• Anonym
  Äldre 24 okt 17:12
  2010523 visningar
  11390 svar
  11390
  2010523

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Till "Airwalk".

  Från första stund jag såg dig var du i hemlighet "min" i mitt hjärta... Du slösade tid på ytliga vackra tjejer, och såg inte mig. Vi fick lite ytlig vänskaplig kontakt men en gång träffades vi på krogen och du kom rakt fram till mig och kysste mig. Sedan vände du på klacken och gick därifrån. Sedan såg jag inte dig mer den kvällen.. Det skulle komma att dröja flera år innan du kom in i mitt liv igen och då var jag gravid för andra gången medmitt ex.. Sedan den dagen har du funnits i mina tankar och jag vet att det aldrig kommer att funka mellan dig och mig.. Jag önskar att jag hade kommit hem till dig den där kvällen och tittat film.. Då hade jag fått ha dig nära, om så bara för en kväll.. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och gud nåde mig den dagen då jag springer på dig igen... Jag lämnar allt jag har idag för dig..

  Forever yours, "finska flickan"...  

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:22
  levandecharader skrev 2011-10-24 17:14:36 följande:
  Anonym skrev 2011-10-24 17:07:17 följande:
  Till min kompis som är en stor svikare! Vi skulle träffas hela tjejgänger och nu ska den här tjejen supa hela helgen med sin bror och då har inte hela tjejgänget setts på 6 månader!

  Du kan inte i helgen för att du ska supa hela helgen?! Vi har fan inte träffats på ett halv år!! Du får fan skylla dig själv när du håller på så här! Du kan inte bara ringa och vara ledsen över att du hatar ditt liv just nu! Men när vi ställer upp för dig så skiter du bara i det! Så skärp dig för fan! Nej, jag ger snart upp om du håller på så här! Du kommer inte att ha många vänner kvar om du håller på så här! Jag stöttade när Xx gjorde slut men när jag vart dumpad så struntade du i det. Jag kommer absloute inte att komma när du fyller år ska du veta. Tänker nog inte ens skicka något jävla mess heller till dig om några veckor! Varför gör du så här?!
  Är det samma anonym som har skrivit eller har ni samma kompis?
  det var lite fel på den första så det var drf jag skrev om det ! Okej?! haha
 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:25

  Till min dryga granne:

  Det här är inget försök till att be om ursäkt eller till att försonas...
  Är så trött på dina ungar som alltid ska skrika i trapphuset sent om kvällarna! Att du aldrig kan kasta soporna på en gång utan låter dom stå utanför din dörr en hel dag så det stinker överallt!
  Värst är dina barnlediga helger..låter som en värdelös porrfilm genom väggen när du anstränger dig så jävligt för att få din kille att tro att han är en Gud i sängen! Musiken du spelar på högsta volym kan inte vara normalt! Menar det hörs över hela grannskapet.

  Vill bara erkänna och hoppas du förstår min frustration när jag förra helgen sket genom ditt brevinkast!

  /Tålmodig granne 

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:33
  Anonym skrev 2011-10-24 17:12:14 följande:
  Hur gammal är han?
  Han är 26
 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:36

  Till en alldeles för ung man på alla sätt:

  Jag vet inte vad jag vill, jag vill bara att du kommer hit o hånglar på mig o visar att du vill vara här.

  Till den unga mannen som fick mig att vilja spendera livet med honom:

  Jag är mänsklig även om jag är äldre. Jag vet att jag inte är den vågade amazonen, men du stal mitt hjärta. Jag blev kär. Du behandlade mig som skit och jag lät dig, för att bara få vara nära en stund. Vi ramlade på varandra på cafeét, du vågade inte möta min blick...nu vet jag att du skäms på ngt sätt och det minsta jag begär är att du skriver ett förlåt!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:38

  Till min sambo:

  jag är less på dig. jag är less på att anpassa mig och mitt liv efter dig. Jag vill skilja mig från dig.

  Till mig själv:

  Bli modig. ta steget.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:42

  Till min sambo:

  Förlåt för att jag skäller och är irriterad på dig hela tiden......förlåt för att jag visar vad jag känner för dig så sällan. Förlåt för att jag är en sån bitch. Jag är så trött på mig själv. Jag vet att jag gör fel, men jag klarar inte av att göra rätt. Jag hinner inte med mig själv och jag låter det gå ut över dig. Jag förstår om du blir less och sur på mig..

  Förlåt.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:52

  Här kommer några stycken

  Till pappan i min au pair familj: 
  Anledningen till att jag åkte hem till Sverige igen var inte för att jag hade hemlängtan, utanför att jag kände min jätteobekväm i din närhet sedan jag hittade dina p-rullar i USB:n (dem hade USB med nedladdade filmer)
  "Blandade filmer" Lesbians, lesbians, lesbians, lesbians...A 19-year olds first time!  BTW du är inte för gammal för att vara min pappa!

  Till mamman i min au pair familj:
  Pratade du inte med mig för att du innerst inne visste att din man ville ligga med mig eller för att du helt enkelt inte gillade mig? Hur kan du tycka att de är jobbigt att ha barn om du bara lägger dem på vardagar (dem la sig ca. 2 timmar efter att hon kommit hem) och tar hand om dem på helgerna? "Hitta på något roligt" är inte att åka och titta på hus! Att dina barn inte kan bete sig hänger på dig och din man och ingen annan!!
  En sak till jag åkte hem för att jag inte kunde ta din mans blickar längre och för att ni inte kan behandla era barn med respekt!

  Till min bästa vän:
  Jag älskar dig som min bästa vän du är skitrolig på alla sätt och vis men jag tycker seriöst att du är en slampa! Att ha ca. 5 olika alternativ på pappa till ditt ofödda barn är lite väl.
  Jag hatar att jag alltid måste ställa upp för dig men du ställer fan aldrig upp på mig, det kan vara som en lite grej att komma när jag fyller år...inte ens de kunde du klara av. "Oj, jag glömde bort" 
  BTW jag tycker inte att din unge är särskillt söt och vad hände med att "när jag får mitt barn så kommer jag att lunga ner mig och inte ta hem massa random killar". Hittills har du haft hem 6 olika när ditt barn varit hemma, bara för att du ska ligga och ungen din är bara 4 månader! Ibland så tror jag du drar hem folk för att du ska kunna skryta om hur bra alla tycker du är i sängen! Newsflash! Dem hör av sig till dig för att dem vet att du inte säger nej! Jag vill inte höra om alla dina "erövringar" och ert sex i minsta detalj, när du inte tar hem trash så kan jag börja lyssna.

  Till pappa:
  Anledningen till att vi inte har sådan bra kontakt idag är pga din fru. Jag hatar den där fittan så mycket att det inte ens finns ord för det! Om inte du var en sådan jävla fegis och sagt ifrån till henne så hade vi haft en bra relation idag.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 17:53

   BTW du är inte för gammal för att vara min pappa!

  För UNG ska det vara!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 18:19

  Till statsminister Reinfeldt:
  "Sedan din fru började blanda sig in i vården har allt börjat gå neråt. Hon har förstört mycket. När ska du fatta det? En hemmafru, precis vad hon är med hennes gymnasieutbildning borde hålla käften och stanna hemma."

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem