• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3426596 visningar
    13106 svar
    +4
    13106
    3426596

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Flera­)
    Tue 1 Mar 2022 22:29

    Sara, jag älskar din man! Vi reser tillsammans hela tiden, bor på samma rum och älskar som galningar. Du måste märka att han är annorlunda, disträ och att han reser mer och mer.

    Du eller säkert jag kommer gå så sårade ur detta! Säkert blir det jag.

    Hans mjuka händer och mörkbruna ögon har fått varenda känsla av vett och moral att lämna mig fullständigt!

  • Anonym ($$)
    Fri 4 Mar 2022 19:42

    Du är en bekräftelsesökande nolla som aldrig kommer ha med mig att göra nånsin igen

  • Anonym (Andra omstän­dighet­er)
    Fri 4 Mar 2022 23:18

    Tror vi båda vet att om vi hade träffats under andra omständigheter, och med lite andra förutsättningar, så hade det garanterat blivit nåt mellan oss. En sånhär kemi kan inte ens vi två skoja bort 

  • Anonym (Din)
    Sat 5 Mar 2022 11:04
    +1

    5 månader sedan du erkände att du hade svårt att släppa mig. Nu har det gått två år sedan vi sågs. 2.5 år sedan du träffade henne och vi bröt upp våran långvariga kk relation. Jag ser på Insta hur lycklig du verkar. Det går bra för dig. Din stjärnstatus är hög i ditt lag. Jag unnar dig den lycka jag ser. Det kunde ju aldrig bli vi ändå. Det gör inte längre lika ont att inte ha dig. Jag tränar inte längre efter dina samtal. När du erkände att du hade svårt att släppa mig fast du har henne fick jag "frid". Det jag under dessa år misstänkt var sant. Dock finns fortfarande en liten längtan av att höra din röst, men det är hjärtat och inte hjärnan som talar. I år skickar jag inget födelsedagskort nu när du snart fyller år. Du förstår varför. Du kommer alltid vara ett fint minne som jag bär med mig resten av mitt liv. Kanske jag även ett fint minne för dig.

  • Tue 8 Mar 2022 08:34

    Ikväll hoppas jag att du vågar närma dig mig.. Har mer än gärna tagit första steget, men behöver veta om du verkligen vill <3

  • Anonym (Flera­)
    Tue 8 Mar 2022 18:11

    Jag älskar dig Patrik! Så fruktansvärt jävla onödigt att vi blev kära. 

  • Anonym (E)
    Tue 8 Mar 2022 21:51
    +1

    Om det här inte vill sig väl så kommer jag göra allt i min makt för att inte träffa dig och jag vill bara att du ska veta att det inte är för att jag är arg på dig! Jag vet bara inte hur jag ska överleva...

  • Anonym (tänk)
    Thu 10 Mar 2022 18:06
    andiie skrev 2022-02-14 22:27:08 följande:
    Man behöver aldrig stänga några dörrar helt. Och du vet ju inte om du har tolkat situationen helt klart.
    Du har rätt i att man behöver aldrig stänga några dörrar helt. Klokt. Jag har inte stängt dörren helt :) Har fortfarande kontakt med personen i ett större sammanhang där vi är flera. 

    Du har också rätt i jag inte vet riktigt om jag har tolkat situationen helt klart.  Dock tänker jag att jag nog tyvärr  har det  Har frågat (dock endast  i skrift) bland annat om en fika, och en promenad.  Hen  svarar inte på det. Heller inte på hur hen mår. Om jag själv var intresserad av någon hade jag gjort allt för att lära känna personen bättre. Jag hade definitivt svarat och absolut svarat "ja" på frågan om en fika eller en promenad?

    Jag vill mer än gärna lära känna personen  - men hen vill nog inte. Då kan en inte tvinga någon. Men det är synd. Önskar det fanns en öppning på den öppna dörren :) 
  • Anonym (tänk)
    Thu 10 Mar 2022 18:10
    Anonym (tänk) skrev 2022-02-14 21:37:38 följande:

    Om du bara visste. Hur glad jag blev i julas av att du öppnade dig för mig. Lämnade några bitar av ditt liv till mig. Sa att jag blivit ännu bättre än jag varit.

    Trodde du ville bli min vän. På riktigt och på ett ärligt och äkta sätt? Tänkte attt vi kunde hjälpa varandra att utforska och utvecklas som människor med hjälp av våra olika  erfarenheter av livet. Hjälpas åt att vara modiga. Trivas i varandras sällskap. Skratta åt våra tillkortakommanden. Men jag hade fel.

    Du vill inte. Du vill varken bli eller vara imin vän på ett ärligt och äkta sätt.  Jag gav dig möjligheten men du vill inte. Såklart jag är lite sårad, ledsen och besviken. Jag vet inte vad som plötsligt bromsade dig. Slängde du bara ur dig massa ord i julas som du sen inte menade eller ens kom ihåg att du sagt mig? Eller lådsas du bara att du glömt? Blev du rädd för något? För mig eller något jag sagt eller gjort? För att något annat ska komma fram? Jag vet inte.

    Får aldrig veta svar på några frågor för du har redan bestämt dig för att inte släppa in mig. Känner mig dum och kommer inte att kontakta dig mer. Oavsett så ska du veta att jag tycker mycket om dig, och önskar dig väl. För mig är du speciell och jag önskar att jag kunde säga det till dig direkt, men nu är det som det är.

    Saknar dig jag trots att du nog inte tror det. 


  • Anonym (tänk)
    Thu 10 Mar 2022 18:19
    Anonym (SKEN) skrev 2022-02-14 22:58:30 följande:
    Släpp inte taget. Kanske är det något annat som hindrar personen som du inte vet om :)
    Tack för din fina uppmuntran :) tyvärr tror jag inte att det är så. Men jag kan såklart aldrig riktigt veta.  Svarade en till i tråden nyss om detta.
    Måste nog tyvärr släppa taget.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!