• Anonym
  Äldre 24 okt 15:39
  1598520 visningar
  11215 svar
  Inlägg från Anonym Visa alla inlägg
  11215
  1598520

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Till dej.

  Jag är så jävla svartsjuk! Helst ville jag spärra in dej eller nej göra slut för denna sjuka gör mej sjuk på riktigt. jag hatar att känna så här!! helvete!!!  

 • Anonym
  Äldre 24 okt 15:41

  Till min chef:

  Du får gärna sätta på mig igen nästa gång vi är fulla Tungan ute 

 • Anonym
  Äldre 24 okt 16:33

  Till en nära anhörig:

  Karma is a bitch! Det kommer du verkligen få smaka på en vacker dag. Att du inte inser hur patetisk du är, väx upp och inse att allt inte kretsar runt dig. Det du gjorde mot mig var fruktansvärt egoistiskt, tyvärr inser inte de andra inblandade att du är en manipulativ jävel som förstör mellan andra människor för att själv hamna i bättre dager. Du är ful och en fruktansvärd människa, jag hoppas att du kommer stå där en vacker dag utan någonting kvar!  Du är inte välkommen hem till oss och känn dig utesluten ur vårt kommande barns liv, vill inte att han/hon ska behöva vara runt människor som dig. Jag hade helst velat radera dig helt ur vårt liv men tyvärr kommer jag vara tvungen att se din fula nuna några ggr per år för att glädja andra. Hade du levt förr hade du blivit bränd på bål eller stenad, jag vill repa din bil och bränna ner ditt sketna hus! Tack för den här tiden och välkommen tillbaka...NOT!!!!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 16:34

  Till Gud fast jag inte tror på dig:
  Snälla, hjälp mig göra det ogjort. Jag hatar att jag har sårat den jag älskar mest i hela världen på detta vis. Om det inte går att göra ogjort, hjälp oss att läka såren. Låt oss bli lyckliga igen! Eller åtminstone min sambo som inte har gjort något fel! 

 • Anonym
  Äldre 24 okt 16:43
  Anonym skrev 2011-10-24 00:33:02 följande:
  Hur gamla är ni?
  Jag är 22. Han 30+
 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:05

  Till min kompis som är en stor svikare!

  Du kan inte i helgen för att du ska supa hela helgen?! Vi har fan inte träffats på ett halv år!! Du får fan skylla dig själv när du håller på så här! Du kan inte bara ringa och vara ledsen över att du hatar ditt liv just nu! Men när vi ställer upp för dig så skiter du bara i det! Så skärp dig för fan! Nej, jag ger snart upp om du håller på så här! Du kommer inte att ha många vänner kvar om du håller på så här! Jag stöttade när Xx gjorde slut men när jag vart dumpad så struntade du i det. T

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:06

  Till en gammal gymnasievän:

  Jag ställde upp för dig i vått och torrt. Jag litade på dig. Men nu i efterhand har jag fått veta att du är en missunnsam liten jävla rygghuggare. Att sprida ut falska rykten om mig för både lärare och andra klasskompisar för att jag hittade en pojkvän.

  Du ska bara veta hur sårad jag vart när jag fick reda på allt du ljugit ihop om mig, din sjuka jävel.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:07
  Till min kompis som är en stor svikare! Vi skulle träffas hela tjejgänger och nu ska den här tjejen supa hela helgen med sin bror och då har inte hela tjejgänget setts på 6 månader!

  Du kan inte i helgen för att du ska supa hela helgen?! Vi har fan inte träffats på ett halv år!! Du får fan skylla dig själv när du håller på så här! Du kan inte bara ringa och vara ledsen över att du hatar ditt liv just nu! Men när vi ställer upp för dig så skiter du bara i det! Så skärp dig för fan! Nej, jag ger snart upp om du håller på så här! Du kommer inte att ha många vänner kvar om du håller på så här! Jag stöttade när Xx gjorde slut men när jag vart dumpad så struntade du i det. Jag kommer absloute inte att komma när du fyller år ska du veta. Tänker nog inte ens skicka något jävla mess heller till dig om några veckor! Varför gör du så här?!
 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:10

  Jag skulle vilja varna alla tjejer där ute för ett av mina ex.

  Han är helt jävla sjuk i huvudet. Orden snäll, respekt och logik finns inte i hans ordförråd. Han är en svartsjuk liten jävla pajjas med mindervärdeskomplex. Utan alla hans dyra prylar är han inte värd mer än en påse billig kattsand. Total psykopat!!!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:12
  Anonym skrev 2011-10-24 17:10:13 följande:
  Jag skulle vilja varna alla tjejer där ute för ett av mina ex.

  Han är helt jävla sjuk i huvudet. Orden snäll, respekt och logik finns inte i hans ordförråd. Han är en svartsjuk liten jävla pajjas med mindervärdeskomplex. Utan alla hans dyra prylar är han inte värd mer än en påse billig kattsand. Total psykopat!!!
  Hur gammal är han?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem