Forum Anonyma diskussioner - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Sön 23 okt 2011 02:21 Läst 1055346 gånger Totalt 10780 svar
  Anonym (at your servic­e!)
  Visa endast
  Sön 23 okt 2011 02:21 +1

  Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
  Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

  Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

  Jag börjar.

  Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

  "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

  Din tur. Kör hårt! Skrattande    

 • Anonym (Den ensamm­a killen­)
  Visa endast
  Ons 24 mar 16:41 #10723 +2

  Hade velat skicka till min kollega

  "Du ska veta att jag älskar att vara med dig. Du ger mig energi och glädje. Med dig känns allt enkelt och jag ser en framtid med dig. Gör slut med din kille som ändå är svartsjuk/kontrollerande och välj mig istället för jag vet att det är det du vill innerst inne. Jag tycker om ditt leende, ditt skratt och hur du kollar mig i ögonen. Du är värd allt det bästa. Ta hand om dig"

 • Anonym (Längt­an efter dig)
  Visa endast
  Tis 30 mar 23:35 #10724

  Jag är så besviken på att du inte ville ge mig en chans, att du valde att ge den till någon annan.

  För första gången på många år så kände jag att något fanns där, något som hade kunnat bli bra. Du väckte min nyfikenhet. Jag hade ingen brådska, ville bara lära känna dig.

  Känner mig så dum som trotts allt hoppas att du ska ändra dig och höra av dig igen...att du ska erkänna att du kände det med, men blev rädd.

 • Anonym ($$)
  Visa endast
  Tor 1 apr 15:02 #10725 +1

  Jag drömde en sån verklig dröm om dig och mig inatt. Vi kramades och kramen övergick till en kyss. Dina läppar var svala och fräscha och kyssen så passionerad. Precis innan hade du tröstat mitt barn som ramlat i vattnet och blivit rädd. Jag är helt förvirrad över den drömmen, trodde jag hade accepterat att inget skulle hända emellan oss

 • Tor 1 apr 15:42 #10726

  Hej hjärtat! Jag ville bara säga att jag älskar dig och jag tänker på dig! Du får mig att vilja bli en bättre man och du tar fram det bästa i mig. Jag är så glad att jag har dig! Puss. <3.


  Jag trodde jag kunde flyga, men jag hade fel.
 • Anonym (H..)
  Visa endast
  Tor 1 apr 16:23 #10727

  Ja borde ha tagit itu med mitt missbruk tidigare :( ja vet att du hatar mig o ja önskar att de inte vore så.. ja önskar att du kunde förlåta mig för allt ja ställt till me. Den ja e som missbrukare e inte den ja e egentligen, o ja e verkligen ledsen för att du inte vill inse de.. förlåt mig!

 • Anonym (E)
  Visa endast
  Tor 1 apr 22:12 #10728 +1

  Ditt meddelande förut, det gjorde mig otroligt glad. Det visade mig att jag verkligen finns i dina tankar... Tack! Jag älskar dig och längtar så efter oss!!!

 • Anonym (A-M)
  Visa endast
  Fre 2 apr 03:13 #10729

  C! Jag hoppas att vi trots allt en dag, när allt det här coronakrånglet är över, kan ta en öl någonstans nere vid floden Warnow...

 • Anonym (Littl­e me)
  Visa endast
  Lör 3 apr 23:42 #10730

  Jag tror, magkänslan säger att du inte är that into me. Visst, vi hade det jättemysigt i torsdags med spa och hotell. Vet inte om vi har så mycket mer gemensamt, eller om du är någon för mig heller. Kanske är jag som inte är that into you? Vet faktiskt inte, dock stör det mig enormt när du skrev tidigare idag att du skulle kolla om vi kunde ses imorgon och så har du inte hört av dig ännu.

  Visst att det är påsk och firande med familj, barn etc. men när man skriver att man ska kolla, ja då gör man det och hör sedan av sig. Bara så du vet!

 • Anonym (Littl­e me)
  Visa endast
  Lör 3 apr 23:48 #10731
  Anonym (Längtan efter dig) skrev 2021-03-20 22:34:37 följande:

  Så jävla ledsen. Fattar inte hur oansvarliga idioter med issues kan finna kärleken gång på gång och jag kan inte ens hitta en trevlig kille som vill träffa mig mer mer än ett par gånger. Är jag så jävla ointressant och meningslös?

  Allt jag ville var att du skulle ge mig en chans och att vi kunde lära känna varandra. Vi hade väl roligt ihop? Det fanns något där, något att utforska. Men kanske jag missuppfattade....


  Låter ungefär som min tur i kärlek! Bläääää! Så jag förstår vad du menar och hur du känner.

  Kram till dig!
 • Anonym ($$)
  Visa endast
  Ons 7 apr 21:13 #10732 +1

  Jag drömde om dig igen. Att vi kramades mitt i en lek och låg ner i en säng, jag la mitt huvud på ditt bröst men reste mig igen. Du verkade vilja ha mig kvar men jag kunde inte.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll