• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Tänker på dig)

    Till min sambo:

    Du lurade mig, nu har du satt mig i skuld,precis som du gjorde med din mor och syrra. Jag har inget förtroende för dig längre.16 år med dig är som bortkastade.....Vad gör jag nu? Har ju inget jobb kvar.....du har gjort mig hemlös.Vart ska jag få tag på 46 tusen??? Trodde aldrig jag skulle känna så här men hoppas Putin släpper en bomb på oss....ja orkar ej mera........

  • Anonym (Tänker mycket på dig Elina)

    Möter dig när du går med hunden på kvällarna, eller när du går förbi utanför på vägen. möter jag din blick så tittar du mig djupt i ögonen och ler ditt gåtfulla leende. Du håller kvar blicken tills vi passerar varandra. jag skulle ge bra mycket för att få veta vad du tänker Elina.
    Mig har du charmat, ditt leende, dina ögon, det känns som att jag ska sjunka genom marken när du möter min blick.. Tänker så många gånger att jag bara ska säga hej, men ditt leende och utstrålning gör mig helt utslagen
    //Din beundrare

  • Anonym (Miz Mo)

    Jag vill så gärna att du ska veta hur mycket jag tänker på dig, att jag brukar blunda och bara njuta av din röst under Teams-möten, att jag har fått tillbaka min sexlust och har fantiserat om dig dagligen i ett års tid.

    Jag har även börjat se dina svagheter och fel men det får mig inte att bli mindre intresserad. Jag vill veta allt om dig, känna hur dina händer känns mot min hud och bara vara med dig och känn magin.

    Jag märker att du också är påverkad men är det bara att du är smickrad eller vill du också? 

  • Anonym (Flera)

    Nu ska jag resa iväg och vara med min lover, din man. Flera dagar själva. Tror det blir nu vi får bestämma hur vi vill ha det. Han kan inte ha både dig och mig och vi kan inte dela. 

  • Anonym (E)

    Idag var ingen bra dag. För ett år sedan hade jag tvekat under en sådan här dag men nu känner jag att det är vi trots dåliga dagar! Älskar dig!

  • Anonym (Flera)

    Sex och kärlek i överflöd.
    Du säger: jag vet inte hur länge jag kan ha det så här, det är fel mot dig och mot Sara.
    Du frågar om jag vill satsa? Jag finner inga bra ord. Du säger att då kanske du får leva två liv parallellt. Jag hittar inte några bra ord nu heller.
    Jag älskar dig.
    Jag borde lämna dig.

  • Anonym (kollegan på jobbet)

    Patrik. Du är otrogen. Och fler än du tror vet om det. Tom din fru. Vill inte lägga mig i men tycker du är ett riktigt svin fast du låssas vara en sån reko kille. Hälsningar från din kollega på jobbet

     

  • Anonym (Flera)

    Du sa hejdå idag på flygplatsen. Jag kommer längta och våndas. På tisdag åker vi igen, själva, på uppdrag igen. Jag borde så avsluta detta men jag kan inte, vill inte. Du är äldre med barn. Jag vill ha egna, med dig.

  • Anonym (Bubbla)

    Nu är det över och ni ska skiljas. Oroa dig inte, jag vet att vi inte blir ett par, det har aldrig varit tanken heller. 
    Trots det gjorde det ont när du sa " du och jag kommer aldrig ha ett förhållande" JAG VET men varför måste du säga det? Vi har ju aldrig ens planerat det. 
    Varför låtsas du plötsligt att det bara är jag som blivit förälskad? "Att träffas vore att utnyttja dina känslor" 
    BS...du gillar mig väldigt  mycket och det du sagt och gjort kommer jag tydligt ihåg. 
    Fokusera på ditt och lycka till i framtiden. Jag klarar mig fint och visste att det här bara var en kort grej. Nu är det slut och inget mer med det.  Jag vet  att du gillar mig. Efter 1.5 år så märks det, det var inte planerat och det stör dig lite nu...
    Ha det gott i livet. 

  • Anonym (Flera)

    Det värsta i allt detta är att du inte ens berättat för Sara att du älskar en man, jag vet att du älskar mig. Du gömmer dig bakom att du måste värna om familjen, kärnfamiljen, men vet du...du rör mig med kärlek fast du vet låtsas vara hetro för alla andra...

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!