• Anonym (E)
    Sun 6 Dec 2020 21:30
    3424114 visningar
    13095 svar
    13095
    3424114

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vill inte träffa dig mer. Det handlar inte om att det är fel eller att jag inte kan... Jag har inte samma känslor för dig som du har för mig. Dessutom älskar jag någon annan och du är bara tidsfördriv för mig. Men, jag gillar att prata med dig! Du vet vad jag gått igenom innan och jag vill INTE orsaka dig samma lidande! Tydlig nog?

  • Anonym (E)
    Thu 24 Dec 2020 12:01

    Dina tankar har två möjliga ställen att befinna sig på nu, du förstod att livet är för kort så... Antingen inser du att du borde vara lojal mot henne, mot dom, eller så inser du hur du verkligen vill leva. Just nu känns det som första alternativet men jag tror inte du kommer berätta det på självaste julafton. Jag kommer vara den som återigen går sjukt sårad härifrån men den här gången känns det i så fall helt okej för nu vet du verkligen. Glöm ändå aldrig hur mycket vi älskar varandra och hör gärna av dig när du saknar mig som vän! Jag älskar dig, god jul!!!

  • Anonym (E)
    Thu 24 Dec 2020 19:52

    En nära-döden-upplevelse och jag trodde du skulle välja mig... Tänk så fel jag hade! Och jag får inte ens må dåligt över sorgen jag känner för det är i detta läge inte mig det är mest synd om. Jag saknar redan oss!!! Jag saknar dig...

  • Anonym (E)
    Fri 25 Dec 2020 16:27

    Jag kan inte hjälpa det, tårarna bara rinner... Varför hör du inte av dig?

  • Anonym (E)
    Thu 28 Jan 2021 17:40

    Hej,

    Jag vill verkligen inte bråka om pengar och jag vill inte sätta dig i skiten ekonomiskt men jag behöver den hjälpen du säger "ja" till. För mig funkar det inte att du säger att du ska betala hälften av ditten och datten och när det väl är inköpt hade du visst inte pengar. Säg det innan då, jag vill inte tjata! Jag har inte råd! Du betalar dessutom lägre i vårdnadsbidrag än du borde eftersom jag inte vill att pengar ska vara en grej mellan oss men nu går jag minus varje månad...

  • Anonym (E)
    Sat 6 Feb 2021 23:37
    +1

    Kom och lägg dig hos mig!

  • Anonym (E)
    Wed 3 Mar 2021 18:45

    Vad sysslar du med egentligen? Hade högre förväntningar! Vet att du varit "ensam" nu ikväll... Ses vi imorgon?

  • Anonym (E)
    Thu 4 Mar 2021 20:42

    På något sätt känner jag mig ändå stark i det här! Du har sårat mig en gång för mycket, snacka om att vilja ha kakan samtidigt som du mumsar på den! Men vet du vad, denna gång står jag inte till ditt förfogande så fort du kallar. Du vet vad som gäller nu, allt eller inget. Sjukt ont gör det, för jag älskar dig och vet vad vi vill. Du borde stå för det precis som jag gör, mes!

  • Anonym (E)
    Sun 21 Mar 2021 23:15

    Det blev fel... Kände på ditt svar att du faktiskt mår dåligt! Vill finnas där för dig, finns här! Bolla saker med mig, hur mår du egentligen?

  • Anonym (E)
    Thu 1 Apr 2021 22:12
    +1

    Ditt meddelande förut, det gjorde mig otroligt glad. Det visade mig att jag verkligen finns i dina tankar... Tack! Jag älskar dig och längtar så efter oss!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!