• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3423793 visningar
    13095 svar
    +4
    13095
    3423793

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (MmMm)
    Thu 31 Oct 2019 18:41
    Försöker mitt bästa skrev 2019-10-30 22:20:28 följande:

    Jag känner att du backar och det gör ont i hela hjärtat. Jag förstår inte varför du backar. Det kanske är för att jag har hållit dig på en arms avstånd trots att jag bara vill vara i dina armar. Jag är rädd. Jag är kär i dig.


    Varför håller du en arms avstånd då ? Om du vill ha någon närmare :)
  • Anonym (Blå)
    Fri 1 Nov 2019 13:11

    Jag orkade inte idag. När det var andra med. Jag såg dig och ville sätta mig, men det känns som att alla mina känslor syns utanpå. Hur mycket jag vill ha dig. Det är så svårt att dölja och vissa dagar känns det övermäktigt. Hoppas att du förstår.

  • Anonym (:/)
    Mon 4 Nov 2019 13:32
    När jag bad dig söka denna tjänsten trodde jag att det skulle vara en chans för oss att återuppta vänskapen och umgås oftare. Det skulle bli roligt. Istället irriterar jag mig mer och mer på dig. Jag fixade det här jobbet till dig, förstår du inte att du sätter mig i dålig dager när du inte sköter dig? Okej du trivs inte, men snälla säg upp dig istället då för att klaga hela tiden. Det är så trist att höra och påverkar mitt arbete med. Du har jobbat här i drygt 2 och en halv månad och har redan varit frånvarande minst vid 15 tillfällen, på denna tid är det väldigt mycket. Du kan inte skita i att komma till jobbet bara för att du vet att du får "tråkiga" arbetsuppgifter och det är inte ditt fel att tåget alltid strular men du får faktiskt ta dig hit ändå. Du har körkort och bil- OCH en skyldighet att ta dig till arbetet vad som än krävs. Kör bil då om du nu vet att tågen aldrig går. Att du inte vill köra i morgontrafiken är faktiskt ingen giltig anledning. Jag förstår att din chef börjar tröttna faktiskt, de hade jag med gjort. Även om det är mycket tråkigt om du slutar, hoppas jag att du gör det snart. Det är det bästa för alla inblandade.
  • Anonym ((....­.))
    Mon 4 Nov 2019 20:35

    Ibland pratar vi fortfarande lite och jag märker att för mig var det aldrig bara en fling. Glöm inte mig i alla fall.

  • Anonym (A-M)
    Tue 5 Nov 2019 02:22

    Du är också vaken nu i småtimmarna. Jag kan se det för du är aktiv på Facebook. Så patetiskt av mig, att sitta och bevaka en ljusgrön prick, liksom! Det känns som att vi har en gemenskap på så sätt, även om du förmodligen inte har en tanke på mig. Jag vet hur det ser ut där du sitter, för du har tidigare lagt ut bilder på din plats vid datorn i ditt hemmakontorsrum

    Jag får dina kommentarer i mitt flöde ibland, och då blir jag så glad, trots att själva ämnena sällan intresserar mig: elbilar, vindkraft, flygskam, CO2, miljöförstöring. Men jag tycker att det är fint att DU är så engagerad i att rädda världen, även om jag inte orkar vara det. Du använder ett exakt, rikt språk, och ofta kommer det roliga kommentarer och ibland någon glimt från ditt privatliv. Jag lever för de där glimtarna, den här känslan av att ha en gemenskap med dig när jag ser att du är online och skriver i realtid...

    Jag önskar att jag skulle våga messa dig, men jag törs helt enkelt inte. Är rädd att verka efterhängsen, är rädd att förlora den lilla kontakt jag har med dig. Dessutom är du gift, så jag har ingen RÄTT att försöka lirka mig in i ditt liv heller... Det är nog det värsta av allt. Blyg och osäker blir jag alltid inför män som jag är intresserad av, men nu skulle jag dessutom vara en dålig kvinna om jag skulle visa intresse för en gift man...

  • Anonym (A-M)
    Thu 7 Nov 2019 04:08

    Det här är tokigt. Om jag vaknar fram på småtimmarna för att jag behöver gå på toa (och det händer de flesta nätter), så sätter jag mig vid datorn och uppdaterar Facebook. Det gör jag, för att jag då ofta får upp kommentarer som du har skrivit på någon Facebooksida. Och sedan blir jag sittande och läser, alldeles för länge, fast jag borde sova, då jag ska upp klockan 6:30. Och trots att jag för det mesta inte ens är intresserad av de ämnen du skriver om (el-mobilitet, CO2, klimatkrisen, Greenpeace, Greta...)

    Men jag känner att jag måste läsa tvångsmässigt, för att "I am thriving on" dina roliga, snitsiga formuleringar, och för att det då och då kommer en glimt från ditt privatliv... Es ist wie eine Sucht.

    Jag måste sluta med det här. Du är en gift man och du har en liten dotter. Det kan aldrig bli vi. Och - du är uppenbarligen inte intresserad av mig... Men du är allt jag har - det enda som ger mitt liv mening och intresse, det enda som får mitt hjärta att klappa i en grå vardag. Det KÄNNS som att vi har en gemenskap, ett hemligt band när jag sitter och läser vad du skriver i realtid...

  • Anonym (sakna­r dej)
    Fri 8 Nov 2019 02:04

    du..
    jag trodde du var smartare än vad det visade sej igår
    hur fan kan du tro på h#n som lägger till och drar ifrån och dessutom sa du att man måste ju ta hänsyn till hur nån mår innan man ger sej på någon..
    men den du gav dej på..
    Hon mår inte bra alls heller och jag trodde att du skulle lyssna på both side of the story!
    jag e besviken på dej .. men det skiter nog du i...

  • Anonym (A-M)
    Fri 8 Nov 2019 03:40

    ...och nu sitter jag här igen och bevakar en grön prick på Facebook... *suckar* Fast jag undrar en sak. Om du var så lycklig med din fru, så skulle du väl vilja ligga i sängen med henne om nätterna, och inte sitta uppe vid datorn? Ni kanske inte ÄR så lyckliga?

  • Anonym (H..)
    Fri 8 Nov 2019 10:08
    +2
    Anonym (A-M) skrev 2019-11-08 03:40:18 följande:

    ...och nu sitter jag här igen och bevakar en grön prick på Facebook... *suckar* Fast jag undrar en sak. Om du var så lycklig med din fru, så skulle du väl vilja ligga i sängen med henne om nätterna, och inte sitta uppe vid datorn? Ni kanske inte ÄR så lyckliga?


    Du vet att det där buggar, samma sak me instagram. Det står att man är online fast man inte är det. Det händer så när man inte loggar ut från mobilerna.
  • Anonym (A-M)
    Sat 9 Nov 2019 06:42
    Anonym (H..) skrev 2019-11-08 10:08:49 följande:
    Du vet att det där buggar, samma sak me instagram. Det står att man är online fast man inte är det. Det händer så när man inte loggar ut från mobilerna.
    Säg inte så! Jag vill tro att han inte är lycklig med sin fru...  
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!