• Anonym
    Äldre 25 Oct 22:11
    3425202 visningar
    13099 svar
    13099
    3425202

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (ojoj) skrev 2011-10-25 21:06:46 följande:
    han är 31, trodde han vara mer mogen men inte då

    de är inte lätt eller roligt när dom gör så här 
    Okej, trodde samma sak om mitt ex att han skulle vara lite mer mogen men icke då och han är snart 34!

    nej, det är det inte och det är skit svårt! Vill ditt ex bli ihop igen eller?

    Kram till dig!
  • Anonym
    Äldre 25 Oct 22:24

    Till dig som försvann (är i livet och flydde bara)
    Var du gravid?
    Behöll du det?
    Varför slutade du höra av dig?
    Mår du/ni bra idag?

    Många frågor inga svar det senaste jag hörde var att det var illa med dina föräldrar....Hör gärna av dig..

  • Anonym
    Äldre 26 Oct 10:05
    Till min sambo:
    Förlåt för att jag är så gnällig och surig hela tiden. Vet inte varför jag är det..
    Tyvärr är det du som får ta all skit.

    Till mig själv:
    Ta tag i ditt liv! Ta körkort. Sök jobb. Gå ner i vikt, NU!      
  • Anonym
    Äldre 26 Oct 10:24
    Anonym (Grannen) skrev 2011-10-25 17:28:55 följande:
    Till min granne:

    Hej L... Jag tycker du är så himla fin. Jag önskar att jag fick lära känna dig bättre.
    Du har de vackraste, snällaste och mest ärliga ögon jag någonsin sett,
    och jag blir knäsvag av din blick. Jag vet att du blivit sårad förr, men jag önskar så att jag fick bli din en vacker dag. Jag hoppas att du finner någon som respekterar dig, som älskar dig och behandlar dig väl,
    för det är du värd. Jag hoppas att du kan glömma ditt ex, för hon är inte snäll. 
    Ta hand om dig. Många kramar,
    L.       
    Säg NÅGOT då! På riktigt! Våga! Tänk om hon skulle bli riktigt, riktigt glad.. vad så himla fina ord!
  • Anonym
    Äldre 26 Oct 10:26
    Anonym skrev 2011-10-25 15:42:22 följande:
    Till en släkting som har fyllt år och gillade allas inlägg förutom mitt på fb! Så jag tog bort inlägget!!!

    Kommer aldrig att skriva nåt på din jävla logg något mer, bara så du vet!! ;) Kommer inte att komma nästa år när du fyller jämnt!  
    Men tänk om personen helt ärligt bara råkade glömma att "gilla" ditt inlägg?? Den kanske fick många å satt å klickade för fulla muggar å råkade missa en? Om den gjorde det medvetet, varför inte fråga rätt ut varför? Så att det går att reda ut nått kanske? OM det visar sig att den gjorde det medvetet för att vara elak, så kan du ju skita i den personen sen.. men att bara göra så, men inte reda ut det, lämnar ju dig med en massa frågetecken i huvudet. Hoppas du hittar lite mod att ta en rak konfrontation. För din skull.
  • Anonym
    Äldre 26 Oct 10:41

    "Mamma.. jag vet vad du pysslar med. jag kan nästa se dig framför mig.. hur du sitter å försöker att undvika att stirra på telefonen som inte ringer, å hur du håller i ölburken med krampaktig hand. Den, din trötsnapp, alkoholen, kan du INTE släppa, för då skulle du inte fungera.

    Du kan inte heller ringa, för du är så förolämpad över att jag påpekat att du har problem med spriten, och att du faktiskt gör olagliga saker som kör på fyllan. Det är en skymf, tycker du, att jag kunde säga så.. och innanför ditt hårda skal, vet jag att du gråter av ångest. För du skäms. Jag vet att du inte orkar ta i känslan.. men om du blir nykter någon sekund, så jagar den dig. Skulden och skammen... över vad ditt drickande har åstadkommit. Så du sitter där.. å försöker att inte titta på telefonen, som du tycker borde ringa. och det borde vara jag eller dina barnbarn som ringer, för DU kan ju inte ringa nu, när jag sagt så hemska saker, eller hur?

    Hemska saker mamma? Att jag älskar dig, av hela mitt hjärta, att jag är orolig för dig, att jag önskar att du kunde söka hjälp och sluta dricka? Att barnen älskar dig, och saknar dig, och inte förstår varför du inte ringer?

    Nej, mamma. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte ringa och lirka, och truga, och behöva "krypa" för att du till nåders ska prata med oss igen. Du är en vuxen människa, du är kapabel att släppa burken och sträcka ut handen och ringa själv. Jag har trugat färdigt, och jag har lite egna problem, mamma. Det vet du. Du vet att jag blev utsatt för ett våldtäktsförsök nyligen, och du ringer ändå inte. Jag orkar inte förnedra mig mer, och bry mig om människor som inte orkar bry sig om mig.

    Och även om jag vet att du, bakom all skam, skuld och ångest(som du försöker resonera, supa, argumentera och ignorera bort), älskar mig av hela ditt hjärta. (för det vet jag att du gör) Så bryr du dig inte om mig just nu. Du orkar inte. För din sårade stolthet hindrar dig tydligen än..

    Att du skickar presenter, men inte ringer... det är bara så dumt.. barnen blir förvirrade, och skulle hellre få ett samtal än en present. Vet inte om du tänkte försöka ge oss dåligt samvete, så att vi ringer till slut. Men när jag ringde i våras mamma, så var du sur och kort i luren, och öppnade inte upp alls. Så nä... det fungerar inte så. Man kan inte muta barn till att göra som man vill.

    Så fortsätt stirra på telefonen mamma. Jag kommer inte att ringa. Och barnen vill inte ringa, för dom tycker att det är du som borde ringa. Dom tycker det, fast dom vet att du är sjuk. Och jag kan inte tvinga dom att göra något dom inte vill.

    Fy f-n vad du missar... tiden går.. tick tack. och för varje dag så blir dom större, och du missar allt det underbara dom är. För att du älskar spriten mer, och inte kan inse att jag inte är din fiende, utan du själv. Älskar dig mamma. Gå i frid.

    Antar att jag bara får vänta på beskedet... att du gått bort. Hoppas du inte hinner köra ihjäl någon innan dess!"

    - till mamma... (ingen idé att skicka, inga ord fungerar.. redan provat alla... och hon "vet bättre", men VILL inte tillfriskna)

  • Anonym
    Äldre 26 Oct 12:13
    Anonym (ojoj) skrev 2011-10-26 06:43:51 följande:
    Jo han vill ju de, han inser väl vad han har gått misste om. Synd för han att han inte skötte sig rätt första gången.

    Kram till dig med!  
    Okej, det vill min med! Så vi ska försöka prata ut idag men han är så omogen som jag tänker nog inte ta tillbaks honom för jag har ett annat ragg. Jo, det är jätte synd att dom gör så där. Trodde aldrig att 30 pulsare skulle var så här omogna!

    Kramar!
  • Anonym
    Äldre 26 Oct 12:15

    Vad håller du på med älskling?!

  • Anonym
    Äldre 26 Oct 15:47

    Till mitt kära ex...


    "vad håller du på med, kan du inte bara säga om du vill bli ihop igen eller inte. Men istället vill du träffas?! Men du kan väl svara på min fråga först! Ps, jag älskar dig!"

  • Anonym
    Äldre 26 Oct 18:14

    Till mina bästa vänner:

    Jag är så glad att ni finns i mitt liv. Ni får mig att gå upp på morgonen, och kämpa mig iväg till skolan. Men jag kämpar för att jag ska få träffa er. Ni finns där alltid, får mig att skratta, le och hjälper alltid. När jag är med er struntar jag fullständigt i om någon tycker att jag är helt knäpp som vrålskrattar öppet i skolan, för jag har aldrig haft så kul med någon som med er. Ni är dem finaste personerna i världen, och även fast det är småbråk mellan oss nästan varje dag så hör det till. Ni finns där alltid, och jag vet det. Och jag kommer ALLTID att finnas där för er! Jag kan prata med er om nästan allt, och vet att ni lyssnar och stöttar, vad det än är. Vi har alltid såå roligt i skolan, och jag vet inte hur jag skulle klarat mig utan er. Ni är mina änglar! Vi kan skratta åt precis vad som helst, och ni kan vara exakt lika knäppa som mig ibland, och jag behöver aldrig känna mig dum för att jag skrattar åt något helt seriöst. Ni är världens bästa kompisar och JAG ÄLSKAR ER, även fast jag vet att jag aldrig har vågat säga det förut! TACK för att ni finns i mitt liv, ni gör det värt att leva! Det värmer verkligen, varje dag. Hjärta

    / O.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!