• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym
    Anonym (berätta) skrev 2012-04-02 20:14:11 följande:
    Detta tycker jag du ska berätta för din mamma....Mammor står starka när vi själva är svaga!!
    Jag kommer aldrig våga :(
     
  • Anonym

    Jag är så kär i dig. Jag har varit kär i dig i ett år och blir alldeles knäsvag varje gång jag ser dig. Du är den finaste personen jag någonsin mött och det går inte en vaken timme när jag inte tänker på dig.

  • Anonym (berätta)
    Anonym skrev 2012-04-02 20:31:25 följande:
    Jag kommer aldrig våga :(
     
    Vad tror du hon ska säga?? Vad är det värsta som kan hända??
  • Anonym (sssss)

    Ja jag har så många mail och sms som jag vill skicka dig men det kommer aldrig hända. Jag försöker gå vidare och inte tänka på dig, på allt som hände. Försöker att inte sakna dig. Försöker ta tillbaka mitt liv men jag har tappat fotfästet här hemma också och det går inte bra.

    Jagär så ledsen för allt jag aldrig sa och för allt jag aldrig frågade mrn jag vågade inte.Jag visste inte vad som var ok och vad som inte var ok.Jag ville inte göra dig upprörd.Jag ville bara höra dig prata och höra din röst den där kvällen. Tror fortfarande inte att det ägt rum.För bra för att vara sant även om det inte blev så mycket sagt.

    Jag ser dina föräldrar ibland och blir påmind om kärleken till dig. Kärleken som aldrig slutat trots alla år. Jag hoppas att du har det bra och slutar vara besviken på livet. Ta hand om dig älskade du. Du vet att du har en plats i mitt hjärta och saknaden efter dig och allt gör konstant ont....     

  • Anonym

    "Mamma. Varför sviker du ditt barnbarn bara för att du är arg på mig? Och kan du verkligen inte se hur irrationell du är när du blir arg på mig för att jag bryr mig om din hälsa och påpekar att du dricker på ett sätt som skadar dig? Jag går bara å väntar på att du ska dö nu, för jag känner ju dig, och du är så envis, så du lär aldrig vika dig. Och jag är färdig med att försöka lirka, och kan inte ta tillbaka vad jag sa, för jag sa det jag sa av kärlek till både dig och ditt barnbarn och mig själv. Älskar dig... men det krossar mitt hjärta vissa dagar(idag allra särskilt) att se vad sjukdomen gör med dig... å att du helt sonika skiter i din dotter och ditt barnbarn. Du var den sista familjemedlemmen jag hade kvar, och nu är du också 'borta'.

    Det gör så dj-a ont, och vissa dagar är det bara tårar och smärta.. men det rör dig inte i ryggen.. för du kan ju alltid trösta dig med spriten.. ölen och vinet, å alla dom små groggarna eller fina sorterna vid alla sorters högtider.. vet inte hur jag ska förklara för mitt barn varför du aldrig hör av dig.. ord är så fjuttiga.. önskar att du kunde höra henne gråta ibland över att hon saknar mormor, och hennes ständiga frågor om varför hon inte får träffa dig...   Väntar bara på besked, om din död. Och inte ens då lär ju sorgen ta slut.. Du är den enda mamman jag har.

    Känner mig så hemskt ensam ikväll.. tårarna bara rinner.. och du.. du sitter nog i tv-soffan och har ditt öl eller vinglas bredvid, som vanligt... och ser allt mer ovårdad och shabbig ut för varje år som går.. din höga status till trots.. fy f-n för att du tar den lätta vägen ut.. dj-a fegis."

    (ingen idé att skriva... vet att anklagelser inte fungerar.. vet att mamma är sjuk.. men det tar inte bort sorgen och smärtan..   )

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-04-02 09:52:47 följande:
    Till biomamman

    Varför ljög du om att barnen var friska!!! Dom var ju jätte sjuka, dom låg i 40graders feber och grät efter sin mamma för fan! Nu ligger vi alla sjuka även dom bekanta. Så jävla själviskt av dig!!!! Nästa gång dina barn är sjuka så får dom stanna kvar hemma med dig. Jag borde fan anmäla dig till soc och vi borde ta barnen ifrån dig! du kan fan inte ens ta hand om dom, när duscha du dom sist 1månad sen! Ditt yngsta barn har ju för fan skabb och barnen har gått ner flera kg sen vi såg dom sist, antar att du inte ens lagar mat åt dom.
    Du vet inte varför barnen har gått ner i vikt. Du har ingen aning om varför hon tog med barnen eller om hur hon mår eller så. Var inte så hård! Även om du känner henne kanske du inte vet allt om hennes livssituation. Tänk ett steg längre innan du dömer henne
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-04-09 19:53:00 följande:
    Du vet inte varför barnen har gått ner i vikt. Du har ingen aning om varför hon tog med barnen eller om hur hon mår eller så. Var inte så hård! Även om du känner henne kanske du inte vet allt om hennes livssituation. Tänk ett steg längre innan du dömer henne
    i princip håller jag med dig.. men SKABB?? Nä... det får man inte om man inte missköter hygienen ruskigt mkt. Och om man gör det med barn, så är det vanvård. Och då är det nog bäst att man inte har hand om barn alls, oavsett hur mkt man älskar dom eller orsak till att man inte orkar med dom.
  • Anonym (Tant Greta)
    Anonym skrev 2012-04-09 20:01:37 följande:
    i princip håller jag med dig.. men SKABB?? Nä... det får man inte om man inte missköter hygienen ruskigt mkt. Och om man gör det med barn, så är det vanvård. Och då är det nog bäst att man inte har hand om barn alls, oavsett hur mkt man älskar dom eller orsak till att man inte orkar med dom.
    Skabb ska tydligen vara väldigt smittsamt, så det behöver inte alls ha med bristande hygien att göra.
  • Anonym (Flickvän)

    Äh. Jag skickade iväg det istället. Håll tummarna!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!