• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (please)

    Snälla, snälla.

    Gör det du verkar vilja göra. Kyss mig när vi träffas, krama mig och säg att du vill ligga med mig, jag kommer göra det utan att tveka.

    Din bror har sagt att det är ok, det vet du dock ingenting om än.

    Snälla, allt jag vill är att du ska kyssa mig och få omkull mig. Snälla gör det nästa gång vi ses ensamma!

  • Anonym (Kär!!!)

    Saknar dig till max men jag måste vänta. Hur länge vet varken du eller jag och jag har
    lovat att vänta. Kanske gör jag det i onödan vem vet? Vill ha dig här och nu. Love you! Hjärta 

  • Anonym

    Kom över och ät middag hos mig någon gång i veckan, du är ju ändå i Stockholm.
    Hur fan kunde det vi hade bara försvinna så där fort? Är du verkligen helt säker? Har du glömt allt du skrev till mig?

  • Anonym

    Jag undrar vad det är som gör att du och jag inte kan släppa varandra? Jag kan inte påstå att jag är kär i dig, och det har jag inte varit på väldigt länge. Vi har båda gått vidare, du bor med henne och jag har barn med honom men vi är fortfarande beroende av varandra. Det är fantastiskt att vårt förhållande mynnade ut i en sån fin vänskap, men ändå läskigt att vi inte kan leva utan varandra trots att vi inte är kära i varandra längre. Ibland undrar jag om vi kanske är kära utan att veta om det, och att det slutar med att vi sitter hand o hans på ålderdomshemmet. Galet.

  • Anonym (Q)

    Till min kära sambo.

    Älskar dig fortfarande! Men det saknas så mycket... Och ska vi va ärliga så har vårt sexliv aldrigt riktigt varit kanon... Vill INTE va otrogen!

    Jag vill ha ett öppet förhållande. Låter du mig ha det bra ett par gånger i månaden på annat håll så får du göra vad du vill. Sen kommer vi hem och mår bra tillsammans.

    Älskar dig <3       

  • Anonym (Hea)
    Till min pojkvän:
    du är den mest underbara killen jag någonsin har träffat. Du får mig alltid att må bra, även när jag mår skit. Du hjälper mig med allt, verkligen allt. Du står ut med mitt jävla humör, mina utbrott tar du med en klackspark. Dagarna när jag är sängliggandes pga, ryggen tar du tag i städ, disk, djur & mat. även när du har jobbat ett 20timmars pass.
    Jag vill alltid vara din, bara din. Dessutom tycker jag det är på tiden att vi gör en tillökning. Inte bara katter.. ;) Och kanske åker och kollar på dendär vackra gården vi har pratat om? Älskar dig mest min underbara fästman <3

    Till mitt ex & min fd. bästa vän:
    Jävla idioter, så förbannat dålig stil av er. Gå bakom ryggen på mig bägge två. Och du, Sara, skulle va min bästa vän? Men nä, du kan inte änns meddela att du är tillsammans med mitt ex. Och du, Oskar, de är väl kuken som styr dig va? Ni kunde väl förfan ha sagt något, då hade de vare fine. Men blä. Skottpengar på sånna som er.
  • Anonym (Alegra)

    Tack, det här var precis den reaktionen man förväntar sig i en situation där man blottläggar sina känslor och visar sig svag. Känner mig som världens största idiot. Nej förlåt, jag är världens största idiot.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!