• Anonym (at your servic­e!)
  Äldre 23 okt 02:21
  1584092 visningar
  11215 svar
  +2
  11215
  1584092

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
  Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

  Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

  Jag börjar.

  Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

  "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

  Din tur. Kör hårt! Skrattande    

 • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
 • Anonym
  Äldre 23 okt 23:28
  Anonym skrev 2011-10-23 23:06:04 följande:
  Förlåt mig... Jag skulle ha gett oss en chans! Jag önskar att jag kunde ta tillbaka tiden och inte sårat dig så mycket.. Jag önskar att jag inte varit så feg... Jag tänker på dig jämt och önska det bästa för dig. Du är en del av mitt hjärta och jag kommer alltid älska dig. 
  Till nåt ex som ville bli ihop igen eller?
 • Äldre 23 okt 23:34
 • Äldre 23 okt 23:42
 • Anonym
  Äldre 23 okt 23:44

  (#106) Inlägget var till ett hemligt ex som jag inte vågade lämna allt för... :0(

 • Anonym
  Äldre 23 okt 23:44

  Skriver till min fd pojkvän som vill bli ihop igen

  Jag älskar dig med men jag vet inte om jag vara ihop med en idiot som dig! Så väx upp istället! Jag har försökt pratat med dig ett antal gånger men du lyssnar inte och nu har jag träffat en ny kille men jag vet inte vem jag ska välja!

  Till mitt nya ragg...
  Är i en jobbig sits, mitt ex vill ha mig tillbaks så jag vet inte vad jag ska göra! Så jag vet inte om vi kan ses i veckan! Jag vet inte vilken av er jag ska välja! =(

 • Anonym (En undrin­g)
  Äldre 23 okt 23:50

  Till en kille som jag var kär i

  Jag sitter här nu med en sambo som jag älskar och en nyanländ son men jag undrar fortfarande vad den där kyssen betydde för dig, vad du tänkte när du såg på mig, om du hade känslor tillbaka och om det kändes när jag gick vidare.
  Jag är lycklig nu, men jag undrar fortfarande vad som hade hänt om vi fortsatt. 

 • Äldre 24 okt 00:01

  Lägger till i favorit....

 • Anonym
  Äldre 24 okt 00:17

  Till en kille jag träffat i några månader:
  Vågar inte säga det till dig men jag har fallit för dig. Men är jätterädd, rädd för att du skall vara en jävla idiot som alla andra killar jag tidigare träffat, men det vågar jag inte heller säga till dig. Eller berätta hur de behandlade mig... Jag lider med dig av att veta att dina ex behandlat dig illa. Jag avskyr folks fördommar om våra åldersskillnad...
  Jag hoppas så innerligt att vi får allt det vi pratat om och båda drömmer om. Fint hus på landet, härliga barn o ett långt lyckligt liv tillsammans. Det förtjäner vi båda!

 • Äldre 24 okt 00:19

  Favoritar o återkommer med sms jag skulle vilja skicka....

 • Anonym
  Äldre 24 okt 00:24

  Till mitt senaste ex som dumpade mig för exakt 6 månader sedan:

  Tack att du äntligen visade ditt riktiga jag. Att de tillslut kom fram att du inte var bättre än någon annan som du påstod.
  Tack att du dumpade mig.
  Tack att du hotade med självmord så jag gjorde abort, så jag slipper ha något mer med dig att göra! Så jag inte behöver ha ett barn med en idiot som dig.
  Tack att du var en feg jävla ynkrygg som inte vågade berätta att låg med en annan tjej när vi va på fest. Va så skönt att få veta det av din bästa kompis månader efter att jag kommit över dig.
  Tack att du varje dag lät mig veta hur värdelös jag är. Att jag inte kunde nått öht.

  Tack att du krossade mig totalt så jag nu kan bygga upp ett nytt liv helt från grunden, med en ny kille som faktiskt tycker om mig för den jag är.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.