• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Det här gör så jälva ont!! Vill prata med dig, men jag är lika feg som dig!!!

  • Anonym (förbjudet)

    kan du bara sätta på mig är du snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skål

  • Anonym
    Anonym (förbjudet) skrev 2012-05-30 17:15:53 följande:
    kan du bara sätta på mig är du snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skål
    blä.........
  • Anonym (Pära)
    Anonym (Pära) skrev 2012-05-10 10:30:57 följande:
    Kom på ett till, till en numera före detta bästa vän:

    Tro inte att jag nånsin kommer glömma de 20 000 du är skyldig mig!! Jag ställde upp för dig när du hade det svårt och när din pappa hastigt gick bort mitt i allt. Jag inhyste dina katter i mitt hem när du satt på psyket, de pissade överallt och rev sönder min soffa. Den har du heller inte betalat för. Du fick bo hos mig när du mådde för dåligt för att bo själv. Jag hjälpte dig skaffa en ny lägenhet, fixade massa med den, borrade upp hyllor, målade m.m. Som tack för allt skiter du bara i mig nu.
    Jag kunde bett dig dra åt helvete när jag kom på att du höll på med droger. Men istället gav jag dig en chans att börja om på nytt, men du tog den aldrig. Istället pissade du på mig och sitter antagligen och garvar åt mig medan du sitter där och röker på tillsammans med din pojkvän.

    Ps. Dina saker i min källare hade blivit en bra brasa i valborg, men tyvärr kom jag på den idén för sent. Jag skiter i att en del av dem är saker från din barndom. De har inte i min källare att göra längre, då jag bara ser dig som en jävla parasit. Jag hoppas resten av dina vänner också inser vad du är för jävla människa. Mina pengar kommer jag aldrig ge upp hoppet om, om inte annat ska jag kräva din mamma på dem istället. Ds.
    Lite peppande med en sån här tråd faktiskt :)

    Jag har skickat en variant av ovanstående mail till före detta vännen nu. Hennes saker i min källare har jag börjat sortera och ska sälja av det som går att sälja. Resten ska jag kasta.
    Om det beror på denna tråd vet jag inte, men äntligen har jag tagit tag i den biten i alla fall :)
  • Anonym

    Du pratar inte med mig på nästan 5 veckor, har inte tagit initiativ för att ses på månader, aldrig frågat "vill du hänga med?".... och du har mage att ringa mig SUR för att jag inte berättat detta för dig? När tusan skulle jag berättat det? När du var upptagen med andra människor och ignorerade min existens? Du.var.min.enda.vän. Fan ta dig.

  • Anonym (kär!)

    Jag är så kär i dig min underbara fina granne! Jag önskar att du visste vad jag kände, för jag tror att chansen finns att du känner det samma, men jag kommer ALDRIG våga berätta det för dig...

  • Anonym

    "Dom har stängt av behandlingen nu och hon har fått höra att hon troligtvis har en sista sommar kvar. Jag vet att du inte brydde dig då och jag antar att du bryr dig ännu mindre nu men jag vill verkligen bara andas din luft nu, jag är så jävla svag utan dig."

  • JWR
    Anonym (förbjudet) skrev 2012-05-30 17:15:53 följande:
    kan du bara sätta på mig är du snäll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skål

    Klart jag kan....
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!