• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3424768 visningar
    13095 svar
    +4
    13095
    3424768

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Frust­ration­)
    Thu 4 Nov 2021 20:31

    Jag är superförvirrad..

    Jag känner mig oerhört sårbar med dig.

    Jag öppnar upp mig och råkar avslöja dumma saker om mig själv. Blir för ärlig. Önskar att jag inte var så socialt awkward. Om jag bara kunde bete mig normalt och inte klanta mig så mycket. Hur lyckas jag egentligen?

  • Anonym (SKEN)
    Thu 4 Nov 2021 21:41
    Anonym (Frustration) skrev 2021-11-04 20:20:23 följande:
    Eller hur... så jävla svårt att veta.

    Tror dock inte att det är vanligt att någon leker med en, men desto vanligare att man kan misstolka någons signaler. Väldigt svårt det där!
    För mig är jag säker på att jag inte misstolkar. Det har varit för mycket och för tydligt. Han har sån makt över mig då han kan såra mig på ett sätt få andra kan. Vet inte hur jag ska hantera det hela..  
  • Anonym (Frust­ration­)
    Thu 4 Nov 2021 21:48
    Anonym (SKEN) skrev 2021-11-04 21:41:16 följande:

    För mig är jag säker på att jag inte misstolkar. Det har varit för mycket och för tydligt. Han har sån makt över mig då han kan såra mig på ett sätt få andra kan. Vet inte hur jag ska hantera det hela..  


    Okej. Det låter mycket jobbigt för dig!
  • Sat 6 Nov 2021 01:44

    Jag tycker om dig!

  • Anonym (E)
    Sat 6 Nov 2021 07:34

    Ska jag boka bord på någon mysig restaurang eller vill du att maten står på bordet när du kommer hem? Längtar efter att få hänga med dig igen älskling <3

  • Tue 9 Nov 2021 22:35

    Om du kommer dit imorgon kväll, dit vi ibland går, hoppas jag på att vi ska prata lite allvar också vill få en sista klarhet i vad du vill med mig. Vill att du ser mig i ögonen och säger om du känner något för mig. Tyvärr tror jag att du leker med mig igen för att få bekräftelse.

    Jag kan komma att lämna dig imorgon. Då ses vi aldrig mer. Jag är värd mer än att bli utnyttjad av dig. Är för gammal för lekar och någon som plötsligt går upp I rök och slutar höra av sig, för att sen höra av sig igen som inget hänt. Är för gammal för att inte se igenom lögner.

    En sista chans har du nu. Utan att du vet om det själv. Om jag bestämmer mig för att lämna dig/oss så ska du veta att jag kommer att sakna dig/oss och att det till och med kommer att göra ont i mig. Men jag måste lyssna på mig själv nu.

    Denna gång.

  • Anonym (Tänke­r på dig)
    Fri 19 Nov 2021 13:20

    Du var min rehab coach och jag förde över min sorg på dig.Du valde att stötta mig och jag blev istället förälskad i dig. Vi var bägge upptagna men jag är rätt säker på att du endast tyckte synd om mig vilket är förståeligt.

    Så här i efterhand skäms jag nåt oerhört, men det var svårt att hantera allt.Jag projicerade nog mina känslor på dig och omvandlade de till ren förälskelse.

    Det skrämmer mig dock idag att det hände och ibland tänker jag? Vafan tänkte jag med???? Jag känner skam att jag lät det ske, du var nog inte så perfekt som jag trodde förstod jag i efterhand.

    Ibland behöver jag trygghet och då dyker din peppande röst upp.Har bestämt mig att aldrig få sådana känslor igen, det är bara destruktivt,inge kul alls.Ta hand om dig o familjen!!

  • Anonym (Karma­)
    Fri 19 Nov 2021 17:35

    Inget straff är hårdare än det du förtjänar- KARMA.

  • Fri 19 Nov 2021 18:09

    Käften,din bror tog din oskuld.......det är karma om något

  • Anonym (Come-­hither­)
    Fri 19 Nov 2021 18:29

    och jag vann igen, det är karma. Ni lär er aldrig.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!