• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Orolig D=)

    Jag tänker försöka skaffa ett syskon till min underbara unge.
    Men jag vågar inte prata med dig om det för du är så arg på alla som kan få barn när du själv försökt i över ett år att skaffa ett syskon till din egen.
    Det är nästan så att jag inte vågar skaffa ett till barn - för då kanske jag skulle förlora dig som kompis.

    Suck...

  • Anonym

    Du vill leka lek, så varsågod, men lek med någon annan då för jag är dum nog att tro på vad du säger.

  • Anonym (enlitengrönsak)

    Fan, nu blev det fel igen och jag vet inte ens varför!
    Vet inte om du fattar hur ont det gör, om du förstår hur försvarslös jag är mot dig.
    Om du inte vill ha med mig att göra borde du låta mig vara istället.

  • Anonym (Fegis)

    Till min nuvarande:
    Jag älskar dig. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Jag vill allt det du vill. Jag vill flytta ihop, jag vill gifta mig med dig, jag vill dela resten av livet med dig.

    Jag vill ställa mig på torget och tala om för hela världen att jag älskar dig. Att jag tror på dig. Att jag hittat hem.

    Men jag är rädd. Jag är feg. Jag vågar inte ens säga det till dig. Jag är så rädd att om jag gör det så kommer jag förlora dig. Att om jag vågar slappna av och åka med så kommer det visa sig allt var en illusion.

    Jag är så feg så jag bromsar och dämpar hellre. För att det gör mindre ont den dag du lämnar då. För att jag då kan säga vad var det jag sa, och inte stå där och känna mig lurad. Jag är rädd att allt du säger är lögn, att du skrattar bakom mig rygg att jag tror på dig.

    Jag har aldrig haft det så bra. Ingen har någonsin fått mig att må så bra. Därför kämpar jag varje dag emot impulsen att fly. Jag kämpar för att inte lämna för att slippa bli lämnad.

    Jag älskar. Jag vill. Jag tror. Men jag vågar inte stå för det. Jag är för rädd. Rädslan är än större än kärleken. Tvivlet är än större än tilltron. Det är inte ditt fel. Du har inte gjort något fel. Du har aldrig gett mig anledning att vara rädd. Du har aldrig gett mig anledning att tvivla. Tvärtom har du gjort allt rätt.

    Så snälla ha tålamod med mig. Ge mig tid. Bara stå kvar och var du, upprepa alla orden om och om igen. Jag kommer dit. Men jag behöver tid. Jag är så rädd du inte ska orka ge mig den. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att du kan det. För jag kommer dit. Tillslut. Men låt mig få göra det i min takt. Då kommer jag aldrig lämna din sida. För jag älskar dig. En dag kommer jag våga säga det till dig, jag lovar!

    Till mitt ex: Må du brinna i helvetet! Förstår du vad du gjort, förstår du vilka ärr du orsakat, förstår du att du förstört en annan människas tillit i grunden? Det gör du antagligen inte, för du har aldrig brytt dig om någon annan än dig själv. Du har aldrig förstått någon annans känslor än dina egna. För att förstå krävs empati. Du saknar empati. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du någon dag ska möta någon som dig. Att du ska hamna i min sits. Då kommer du kanske förstå!
    Jag tackar för varje dag som går utan att du hör av dig. Jag tänker inte på dig. Jag vill inte ha dig. Inse det! Men jag lever varje dag med skadan du orsakade. Jag ska skratta högt den dag jag reparerat den skadan. Så kan du sitta där, ensam. För något annat kommer du aldrig att vara sålänge du inte respekterar andra människor.
    Ha det förjävligt! Jag hatar dig inte för det vore att tillmäta dig för stort värde. Men en dag, då kommer du själv förstå hur det känns. Må den dagen komma fortare än du kan föreställa dig!

  • Anonym (Säg bara förlåt)

    Min älskade, jag vet inte hur mycket längre jag orkar utan att du söker hjälp för dina agressions-problem. Jag är så innerligt trött på att leta efter signaler för att sedan gå iväg till ett annat rum när saker börjar flyga och gå sönder bara för att någonting inte går som du vill. Kan du inte bara hålla ilskan inne precis som jag? Varför måste saker gå sönder, inte bara dina utan mina saker också. Jag vet att du inte tänker dig för men snälla försök att börja. Hur kommer vardagen att se ut när våran familj växer, kommer du att kunna tygla ditt humör? Jag vet att du aldrig menar att skada mig och jag vet att det inte var meningen att den där brädan du kastade i ilksa skulle träffa just mig och spräcka mitt ögonbryn. Jag vet att det inte var meningen min älskade, men någon gång skulle det vara underbart skönt att bara få höra ett "förlåt"

  • Anonym

    Till mitt ex som dumpade mig för snart 2 år sen!

    Just nu skrattar jag bara åt dig ska du veta. Jag höll mitt jävla pokerface när vi träffades för några veckor sen.  Jag ville precis säga allting til dig men kunde inte göra det när alla andra var med. Mitt mess till dig när du var fyllde var bara för att jag ville jäklas med dig, men det verkade inte du fatta! Åldern är bara en siffra ska du veta. Det har jag lärt mig. Du kanske hörde att min kille är lite äldre än dig och mig. Xx är många år äldre än dig och ändå så kan man tro att han är yngre än dig!!!

  • Anonym

    Till min sambo

    Jag vet inte om det här kommer att hålla längre. Det känns som att vi inte har något att prata om längre tyvärr. Jag vet att jag älskar dig, men ändå så får du mig att tveka pga ditt betende. Vad vill du med oss? Du säger aldrig att älskar mig bara när du är full! Men menar du det?! Det känns som att du är för gammal för mig ibland. Jag har själv sagt att åldern bara är en siffra, men är den verkligen det?! Vad känner du älskling?! Det känns som att vi måste prata om det här. För snart pallar jag inte med. Jag har tänkt att vi ev ska skaffa barn i slutet av året, men jag vill ut och resa först och se världen. Men just nu känns det bara som att vi inte kommer att vara ihop länge till älskling. Älskar vi varandra?! Du sa en sak ikväll som fick mig at fundera om du tänkte på oss eller på det som vi pratade om. Det kändes nästan som att du menade oss, men du kanske menade den andra saken. Sen varför har du en bild på en modell som bakgrund på datorn?! Jag vart jävligt ledsen när jag såg den här om dagen. Varför?!

    Älskar du mig?!

  • Anonym (grrr)

    till en så kallad vän!!

    Jag är så jävla trött att allt ska vara på ditt sätt bara ditt sätt inget annat finns
    du tror du är stört bäst och vakrast pch vet allt!
    du får mig att må illa!
    finn ingen som suger så jävla mycket energi som du gör!
    ja du får tucka jag är väldens elakaste för att vi inte kommer till dig och ställer upp hela tiden och hjälper dig lika mycket
    men Förlåt att mitt liv har gått vidare med hus ny bil och barn
    straffa inte mig för du kör i samma hjul spår hela tiden!
    du är bitter kolla över ditt sätt att vara och ta tag i det!
     

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!