• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3478582 visningar
    13182 svar
    +4
    13182
    3478582

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Merde­)
    Tue 3 Aug 2021 23:29

    Seriöst? Skall jag aldrig bli kvitt dig?

    Det finns inget ?vi? men du håller dig kvar i min närhet, vad fan vill du egentligen?

  • Anonym (förtv­ivlad2­)
    Wed 4 Aug 2021 00:41

    Du säger att du älskar mig. Men ändå känns det som du inte respekterar mig, lyssnar på vad jag säger, kommer ihåg vad jag säger, eller visar att du är intresserad. Och ibland bara försvinner du. Jag vet det beror på ditt jävla missbruk. Som jag accepterar. Vill du vara med mig bara därför? Ibland känns det som så. Jag är just nu förtvivlad och du bryr dig inte ens. Jag kan inte äta. Jag mår illa av tanken att du skulle lämna mig. Jag lever för de stunder vi faktiskt har och som vi är lyckliga i. Jag saknar dig. Jag älskar dig.

  • Anonym (Miss U)
    Fri 6 Aug 2021 17:49

    Vad vill du med mig? Varför hör du av dig? Är det jag som är hon som du ska satsa på när allt har ordnat upp sig med jobb och boende? 

  • Anonym (E)
    Sat 7 Aug 2021 00:19
    +1

    Jag kommer alltid finnas här för dig, så är det! Du är min stora kärlek!!! Men, och det är jag galet ledsen för både för min- och din skull, jag kan inte leva så här i flera år till! Det är nu eller aldrig... Vi kommer alltid älska varandra, men hur ska vi stå ut på avstånd? Nej, jag behöver gå vidare! Med, eller utan, dig är upp till dig!

  • Anonym (A-M)
    Tue 17 Aug 2021 07:38

    C!

    Jag drömde om dig nu innan jag vaknade, det var en så fin dröm. Vi var äldre i drömmen, runt 70 kanske. Vi bodde i en fyr ute på havet, precis som i filmen med Alicia Vikander som jag såg igår. Men utan tragiken. Jag tror att du skulle trivas med att bo i en fyr när du blir pensionär, du älskar ju havet. Men din ukrainska fru skulle aldrig vilja det, det skulle vara för obekvämt för henne. Hon vill ha det bekvämt när hon nu har fått komma till ett rikt västland genom dig. Önskar att du och jag hade träffast innan du träffade henne... Det önskar jag jämt. 

  • Anonym (Miss U)
    Thu 19 Aug 2021 21:38

    Det här är katastrof! Det du gjorde i fredags är på gränsen till okej? 

  • Anonym (E)
    Sat 21 Aug 2021 01:28

    Strunta i rådgivning, gör vad DU vill! Följ ditt hjärta...

  • Anonym (Bubbl­a)
    Sat 21 Aug 2021 02:48

    Längtar till oss i vår bubbla. Tystnaden är hemsk. Är du engagerad pappa eller har du börjat med den nya. Har ni tagit steget och träffats? Kommer jag få se dig igen?

    Jag vill vara din och att du är min.

  • Sat 21 Aug 2021 17:43

    Ensam hemma ikväll och vill ha över dig så vi kan göra förbjudna saker.

  • Sat 21 Aug 2021 17:44

    Som tack för kaffemaskinen ;)

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!