• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3477041 visningar
    13177 svar
    +4
    13177
    3477041

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Längt­an efter dig)
    Sun 13 Nov 2022 21:48
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2022-11-13 19:49:48 följande:
    Vad får dig att tro att jag är den du träffade i fredags? Jag tror inte sannolikheten är särskilt stor. 
    Jaha, sorry det var inte så jag menade. Nej jag tror inte det är dig jag träffade. Det blev mer en spinnoff på ditt inlägg då jag kände igen mig i flera saker i din text ;)
  • Anonym (Piece­s..)
    Mon 14 Nov 2022 01:47
    Anonym (Z) skrev 2022-11-13 20:55:54 följande:

    Nu har en bra tid gått och jag har börjat läka. Eller t.o.m. läkt en stor bit av hjärtat du utnyttjade för din egen vinning. Ibland, men bara ibland och i svaga ögonblick saknar jag det vi hade. Sen kommer jag ihåg hur brutalt du utnyttjat mig för din egen vinning för att sedan lämna mig i spillror av gråt och övergivenhet, för att precis när jag någorlunda pusslat ihop mig själv, komma åter och ta sönder mig igen. Jag har äntligen insett vad jag förtjänar och jag kommer aldrig igen nöja mig med mindre, vilket också innebär att hålla mig så långt borta från dig som möjligt. Du attraherar mig inte ens längre. Sist vi sågs kände jag ingenting, vilket jag gissar är en seger då likgiltighet är motsatsen till kärlek?


    De där kunde ha varit mitt liv! Mitt ex gjorde så mot mig.. de gör fortfarande ont, men ja kan aldrig mer se på honom på samma sätt igen.. :(

    Skönt att de känns bättre för dig nu.
  • Mon 14 Nov 2022 04:03
    Anonym (Snuskdraken) skrev 2022-11-12 08:21:05 följande:
    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Om du visste vad många gånger jag kollat in din rumpa. Du gör mig helt galen  // Flört


    Grymt!
  • Anonym (cvita­min)
    Mon 14 Nov 2022 11:56
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2022-11-13 11:28:54 följande:

    Jag framstår nog som en idiot varje gång jag pratar med dig. Orden fastnar och kommer ut helt fel. Jag insåg i fredags att du får mig ur balans och gör mig nervös på ett sätt jag inte känner mig bekväm med, ändå längtar jag efter varje nytt tillfälle att få prata med dig, träffa dig och lära känna den du är. Jag är inte kär eller förälskad i dig, eller jag tror jag hindrar mig själv från att känna efter, men jag är attraherad och gillar dig genuint, bryr mig om och är nyfiken. 


    En klok person sa till mig en gång för mängder av år sedan att om en person får en att känna så som du beskriver så gå bara vidare.
    En person som är rätt får en att må bra 100%. Den personen ger tryggheten att vara vem man är. Dina känslor visar att du inte kan vara dig själv. 
    Men hur du än väljer att göra så lycka till.
  • Anonym (Jag saknar dig)
    Mon 14 Nov 2022 21:31

    Wow, vilken vändning. Du blir min! 

  • Anonym (:/)
    Mon 14 Nov 2022 23:15

    Till min manliga kollega på jobbet:

    Jag vet att jag inte får känna såhär när jag redan lever i en relation, men när du berättade idag att du börjat träffa någon kokade svartsjukan inom mig och jag brast ut i gråt när jag kom hem och fick ljuga ihop någon anledning för min sambo, fast att jag vet att svartsjukan var anledningen. Jag vet att det aldrig kommer att bli vi och jag vill unna dig all lycka, du om någon förtjänar det. Jag är bara rädd att du inte kommer bry dig lika mycket om mig längre bara och att den vänskap vi byggt upp kommer avta om du ingår ett förhållande och jag har fortfarande starka kärlekskänslor för dig. Fel, jag vet men jag känner så. Jag kommer ta avstånd från dig nu, för min egen skull eftersom jag inte vill förstöra något eller mår bra av att höra vad ni hittar på även om jag vill glädjas med dig. 

  • Tue 15 Nov 2022 18:12
    -1 +1

    Orkar inte med de här, så de blir inga mer inlägg. Du har själv bekymmer med dig själv för annars hade du ej brytt dig om mig eller vad jag skriver. Du har ett överdrivet kontrollbehov, jag har aldrig nämnt ditt namn här så varför bry sig? Uppenbarligen så framkallar jag reaktion hos dig, men varför bryr du dig?

    Jag har faktisk all rätt i världen att använda FL som bollplank och undertryckta känslor!!!!Just saying!

  • Anonym (Trött på sambon­s ex)
    Thu 24 Nov 2022 00:26

    Låt bli min familj.
    min sambo ljuger och stryker dig medhårs för att han inte vill såra dig. Och hans dotter kallade dig skitcarro för några år sedan men har inte pratat om dig sedan dess, förutom för att säga att du har fläckar på tänderna.
    Du sårade henne när du försvann, varför höra av dig nu och riva i de såren igen, bara för att du nu är singel och behöver bekräftelse. Så egoistiskt och elakt!
    Du behöver nog jobba med din självkänsla lite.
    Och lägg energi på att vårda relationen till ditt senaste bonusbarn som du dessutom bott ihop med ordentligt, så du slipper tappa henne också.

  • Thu 24 Nov 2022 14:31

    Vill du utforska? :) ingen får veta

  • Anonym (cvita­min)
    Thu 24 Nov 2022 17:55
    +1

    Ibland skulle jag vilja berätta om alla positiva saker som händer i mitt liv. Du skulle bli så nedtryckt i skorna utav det. Men det tänker jag inte göra för du är inte värd att veta. Karma is a bitch and I love it.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!