• Anonym (at your servic­e!)
  Äldre 23 okt 02:21
  1339999 visningar
  11086 svar
  +2
  11086
  1339999

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
  Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

  Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

  Jag börjar.

  Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

  "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

  Din tur. Kör hårt! Skrattande    

 • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
 • Anonym (Tänke­r på dig)
  Sön 9 jan 10:58

  Du var nog alltid 2 faced, och jag var nog alltid ärlig.......Du må va finare, med du är two faced och kommer alltid att vara.Du tillhör inte min flock, hoppas det går illa för dig när du skiljer dig.Hoppas han träffar en ny fort kort efter er skilsmässa.Jag har kastat en förbannelse på dig med hjälp av andiska gudar, du sårade mig.Du kunde varit ärlig med vilka du kände, du skulle ej tagit emot mig.Du var 2 faced, pachamama tar hand om dig snart????

 • Anonym (E)
  Sön 9 jan 13:15

  Hej älskling <3 Promenad?

 • Anonym (SKEN)
  Mån 10 jan 19:36

  Vågar jag tro att du vill ha kontakt med mig igen?
  Jag blir så nervös när du är nära. Och idag var du nära. 
  Det var nästan att jag skulle säga något, något mer än en hälsning. 
  Om du visste vilken makt du egentligen har över mig.

  Det känns som om du vet allt om mig.

 • Anonym (Alway­syou)
  Mån 10 jan 19:54

  Vi är fortfarande gifta på varsitt håll. Vi är fortfarande bästa väninnor, i en oändligt djup vänskap. Vi pratar fortfarande om allt, utom just detta. Men jag tror att du innerst vet, fastän du inte säger någonting. Och jag berättar inte. Kanske på någons dödsbädd.

  Jag älskar dig fortfarande så att hjärtat går sönder. Det har varit du så väldigt länge.

 • Ons 12 jan 03:53

  Till henne:

  Försrod iplötsligt går att jag fått allt om bakfoten. Missförstått att du skulle vara intresserad eller på något sätt attraherad av mig. Innan jul öppnade du dig och var förtrolig, för att nu inte ens komma ihåg att du berättat för mig. Känd och känner mig så ledsen och obetydlig. En i mängden.

  Någon som man gärna berättar saker i förtroende för, eller säger att jag är modig, för att sen lådsas som inget, och inte vilja vara min vän ens. Jag önskar ingen annan att få uppleva det. För det gör ont. Förbannat ont. Men nu är det som det är.

  Vi kommer nog inte ses mer ändå nu. Jag kommer nog att ta det beslutet. För i längden hade det gjort ont att bara titta på dig, alla dina drag, ditt vackra osminkade naturliga ansikte, möta dina leendev ögon, inte kunna ta på dig, eller hålla dig tätt intill mig. Så j-la ledsen för allt. Legat sömnlös och gråtit inatt. Löjligt egentligen, jag vet, då du förmodligen inte har en aning om att jag tänker på dig och att jag gärna hade velat lära känna dig mer. Att jag tycker om ditt sällskap och att du gör mig lugn.

  Du är väldigt fin och jag önskar dig verkligen allt gott i livet.

 • Tor 13 jan 17:47

  Var allt bara min egna fantasi?

 • Anonym (Anna-­Karin)
  Tor 13 jan 18:12

  Hej min sambo. Kan du ta din värdelösa röv från datorstolen och hjälpa till med något i vårt hem? Testa ställ dig upp på dina motbjudande stickor till ben och traska från A till B i lägenheten och se dig omkring så ska du finna både det ena och det andra med det tredje exempelvis din tallrik med mögliga matrester på från förra torsdagen och dina vita (läs bruna) tubsockor från hela året. Prova hitta på någonting med din dotter också och inte bara säga nej nej nej nej nej till henne när hon kommer för att söka kontakt, du får fan människor med tredje grandens autism att framstå som social genin vilket dom förmodligen är men whatever, tappade tråden lite nu men det jag ville komma fram till är att du är satans avkomma vilket inte har med autister att göra över huvud taget, det har bara med dig och din håriga pung å göra. Och den är för övrigt så rynkig att man kan tro att du solat den på Solarieöarna i 15 år utan solkräm. Är du så jävla inkapabel till ett normalt familjeliv så kan du ju köra upp din jävla datamus i analen och fara åt helvete så slipper vi se din skarriga kroppshållning framför datorn varenda jävla dag din skalliga sad excuse of a man. Tvi. Med vänliga hälsningar ditt livs kärlek.

  Det är vad jag hade velat skriva. Men nu ska jag istället gå och laga mat och fråga honom om han vill ha. Sedan ska jag tvätta våra lakan.

 • Anonym (Tänke­r på dig)
  Fre 14 jan 05:47

  Jag hade nog aldrig velat jävlats med mig själv.Därför ska ni inte väcka det sovande lejonet.

 • Anonym (Blää.­)
  Fre 14 jan 05:55

  Jag hatar dig. Du är en gemen, elak och enfaldig människa. Ingen gillar dig. Hej Då!

 • Anonym (Tänke­r på dig)
  Fre 14 jan 14:43

  Försök att säga vad du tycker när nä ser mig på gatan.Nää, det har du inte f-a för att göra????.Istället så flyr som en rädd liten råtta, det ska du också göra!! Håll dig på din kant o knip din lilla bleka mus-nos!! Hejdå!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem