• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Jag såg din konversation med min sambo och blivande man på Fb. 

    Du var med på personal festen den kvällen och tydligen så bjöd du hem honom till dig själv. Om det är sant eller inte vet inte jag, men utifrån fb konversationen så skrev han till dig att jag borde ha följt med dig hem ändå.
     Vi har valt att gå vidare eftersom att vårat förhållande och våra barn är mer värt än en flört med dig.

    Men med tanke på att du var villig att låta honom följa med dig hem fast än han har ett förhållande och familj så kan jag inte låta bli att undra om ni fortfarande har någonting på gång.

    Jag hoppas du kan svara mig uppriktigt för jag orkar inte misstro min man hela tiden.

    Dessutom vill inte jag att du befinner dig där han befinner sig, jag vill att du bryter kontakten helt med honom.
     

  • Anonym

    Världens tråkigaste man. Du får verkligen en kvinna att känna sig totalt oattraktiv och misslyckad. Hopplöst.

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-01-29 20:00:35 följande:
    till kvinnan med stort Q.

    jag gav dig allt, men du kastade bort det för att du trodde att jag svek dig.

    varför gav du mig aldrig en chans att berätta, varför litade du inte på mig?

    gå vidare är du snäll. jag är inte den du föll för längre, jag har förändrats.

    låt mig gå.  ja. jag älskar dig fortfarande.

    vill inte bli sårad igen. vill inte såra.

    kan inte motstå. jag skulle kasta mitt liv för dina fötter, om du frågade.

    skulle det hjälpa om du visste? tror inte du vet vad du vill.
    Vad hände där då? Kämpa om du fortfarande har en chans att berätta sanningen!
  • Anonym

    Till min mamma:

    Jag hatar dig så innerligt, samtidigt som jag älskar dig. Du är trots allt min mamma. Inte fan har du gjort ett bra jobb, men jag överlevde trots allt tills jag blev 23. Snart är jag 24. Jag överlevde tills jag blev 23 pga mig själv, och min syster, som så ihärdigt genom alla dessa år kämpat för att jag ska må bra. Som lyssnat, som funnits där, som gett råd. Som alltid ställt upp för mig i vått och torrt trots att hon aldrig visste riktigt varför jag mådde skit.

    Men mycket har varit en kamp för mig. En kamp för överlevnad. Där i augusti, då helvetet brakade lös, då ville jag dö. Jag ville inte leva, och jag var så nära att ta livet av mig. Jag var beredd att dö, för min största hemlighet höll på att döda mig. Men då fanns min flickvän och sambo där, hon räddade mig.


    Du din jävla h-a, fy fan vilket jävla svin du är! Försöka slå split mellan mig och den jag älskar mest i denna värld, för att du inte vill tro på sanningen!! Du är ett jävla as som aldrig någonsin funnits där för mig NÅGON JÄVLA GÅNG! Och inte fan i helvete finns du där nu heller. DU är totalt jävla misslyckad som morsa, inte fan brydde du dig om oss barn. Du bara söp. Och sov. Och söp. Ditt jävla lu..er alltså, jag är så jävla förbannad på dig. Du kan inte ens finnas där för mig nu. Du väljer bort barn och barnbarn för det där pedofiläcklet.

    DU äcklar mig. Jag hatar att jag haft skuldkänslor gentemot dig, att jag försökt skydda dig i alla dessa år. Det är nästan så att jag önskar att ni hade skickat mig till ett fosterhem, för jag hade fan haft det så jävla mycket bättre på ett sånt ställe än hos dig och pedofil äcklet.

    Jag är så jävla hatisk nu, men det är fan ditt eget fel. Din jävla h-a. Gå och kn-a det där svinet du. Du är så jävla snedvriden så det finns inte.

    Fy fan!
  • Anonym (saknar dig)

    Oj oj oj vad jag saknar dig.
    Jag vet att du vill ha lite egentid nu. Att jag skall vänta ut dig men det är så jobbigt.

    Vill sitta i din soffa och kramas, mysa och bara känna mig älskad.

    Det är så jobbigt när man älskar varandra olika mycket i ett förhållande.
    Jag vet att även jag har haft svackor och varigt mindre kärleksfull. Hoppas vi klarar oss igenom detta.

    Du är mitt allt.  

  • Anonym (min exbästis)

    Till min nuvarande arbetsgivare:
    Tack och hej! Nej pengar är inte allt!

    Till jobbet jag sökt:
    SNÄLLA VÄLJ MIG. Jag vill ha ett jobb där jag gör skillnad. Jag vill att det ska spela roll för någon mer än mig och min plånbok om jag kommer till jobbet! 

  • Schrewelius85

    Jag skulle kunna ge dej all tid i världen hjärtat ! Finns Ingen som betyder så mkt som du gör!

    Jag hoppas de är som du säger. Att de löser sig mellan oss! Om jag bara taggar ner och ger dej utrymme. Att du ska hitta dina känslor igen och att dom ska blomma upp för fullt!

    Fan va jag älskar dej..

  • Anonym (A..)

    Till svärmor

    Nu har du gått över gränsen en gång för mycket. Jag kommer aldrig kunna acceptera dig och ditt beteende! Hur kan man med att inte träffa sina barnbarn på hela julen utan i stället fira med en helt främmande familj? Hur kan man göra sån skillnad på sina egna barn, varför är en mer värd än de andra två? Och du är så jävla skenhelig och falsk att ingen genomskådar dig i första taget - men det har jag gjort även om det tog väldigt många år! Nu har du förstört relationen till din son och hans familj och vi kommer aldrig mer släppa in dig som förr, vi kan fortsätta ett tag till att spela det här spelet men en dag kommer det att ta slut och då är det DU som kommer stå där ensam. 

    Till mannens syster

    Skaffa dig ett eget liv och klipp den där navelsträngen till mammsen nu och låt henne klara sig själv. Och snälla för fan, sluta du och din barnsliga tötniga kille att skriva era jävla kärleksförklaringar till varann VARJE dag på fb - det är bara pinsamt och löjligt!!!

  • Anonym (Hatar dig)

    Du har förstört hela mitt liv. Min familj vill inte veta av mig pga av dig. Jag sa upp bekantskapen med min bästa vän sen 10 år för din skull. Ringt på en massa hundar idag för din skull. Vad har du gjort för mig? Hotat allt och alla i min närhet. Sen anklagar du mig för att ljuga trotts att du fått en massa bevis. Precis som du alltid fått vad jag än gjort / gör. Ändå fortsätter du anklaga mig bryta ner mig lite till.

    Du har svartmålat mig inför dina vänner och familj. Kallar mig div saker. DU ljuger och tar ut det på mig!

    Varför litar jag på det du säger? Jo för att jag INTE ljuger för dig och väljer att lita på dig!
    Varför anklagar du mig? JO för att DU ljuger och bara för att du gör det tror du att jag gör det för dig.

    Det du håller på med är psykisk misshandel.

    Ändå trotts all denna fakta älskar jag dig!

    Och ja det är sjukt att man kan älska en annan människa som gång på gång gör en illa.

  • Anonym

    Du sa alltid att jag var så dålig i sängen, att jag tydligen var en sån person som inte tycker att sex är så viktigt. Det var väl därför du var "tvungen" att få sex på annat håll, det var ju mitt fel, jag var ju inte en sån person... Jag var så himla lättad när du fick sex någon annanstans, då fick jag vara ifred. Ha! Och du trodde att jag inte visste.

    Jag lämnade dig efter 12 år. Och alla tyckte det var så synd om dig som blev lämnad! Och jag blev "den onda". De skulle bara veta! Men jag berättade inte om hur du egentligen var. Folk fick tro vad de ville, jag ville inte ha med dem att göra längre, det var ju mest dina vänner och de påminde mig bara om livet med dig.

    Men jag tror nu att folk kanske börjar se saker som de inte såg när vi var gifta. Du har ju t ex inte varit ensam en enda dag sedan jag lämnade dig. (för du hade ju redan hon på caféet vid den tiden) Innan det blev slut mellan er, vet inga detaljer om vem som bröt upp, så hade du ju nästa. Och sedan nästa. Och så vidare. Nu är du gift. För 3:e gången! Patetiskt.

    Men nu till det som jag egentligen ville säga: Jag är inte asexuell! Jag har upplevt underbara stunder i sängen med män som jag tänder på! Vet du varför jag var (jag citerar dig): "så dålig i sängen"? Jo, därför jag tände inte på dig! Du släckte min sexuella lust. Det var du som gjorde mig avtänd!

    Jag är en sexuell varelse och har det jättebra utan dig!!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!