• Anonym (at your servic­e!)
    Äldre 23 Oct 02:21
    3482099 visningar
    13183 svar
    +4
    13183
    3482099

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Äldre 8 Feb 20:22
    Anonym skrev 2012-02-07 00:14:23 följande:
    Till min sambo

    Jag vet inte om det här kommer att hålla längre. Det känns som att vi inte har något att prata om längre tyvärr. Jag vet att jag älskar dig, men ändå så får du mig att tveka pga ditt betende. Vad vill du med oss? Du säger aldrig att älskar mig bara när du är full! Men menar du det?! Det känns som att du är för gammal för mig ibland. Jag har själv sagt att åldern bara är en siffra, men är den verkligen det?! Vad känner du älskling?! Det känns som att vi måste prata om det här. För snart pallar jag inte med. Jag har tänkt att vi ev ska skaffa barn i slutet av året, men jag vill ut och resa först och se världen. Men just nu känns det bara som att vi inte kommer att vara ihop länge till älskling. Älskar vi varandra?! Du sa en sak ikväll som fick mig at fundera om du tänkte på oss eller på det som vi pratade om. Det kändes nästan som att du menade oss, men du kanske menade den andra saken. Sen varför har du en bild på en modell som bakgrund på datorn?! Jag vart jävligt ledsen när jag såg den här om dagen. Varför?!

    Älskar du mig?!

    prata med din sambo
  • Anonym (tjej)
    Äldre 8 Feb 22:40

    När du säger att du tycker mycket om mig så vill jag bara säga hur mycket jag älskar dig, men jag vågar inte av rädsla för att skrämma iväg dig. Men jag gör det verkligen, jag älskar älskar älskar dig... <3

  • Äldre 9 Feb 09:01

    Älskling vill du göra slag i saken, bli man och hustru, planera för ett till barn snart! Du är underbar och gör mig så lycklig! Vill vi alla 3 ska ha samma efternamn snart, vill inte planera mer, bara göra det!

  • Äldre 9 Feb 09:06

    Jag älskar dej så ! Hoppas så på min chans ! Puss i miljoner !

  • Äldre 11 Feb 18:55

    Kan du sluta upp och flirta med mig så förbannat!?! Gör nåt åt saken i stället -för jag är alldeles för feg.


    Alkohol löser inga problem men det gör fan inte mjölk heller..
  • Anonym (mycke­t bagage­)
    Äldre 12 Feb 00:16

    Jag har inte kunnat glömma dig, trots att det gått ett helt år sedan jag såg dig sist. Vår sista kväll blev så konstig och sedan var det dags för mig att åka hem. Vi hade båda ganska stora bagage och ingen vågade satsa av rädsla. Jag försökte ringa dig en gång och skickade ett sms efter att jag kom hem men du svarade inte. Nu är jag på väg till din stad igen och jag vill att du ska veta att jag kommer. Livrädd för hur det ska kännas när vi möts igen. Jag vet inte ens om du kommer hälsa när vi träffas. Jag hoppas så att du fortfarande är intresserad och vågar lära känna mig. Nu vet du att jag kommer och jag kommer att stanna ganska länge där.  

  • Äldre 12 Feb 00:47

    Favoritar och återkommer

  • Anonym (Alegr­a)
    Äldre 12 Feb 13:12
    Intressant att läsa på FL, eftersom man får svar på frågor som man inte få IRL samtidigt kan det vara tufft att läsa vad folk verkligen tycker om en. Jag vill faktiskt inte minnas att jag var så väldigt ”på” och bjudit ut mig, men men...  Iaf bra att du berättate det för din fru (hoppas ni hade det riktigt roligt hemma) och så vill jag absolut inte att du få skämmas för dina känslor för mig… Däremot blev jag väldigt glad att du känner dig så smickrad, strålande sätt att få ökat självförtroende, och jag blir alltid glad när jag får någon att må bra… Hur som helst. Jag hade gott om folk i mitt liv som lekte med mig, så jag är inte särskilt sugen att träffa en till. Idag letar jag efter (vill bli hittat av) någon som inte bara vill leka utan som verkligen menar allvar. Du är definitivt inte den där mannen. Jag trodde verkligen du var annorlunda. Det var det som drog som en magnet, men det är nog jag som är en av dem som aldrig kommer att lära sig någonting. Jag är en idiot och du är perfekt på att leka... Får nog jobba extra hårt på mig i framtiden…

    Giller absolut inte att du hänger ut mitt känsloliv här och det på ett sätt som passar dig bäst. Absolute NO-GO!!! Och du undrade om DU kan lita på mig... Det finns inga ord för hur besviken jag är på dig och samtidigt är jag så himla glad för att det inte ha hänt någont mellan oss. Det hade jag visst också kunnat läsa om här... 
       

     
  • Anonym (Lite kär??)
    Äldre 12 Feb 13:18

    Usch, vi pratar o pratar, jag har försökt släppa o glömma, men då hör du av dig igen.
    Jag vill inte ha det såhär, jag vill vidare, inte stå o stampa såhär. Antingen bör vi utveckla det som är eller helt enkelt lägga ner, men jag e för svag för att klara det ensam. Du måste göra det eller vi tillsammans, jag ensam klarar inte bryta. Dumma människa o lyckas bryta mina murar.

  • Äldre 12 Feb 14:21

    Hur fan kan du?
    Hur fan kan du säga så hårda ord till mig?
    Jag har inte gjort dig något!!! Jag trodde vi skulle kunna lösa det här bra, som vänner. Men du förstör allt. Jämt ska du förstöra allt.
    Kalla mig hora och golddigger, ljuga för barnen och säga att jag är för full?!!! Hur fan vågar du?!!!
    Du är det största svinet jag träffat och jag ångrar att jag släppte in dig i mitt liv!!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!