• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Daphodil
    Anonym ($$) skrev 2022-06-01 21:08:09 följande:
    Jag borde släppa tanken. Allt annat är dårskap
    Hur vet du att det är kört?
  • Anonym (tänk)
    Anonym (Elise) skrev 2022-06-01 21:10:29 följande:

    Vad vill jag med dig? Jag trodde inte att jag ville något alls, men nu tänker jag på dig hela tiden. Att vi är ensamma, att du kysser mig.  Så var det inte innan. 

    Jag vet inte om jag gör det för spänningens skull, eller om jag faktiskt är attraherad av dig. Jag känner mig så förvirrad. 


    Åh, det där skulle jag ha kunnat skriva! Senast igår tänkte jag precis så. Frågade mig själv i mitt huvud vad är det jag vill egentligen med den här personen? Men inte blev jag klokare av att prata med mig själv haha ???? är dock attraherad men känner nig helt förvirrad ändå. Dessutom så är personen upptagen också så jag vet inte vad jag håller på med egentligen. Varför jag inte kan få henne ur mitt huvud. Varför jag tänker på henne varje dag.  Jag önskar att jag kunde få hålla om henne, röra vid hennes stora vackra händer, känna dom i mina, vill få kyssa henne, dra mina fingrar i hennes hår, se in i hennes fina ögon och sen skratta tillsammans  med henne. Men det är bara en fantasi i mitt huvud .... 
  • Anonym (Äntligen12)

    Låt min man vara ifred, och hela hans släkt för den delen. I år och år har du missat varenda hint om att du stör oss! Men ingen vågar säga ifrån för att du är en aggressiv psykopat! Ingen vill ha med dig att göra! Du förstör dina egna barns vardag! Du är en hemsk mamma och har alltid varit det! Sedan ringer du BUP och skaffar diagnoser så du har något att skylla på. Det är så konstigt att alla symtom försvinner såfort de kommer hit. Såfort du ringer om allt ditt drama vill jag bara skrika, DET ÄR FÖR ATT DU ÄR HELT JÄVLA INKOMPETENT SOM FÖRÄLDER!! Du är så otroligt ful, det har du varit i hela ditt liv, så jag förstår varför du beter dig så desperat! Inte ens din egna man älskar dig. Varenda gång jag hör att något dåligt har hänt dig, skänker det mig glädje. ????

  • Anonym ($$)

    @daphodil (går inte att citera längre), jag vet att det är kört för att personen sa det.

  • Anonym (Paradoxal)

    Sken: nej det vill jag inte. Men kan inte bli av med tankarna.. 

  • Anonym (SKEN)
    Anonym (Paradoxal) skrev 2022-06-02 17:49:04 följande:

    Sken: nej det vill jag inte. Men kan inte bli av med tankarna.. 


    Jobbigt läge.. 

    Var det du som valde att sluta prata med personen? Undrade hon inte varför du gjorde så? Måste ju vara hårt att en kollega börjar behandla en så när man tidigare kommit bra överens. Har hon inte försökt prata med dig, få en förklaring? 
    Det är ju inte ofta man hittar någon man klickar med. 
  • Anonym (Paradoxal)

    Nej har inte fått någon fråga, inte heller upplevt att personen skulle tycka det är jobbigt/konstigt, vilket får mig att tro att det kanske är från båda håll? 

    Problemet är just att klicka med någon när det inte går blir väldigt fel 


    Anonym (SKEN) skrev 2022-06-02 18:46:31 följande:
    Jobbigt läge.. 

    Var det du som valde att sluta prata med personen? Undrade hon inte varför du gjorde så? Måste ju vara hårt att en kollega börjar behandla en så när man tidigare kommit bra överens. Har hon inte försökt prata med dig, få en förklaring? 
    Det är ju inte ofta man hittar någon man klickar med. 
  • Anonym (E)

    Jag har ljugit för dig, om samma sak igen. Förlåt! Men jag vet hur fel det är, hur dåligt jag mår av det så jag har försökt att ge sken av att jag äntligen tagit tag i det. Jag träffar honom än... Jag älskar honom och vill leva med honom! Jag kommer att vänta på honom. Du tycker jag är dum i huvudet pga detta, men se till allt annat som du gillar med mig istället! Vi lämnar honom utanför våra diskussioner framöver. Jag ville bara du skulle veta, du behöver inte ens kommentera det! Du är en av mina bästa vänner och så vill jag fortsätta ha det! Puss

  • Anonym (Hönsmamman)

    Längtar efter att få se den gröna pricken vid din bild på messenger. Vet att du har permission snart. Undrar om du kommer att höra av dig..

  • Anonym (till en annan)

    Jag ångrar att jag inte valde dig, utan valde din kusin. Men jag kommer aldrig sluta sakna dig, eller ångra mitt beslut i resten av mitt liv. Du sa att din kusin skulle förstöra mig, jag lyssnade aldrig. Men det enda som förstört mig är att jag inte får vara med dig. Jag saknar dig, mer än någon annan människa jag någonsin saknat. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!