• Anonym (Kaffedraken)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till grannarna som flyttade i helgen.

    *Måte fan ta dig o din jävla idiot till man.Jag hoppas soc verkligen tar sitt ansvar o håller koll på era små flickor.Måte du en en dag få lida fan för de du utsatte mig för. Å pengarna du är skyldig mig,kan du sätta i halsen,för då skulle de komma till bäst nyttan.Korsas våra vägar igen råder jag dig att gå en omväg.Bara för att du är turk,så betyder de inte att du inte är rasist,Hade de inte varit för era stackars flickor,så hade jag önskar livet ur er.Måte fan ta er"

    Till mina 4syskon o mina föräldrar.

    "Måte fan ta er o måte ni en dag få lida.Ni har fan ingen rätt att mordhota mig eller någon i min familj.hur fan kunde ni låta era jävla suparvänner tafsa på mig??? Måte ni fan få lida svårt en dag"

    Till min ena systers fd man.

    " Du ska fan inte komma här o tro att du är något! O mordhota mig på fb för att sen fega ut o ta bort inlägget.Tji fick du då en vän till mig hann kopiera de.Ok,snuten gjorde inget,men räkna med att få ett besök utav soc,då du fan har förstört ungarna.Man sätter sig fan inte o tittar på en p-rulle med sina barn.Å du.....tar du kontakt med mig,så ska du fan få se ditt jävla as!

    Till mitt ex.

    Jag hatar dig!!!  Hörde att du blivit lämnad av din fru.horan som du kn*lade bakom min rygg.Rätt åt dig.Hoppas hon krossade dig ordentligt.Du kommer sluta som en ensamt o tragiskt gammalt svin så som du håller på.
    Måte fan ta dig.Synd att dina barn har dig som far.fy fan.Men vet du...trots att jag fortfarande älskar dig,så skulle jag aldrig ta i dig igen.Jag har lyckats att resa mig o plocka ihop alla bitarna.O graven efter vårt barn,som du vände ryggen åt,vårdar jag med all kärlek jag har.
    Måte fan ta dig!!!!"

    Till min son pappa o ex.

    Din jävla morsgris!Idiot!Ditt jävla iq-befriade helvete!!! Du är fan inte bättre än någon annan bara för att du har ett annat efternamn.O din feta jävla mor ska fan inte betyda mer än vad vår son gör.Din jävla sopa.
    skulle fa inte förvåna mig om du sätter på fanskapet när du spenderar så mycket tid hos henne.Katlas förebild.Jag tänker fan inte vänta på att helvetet ska dö.Inom snar framtid kommer jag att ändra på allt som du tar för givet.Sen kan du sitta där med dina jävla porrfilmer o å ljuga dig själv full med skit.Å skaffa blöjor ditt jävla pisspotta! Stäng igen din jävla lagårdsdörr o kryp tillbaka från sk*thålet du kommer ifrån*

    Till fd svärmor.

    Fatta att din son är vuxen! Å vem fan är fet?! Du är ju så jävla ful o idiotisk att satan själv är avundsjuk,.
    dö o jag blir lycklig.
     

  • Anonym (Kaffedraken)

    Till min vän:
    Anledningen till att jag verkar "nere" är för att du suger ur min energi emellanåt och inte accepterar att jag behöver egentid. Du accepterar heller inte ett nej utan tjatar och ska jämt ge mig dåligt samvete. Varför jag inte kan säga det till dig är för att jag försökt men då är jag elak, eller så blir du sur. Ingen annan av mina vänner ser mig som elak när jag säger ifrån men du kan ALDRIG ACCEPTERA ETT NEJ. DÄRFÖR orkar jag inte ses varje dag, eller svara på dina 500 dagliga telefonsamtal.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ett sms jag tänkte skicka till mitt ex:

    Jag vill verkligen ha dig. Jag vet att du säger att du inte kan. Men jag kan! Ska jag bara sitta här och vänta? Jag kan ju inte bara glömma dig. Du var mitt allt. Du är mitt allt. Kanske fattar du inte. Du var lika vilsen som jag. Jag vet inte hur mycket du älskade mig. Men nu vet jag att jag älskade dig mer. Jag orkar inte mer. Jag vill se dig le. Jag vill få dig att skratta. Jag älskar dig så mycket mer än du anar. Jag orkar inte sakna dig längre. Men det är allt jag kan göra. :(

  • Anonym (Kaffedraken)

    Till lilla A ! Det har ju alltid varit du och jag, men vet inte om jag orkar mera. Allt blev så rörigt när vi inte kunde bo tillsammans på heltid längre. Känns som att man har försökt med allt, och har alltid blivit så varm i kroppen när du är här. Men dom här åren har gjort mig så svag, älskar ju dig men skäms att jag känner så här. Det känns som att man inte orkar mera, klarar inte att titta i dina fina blå ögon allt för länge. Blir ju rädd att du ska förstå, vet ju att du kan läsa mina ögon. Men jag orkar inte med mig själv längre, och kan ju inte leva på dig. Fan lilla A jag vet att jag måste  komma över alla  hinder som har blivit så höga. Har ju lovat mig själv att alltid göra allt för dig, men tydligen är mina ord inte så mycket värda. Men du är  en duktig och snäll tjej, så jag vet att det kommer att gå bra för dig. Älskar dej !

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (börjar falla) skrev 2011-10-24 18:38:21 följande:
    Till mitt ex: Om du står framför mig imorgon och friar till mig, så flyr jag med dig! Har älskat dig i alla dessa år, men har inte vågat berätta det.

    Till min pojkvän: Jag älskar dig, men vet inte vad jag vill längre. Vet inte om det är rätt? Hjälp mig att förstå!! 

    Är det jag som skrivit det där..?!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Vågar inte säga till min vän som blev mamma förra veckan:
    "Läste idag på DN att plötslig spädbarnsdöd har ökat i Sverige och sambandet med rökning är klar och tydlig. Oftast sker det mellan 1-4 månader i livet. Varför chansade du? Varför fortsätter du röka nu när du ammar? Jag vill inte att något ska hända med din bebis, jag älskar henne. En annan nära vän förlorade sin bebis och hon rökte hela graviditeten. Snälla var inte så dum men jag vet att inget kan ändra din syn på rökning."

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2011-10-24 17:25:37 följande:
    Till min dryga granne:

    Det här är inget försök till att be om ursäkt eller till att försonas...
    Är så trött på dina ungar som alltid ska skrika i trapphuset sent om kvällarna! Att du aldrig kan kasta soporna på en gång utan låter dom stå utanför din dörr en hel dag så det stinker överallt!
    Värst är dina barnlediga helger..låter som en värdelös porrfilm genom väggen när du anstränger dig så jävligt för att få din kille att tro att han är en Gud i sängen! Musiken du spelar på högsta volym kan inte vara normalt! Menar det hörs över hela grannskapet.

    Vill bara erkänna och hoppas du förstår min frustration när jag förra helgen sket genom ditt brevinkast!

    /Tålmodig granne 
    HAHAHA!! Har funderat på att göra samma sak med min granne men är rädd för att bli tagen på bar gärning
  • Anonym (Kaffedraken)

    Till svinet, som jag var aldeles för snäll mot!

    Du gav mig cellförändringar din idiot! Jag litade på dig, du berättade allt för dina vänner, även det mest privata. Jag var tydligen inte värd att skydda på ngt sätt IDIOT! Jag är så arg på mig själv för att jag uppträdde så sansat och vuxet, för att jag inte bara fick ett hysteriskt utbrott! Tänk bortom dn egen näsa ngn gång, visa andra människor ngn typ av grundläggande respekt!

    Till dem som undrar varför jag ej skickar det här. Jo, för att jag inte vill ge honom ngn typ av information om mitt liv någonsin mer, även om det ibland innebär att jag får kväva mitt raseri o sitta på mina händer!

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2011-10-24 19:12:01 följande:
    Ett sms jag tänkte skicka till mitt ex:

    Jag vill verkligen ha dig. Jag vet att du säger att du inte kan. Men jag kan! Ska jag bara sitta här och vänta? Jag kan ju inte bara glömma dig. Du var mitt allt. Du är mitt allt. Kanske fattar du inte. Du var lika vilsen som jag. Jag vet inte hur mycket du älskade mig. Men nu vet jag att jag älskade dig mer. Jag orkar inte mer. Jag vill se dig le. Jag vill få dig att skratta. Jag älskar dig så mycket mer än du anar. Jag orkar inte sakna dig längre. Men det är allt jag kan göra. :(
    ojoj
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (börjar falla) skrev 2011-10-24 19:34:16 följande:
    Samma kärleksliv? =o

    Mjaa.. lite kanske.
    Älskar min sambo men skulle mitt ex vilja ha tillbaka mig skulle det vara ett jobbigt beslut att ta... 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!