• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (SKEN)

    Jag vill dominera och förnedra dig i sängen dumma karl. 
    I en månad har jag stått ut med tråkigt vaniljsex sen berättar du för mig att du vill testa att vara dominant i sängen. Jag ville ju tämja dig.  
    Gå ner på knä och slicka mig när jag ligger på soffan. Om du gör mig nöjd slipper du vara mitt fotstöd resten av kvällen.
    När man äntligen trott att man träffat rätt kille så säger du detta. Har aldrig känt mig så besviken. Tillfredsställ mig sexuellt eller försvinn och säg ALDRIG igen att du vill testa att vara dominant till mig.

  • Anonym (Fridlyst)

    Nu kommer du hit!

    Jag vill krypa in nära nära..

    Vill du?

  • Ch01

    Du har gjort mig så himla illa, mår jätte dåligt efter hur du behandlat mig. Jag var ingen för dig, bara ett verktyg för att tillfredsställa din lust? :( Du borde aldrig ha kontaktat mig igen, du visste ju hur jag kände för dig.

    Aldrig mer igen.. Du har förlorat en bra, ärlig, kärleksfull och fin tjej, jag ville inget hellre än att få vara med dig, lära känna dig mer. Känns skönt att veta att du inte kan nå mig mer, jag vet att du senare kommer försöka kontakta mig för att fortsätta manipulera mig. Det går inte mer, det är stopp nu

  • Anonym (Blå)

    Nu får vi se. Jag ger det våren också, sen får det vara tillräckligt. Vill du ha mig? Ska vi våga lite mer? Det vore synd om vi gick miste om varandra.

  • Anonym (Tå)

    Varför tänker jag på dig fortfarande, måste va fel på min hjärna..

  • Anonym (E)

    Jag kan inte sluta tänka på de funderingar du tog upp igår- varför du gör som du gör och vart det ska leda... Handlar det om varför du gör som du gör mot oss och inte lämnar eller handlar det om varför du sårar henne? Förstår du skillnaden?

  • Anonym (JoJo)

    Better clean that pussy up because I'm gonna eat it like a fat kid eats candy

  • Anonym (lbk)

    Du är så onåbar trots att du ju är min, ringen på mitt finger bevisar det tom. Är det för att jag älskar bilden jag har av hur du är och att du faktiskt är en helt annan egentligen? Ömsint och egotrippad, attraherad och självälskande...så många motsättningar.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!