• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Paradoxal)

    Är det bara jag, eller känner du också att det blivit konstigt och fel när vi inte pratar med varandra men ses varje dag. 

  • lostandfound

    Det är ytterst sällan jag blir berörd av människor. De flesta är inte särskilt intressanta. De flesta är tämligen statiska. Du är dock annorlunda. Du hänför mig med hela din person.

    När jag i fjol blev presenterad för dig under min första dag på jobbet - redan där och då visste jag att det var något speciellt över dig. Det var sättet du förde dig på. Du förde dig med en sådan elegans och stolthet. Din elegans, ditt intellektuella kapital, din förmåga att uttrycka dig, din integritet, ditt tillbakadragna sätt att vara, och inte att förglömma dina unika ansiktsdrag och dina varma men lite sorgsna ögon. Det är så speciellt och vackert. Hela du är vacker. Jag är tacksam över att du väckt något i mig som jag inte trodde att jag hade kvar. Men jag är också ledsen över att du väckte det, givet omständigheterna. Så tack. Men ändå inte. 

  • Anonym (E)

    Jag måste jag vara rak och ärlig kring en sak... Jag tror aldrig det blir vi på riktigt! Jag tror du trasslat in dig riktigt ordentligt i något som du inte vet hur du ska ta sig ur. Jag tvivlar inte på dina känslor för mig, det vill jag att du ska veta, men jag tvivlar på att du vågar ta klivet. Så mina frågor är då, hur vågar du? Du har gett mig så mycket som skulle kunna sätta käppar i hjulet för dig för all framtid, är du inte rädd att jag ska göra det?

  • Anonym (Anonym999)

    Fan vad jag saknar dig. Jag älskar dig påriktigt. Hatar att det bara verkar vara jag som lider av att det är slut mellan oss..

  • Anonym (Passionsblomman)
    Anonym (Anonym999) skrev 2022-05-18 22:30:15 följande:

    Fan vad jag saknar dig. Jag älskar dig påriktigt. Hatar att det bara verkar vara jag som lider av att det är slut mellan oss..


    Samma situation som mig, hemskt att känna så :(
  • Anonym ($$)

    Jag vet att även du bryr dig mer än du hade velat. Hur lång tid innan det som inte uttalas rinner ut i sanden?

  • Anonym (Passionsblomman)
    Anonym ($$) skrev 2022-05-19 19:21:24 följande:

    Jag vet att även du bryr dig mer än du hade velat. Hur lång tid innan det som inte uttalas rinner ut i sanden?


    Prova ta steget?
  • Anonym (Z)

    Du tror säkert jag legat och gråtit och lidit efter vårt avslut men absolut tvärtom. Det sker såna där livsavgörande ögonblick i livet och vårt senaste samtal var ett sådant. Ja, jag blev ledsen och chockad men antagligen mest för att jag såg dig för vem du är. För man är inte vad man säger, man är vad man gör. Alla mina vänner har varnat mig för dig sen start men hela tiden har jag skyddat dig. Men inte längre. Till och med den enda som hejade på dig, på oss och det vi hade har lagt ner och konstaterat du inte är något att ha. Det som svider mest är nog all tid, tanke, kärlek och sorg jag lagt på dig och oss. Du är inte genomrutten, då hade jag aldrig fallit för dig. Men jag tror du är helt befriad från empati, du tänker bara på dig själv och dina behov och jag tror på riktigt aldrig du älskat någon mer än dig själv i hela ditt liv. Det jag ville komma till var, att det där ögonblicket, var ett sådant ögonblick där vi dog. Ett sådant jag upplevt förut då mitt ex behandlade mig illa och jag kunde minnas exakt ögonblicket där något i mig dog för honom.

    Jag lever vidare nu och är så jävla öppen för någon ny. Jag har ju inte varit det innan på grund av dig. Men du är ett avslutat kapitel, en främling i princip. Skulle inte förvåna mig om du har någon ny redan, tror det är sån du är. Tror du gillar dramat, lidelsen, kicken. Jag förtjänar så mycket bättre än det du gett mig, och det kommer jag få. 
    Och i din sjuka värld tror du säkert vi kommer ses igen, men kan säga såhär, min kropp vill inte ha dig mer för du har brutit mitt hjärta så många gånger om och nu sist var det som att jag gick från chockad och förtvivlad, till helt nollställd och likgiltig inför din existens. Jag skulle så gärna vilja skicka dig ett långt jävla brev likt detta och hoppas du lär dig att aldrig mer behandla människor på detta vis men då tror du väl bara jag vill träffa dig igen. 
    Du har alla möjliga ursäkter till ditt beteende men sanningen är att du var inte där för mig en enda gång när jag behövde det, när jag hade kris och döende föräldrar osv. Så påstå inte du brytt dig om mig för gör man det, gör man inte som du gör din ursäkt till man. Det värsta är att du vet att jag är en bra person, en snäll person och det har du utnyttjat så långt det gått. Och lycklig tror jag inte du blir. Jag har aldrig träffat en känsloförnekare som dig någonsin. Någon som rationaliserar och ljuger för sig själv som du gör. Vet du var sånt slutar? Med ångest och kassa relationer. Sist men inte minst vill jag också poängtera hur feg du är. Det spelar ingen roll vilken barndom eller bakgrund du har, du är feg vad du än skyller det på. Sen kan du sockra ordvalen men det gör det inte mindre sant. Och sorgligt nog är nog det som svider mest för dig att du aldrig kommer ha den typen av sex vi hade, du vet det och jag vet det. Och det stör dig så sjukt jävla mycket att jag inte idealiserar och ser upp till dig längre. Din självbild tål inte det. Ha ett fint liv min vän, det önskar jag dig trots allt. Du var då verkligen en läxa.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!