt perfekt...
  Den exklusiva väskan är underbar...
  För att inte tala om vitguldsringen med den lilla söta diamanten...    
  Förresten, vet du hur fantastiskt det är att besöka Paris under våren?!? ...
  WHAT?!!!!
 • Anonym
  Äldre 24 okt 13:14

  Till en vän:

  Du skyltar alltid med hur bra du är och hur mycket du bryr dig om alla andra. Men du är så jävla egoistisk och bryr dig bara om dig själv! Så fort någon berättar något bra eller kul dom har gjort så är du snabb med att säga att det var väl inget för du har minsann gjort något mycket bättre! Du bryr dig inte om någon!
  Och vet du vad du är inte alls vältränad! Du blev så jävla fet under graviditeten att du fortfarande ser ut som en jävla flodkossa! Så sluta klaga på mitt lilla hull på magen när du är 3 dubbelt så stor som mig! Jag hoppas du aldrig blir smal igen!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 13:41

  Till Pappa:

  Jag började missbruka droger när jag var 15, min vän dog när jag var 16 jag såg henne ta sina sista andetag i en blodig pöl på marken, jag blev sexuellt utnyttjad när jag var 16 och alldeles för berusad för att våga stoppa det hela.
  Men det vet inte du för du har aldrig funnits där! Hur tror du jag mått?
  Jag hoppas du finns där för dina nya barn så dom slipper gå igenom vad jag gjorde..
  Och efter alla år som mamma har funnits där och kämpat med mig och fått mig på rätt spår, varför skulle jag helt plötsligt vara så glad över att du försöker skapa band med mig nu?
  Jag uppskattar det men låt det ta sin tid och bli inte besviken på mig när jag inte vill komma och hälsa på i tid och otid.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 13:48

  "Hej A. Jag heter .... Du känner inte mig, men jag är x mamma. Jag ville bara säga att jag är glad över att x verkar tycka så mycket om dig, och hoppas att du njuter mkt av att få dela en del av hennes tid. Jag tycker ju opartiskt nog att hon är fantastisk.. *skratt* Jag kan ännu känna sorg över att du får så mycket av den tiden med henne som jag hade velat ha, men det är inte ditt fel och du har ingenting med den sorgen att göra. Så desto bättre då, att du är någon som x tycker om.

  Jag hoppas att mitt ex P. behandlar dig bättre än han behandlade mig, att han inte är lika egoistisk längre, och att du inte bara ställer upp på honom, utan att han även ställer upp på dig. Jag hoppas att ni är lyckliga ihop, och får fortsätta vara det. Jag antar att du har märkt att han och jag har stridigheter nu som innebär att vi snart ska till familjerätten och diskutera. Dom handlar om att vi tycker olika, och att "samtalstonen" som blivit sista tiden inte är okej. Jag hoppas att Familjerätten kommer att hjälpa oss att få en bättre dialog, och jag hoppas att stridigheterna kan ta slut. För dom är inte bra för x.. Jag är ännu arg och ledsen på en del saker P. har gjort, men jag önskar honom fortfarande gott och vill inte på något vis ha honom tillbaka oavsett vad. Det som var var, och jag har en önskan att livet ska få gå vidare nu. Bara blir så ledsen, när vissa saker upprepar sig nu också. Och orkar inte höra hårda ord mer. Tycker vi måste vara vänliga mot varandra för x. skull.

  Jag önskar att jag fick hämta x någon gång när du var hemma, så att jag fick hälsa på dig på riktigt. Har ju aldrig fått träffa dig och du är en viktig del i x liv nu. Jag hoppas att vi längre fram kanske till och med kan ta en fika ihop eller fira x. ihop allihopa. Fast för att det ska bli så, så måste ju P. ändra en del av sin inställning och sitt beteende mot mig. Annars kommer det nog inte att bli möjligt. Att P. inte kan dölja sin avsky för mig inför x. omöjliggör det för tillfället.

  Jag älskade P. mycket, men jag vill inte ha honom tillbaka. Vår relation är förstörd, och var aldrig menad att hålla. Jag önskar däremot att han och jag kunde reda ut det som var, och att han kunde erkänna och be om ursäkt för sin del, så att vi hädanefter kunde ha en vänlig relation.

  Hur som helst. Som sagt... jag önskar dig allt gott, och är tacksam för att du finns i x. liv. Var go mot dig. Kram.  F."

  --- skulle jag vilja skicka till mitt ex nya tjej... fast nä.. vet det inte skulle vara en bra idé... hon skulle ta det fel, och exet skulle bli galen, och att jag skulle "skvallra" på exet skulle ju båda ta fel.

  Till P's första ex skulle jag vilja skriva:

  "Hej M. Jag vet att du och jag har varit nästan som fiender, pga av P. Och du gjorde mig ledsen när du agerade som du gjorde, men jag förstår din förtvivlan och desperation då, så jag bryr mig inte om det längre. Jag önskar så att du och jag kunde sätta oss ner och prata, och kanske delge varandra även vissa svåra bitar, så att vi förstår bättre vad som varit lögn och sanning. Jag önskar också att vi kunde vara schyssta mot varandra, och kanske jag få låna din dotter lite, någon gång, för saknar henne så mycket! "

  Och så skulle jag vilja skriva till exet P:

  "När jag såg att A. var mullig, så blev jag så glad för din skull. Du älskar ju mull å bröst och rumpor, och jag är ju av naturen så smal, så jag var ju aldrig "rätt" för dig på det planet. och det känns skönt att inte vara i en relation längre, med någon som vill ha något jag inte är.

  Jag önskar dig allt gott, men är ärligt skitledsen ibland än för vad du gjorde och hur du behandlade mig, och att du fortfarande blir elak ibland. Om du bara sa förlåt någon gång, ärligt menat, och satte dig ner med mig och redde ut det och vi kunde gräva ner allt det å gå vidare nu med våra liv, så skulle jag bli så tacksam. Jag mår skit nog som det är, av orsaker du vet inte har med dig att göra, och behöver inte de här stridigheterna också.

  Du skulle kunna vara en positiv kraft i mitt liv, om du bara lät bli att bete dig elakt och började försöka visa mig hänsyn mer. Något mer än så behöver jag inte av dig. Än vanlig saklighet, vänlighet och att du aldrig kliver över gränserna och blir elak igen. oavsett hur arg du blir... Om vi är oense om x. så kommer din elakhet och aggressivitet aldrig att ge dig något annat än problem, för i fortsättningen så tar jag allt till familjerätten då. Tänker inte ta mer skit av dig. vuxna människor måste kunna vara oense, utan att bli elaka.

  Jag önskar att du förstod att du även skadar  x. när du behandlar mig illa. (det skadar henne att du visar öppen avsky när vi ses med henne med) Jag önskar och hoppas så att du snart hittar till verklig frid och lycka i ditt liv, för det skulle ju gynna inte bara dig, utan mig och x. med. Hoppas så, att du och A. har det bra, och att du får lära dig att älska på riktigt nu. Att du får uppleva den gåvan. Jag vill hemskt gärna får träffa A. snart, och det handlar inte om svartsjuka, utan tvärtom, att jag faktiskt är glad för att hon är just hon. Som x. tycker så mycket om. Det är inte pga av A. som vi inte är ihop. Du och jag var väl helt enkelt aldrig menade att vara. Sorgligt nog: men tids nog så hittar jag kanske en egen kärlek, en som vill ha en smal tjej utan stora tuttar.. Då kommer nog allt att känna bättre också, hoppas jag, för alla parter. Kanske du DÅ kommer att förstå att det är slut, och att jag inte är svartsjuk eller kontrollerande som du verkar inbilla dig att jag är så fort jag uttrycker att jag gärna skulle vilja träffa A. eller säger nej till något du föreslår. "

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.