• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Smaka lite..)
    Anonym (Svag) skrev 2020-08-15 15:50:53 följande:

    Nytt jobb


    Men ni kanske träffas på ändå trots byte av arbete. Det är aldrig försent! ; )
  • Anonym (honeybum)

    Jag skulle gett upp för längesedan. Då hade du inte levt idag.

    Jag är så trött på dr Jäkel och Mr Hide nu.

    På dagen onykter och självsäker med guld i truten. På kvällen när du börjar nyktra till så spelas det sjukt så jag ska ta hand om.

    Förstår att allt är en fasad, men det är inte min fasad. Du har ett gott fiber kvar där någonstans, det säger jag inte.

    Du och jag är historia.

    Jag var ett lätt offer för dig.

    Sov i ro.

  • Anonym (E)

    Prata om djupa seriösa grejer med din man! Prata om otrohet, läs honom! Jag vet att allt inte är så bra som du tror... Få honom att ärligt erkänna vad han sysslat med de senaste åren, ja- åren! Din man är ett lika stort svin som jag är, din fd vän.

  • Allanojag

    Desa Tambakromo är en administrativ by i Indonesien. Den ligger i provinsen Jawa Tengah, i den västra delen av landet, 500 km öster om huvudstaden Jakarta.


    Tropiskt monsunklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 25 °C. Den varmaste månaden är oktober, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är februari, med 23 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 152 millimeter. Den regnigaste månaden är december, med i genomsnitt 379 mm nederbörd, och den torraste är september, med 23 mm nederbörd.

  • Anonym (Stick och brinn)

    Till en person i maktposition:

    Du är en mycket sjuk människa. En psykopat.

    Det är läskigt hur charmig du är på utsidan och hur många människor du lurat genom åren. Många är de som flytt fältet då de fått se din sanna svarta insida. Men inte bryr du dig om det för du lyckas alltid med att hitta nya människor att manipulera.

    Jag hoppas en vacker dag karma biter dig i arslet och du får det helvete du så väl förtjänar. Jävla häxa

  • Anonym (Lillan)

    Det gör så ont, kommer alltid undra varför. Vad är den egentliga sanningen. Fanns det mer känslor än vänskap? Varför kunde vi inte bara ge allt en chans å försöka?. Har aldrig känt såhär för någon förut och nu kommer du antagligen aldrig höra av dig igen

  • Anonym (Hur tänker Du)

    När du säger att du tänkt på mig.. är det som kollega och du bara är vänligt nyfiken, eller har du TÄNKT på mig, mer än kollega o vän? För jag tänker oavbrutet hur fantastiskt vacker och underbar du är..

  • Anonym (Svag)

    Jag försöker verkligen att inte tänka på dig, men det är helt omöjligt att pressa undan något så vackert och underbart perfekt.

  • Monsoon

    Varför lekte du med mina känslor och kastade bort en fin vänskap? Var det en egokick du ville få av mig? Se om du skulle få mig på fall? Du fick det, hoppas det var värt smärtan och förödmjukelsen du gav mig när du fick nöjet att nobba mig. Bra vän du var.

  • Son94

    Tycker vi har väldigt mysiga diskreta stunder men vill verkligen skruva upp det. Ingen behöver veta :)

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!