• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Så jävla kär)

    Det började med kravlöst sex. Nu är jag kär i dig så in i helvete. Jag ångrar mig att jag berättade det för dig, för nu vet jag inte längre alls vart fan vi är på väg. Som om inte känslorna vore nog, har du gjort mig på smällen. 
    Tack för den, abort är bokat o klart, hänger du med eller? 

  • Anonym (mmm)
    Anonym (Så jävla kär) skrev 2012-06-06 17:13:00 följande:
    Det började med kravlöst sex. Nu är jag kär i dig så in i helvete. Jag ångrar mig att jag berättade det för dig, för nu vet jag inte längre alls vart fan vi är på väg. Som om inte känslorna vore nog, har du gjort mig på smällen. 
    Tack för den, abort är bokat o klart, hänger du med eller? 

    Själv har du inget ansvar el?
  • Anonym

    Jag vet att du älskar mig, även fast du säger att du inte gör. Jag ber dig gång på gång lämna mig ifred, du vill inte respektera det. Igår frågade du mig.om jag ville åka bort med dej i en.månad utomlands. Jag ljög och sa ja. Jag älskar dej men tilliten för dig dog för länge sen. Jag vill finna någon som jag ser en framtid med, du är inte min framtid. Jag saknar dig när du.inte är nära men jag mår dåligt i hela mitt liv hellre än att leva med dig. Du är otrogen hela tiden, eller var. Jag väntade hemma på dej. Nu vill dina vänner ha mig men det vet du.inget om. Och ren sak till, dom har raggat på mig under hela vår tid tillsammans. Jag vill säga till dig hur vacker du är, men får aldrig fram orden.. Jag vill att du blir sårad som du sårat mih, men det är lågt att tänka så. Jag hatar mig själv för att jag vill dig all smärta på jorden men den smärtan du gav efter varje otrohet så kan jag inget mer än att hoppas. Jag tror på karma, och jag hoppas den e på min sida. Jag älskar dig så det gör ont men jag älskar mig själv för mycket för att låta dig såra mig mer. Du äcklar mig! Jag har bättre sex med mig själv!

  • Anonym (till en annan)

    Jag tycker du är äcklig som skriver till mig när din fru inte vet eller ringer mig när du är ute med er dotter. Hur mycket du tycker om mig. och vill ha mej. Din kuk är inte min smak och jag är ändå hemligt kär i dig. skulle aldrig låta mig gå emellan dig och din fru fast jag redan varit så äcklig och gjort det. Ber till gudarna att jag inte får tillbaka detta när jag träffar min blivande man men trir gud ser min egoism. Jag måste ha dej för att glömma mitt ex, eller rättare sagt för att inte tänka på honom din vän har försökt ha sex med mig varje gång han å jag ses.. jag tycker ni båda är äckliga. Smse jag skicka var visst till dig.. men som sagt jag måste ha dig för att inte tänka på mitt ex

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-06-05 21:29:23 följande:
    du ville vara tillsammans med mig, så därför var jag singel. och jag hade sex med en annan. men jag tycker inte att jag behöver berätta det för dig, för ärligt talat har du faktiskt inget med det att göra.. 
    Du hade väl kunnat sagt att du hade ett ONS, för nu har jag klamydia!
  • Anonym
    Anonym (MG) skrev 2012-06-05 19:32:57 följande:
    Till ett ex.

    Jag ångrar att jag någonsin träffade dig. Du var aldrig värd mig och därför valde jag aldrig dig på riktigt utan återgick till min man vilket jag aldrig har ångrat. Tack för sexet, det var också det enda du var bra på.
    skulle kunna vara mitt ex.....
  • Anonym (Kär!!!)

    Fan i helvete!!!! Vad jag saknar dig!! Har försökt att tränga undan dig i mina tankar men fan heller
    att det går. När jag ser tecken av dig på fb så blossar det upp igen. När jag hör en låt som jag förknippar
    med dig så blossar det upp igen. Vad ska jag göra? Du vill ju inte ha mig...... Igårkväll hade du skrivit till mig på
    fb, fan jag grät floder när jag läste det. ;-( Snart tar jag livet av mig...........

  • Anonym (S)

    Till min förvirrade man:

    Du förstör mer och mer för varje gång du åker till henne... Kom hem ikväll och knulla med mig istället...

  • maaammaaa

    Bästa Herr psykiater, du kunde väl ha kört ut morsan innan du började fråga om mina djupaste privata angelägenheter, hon är lite känslig förstår du och hon förstår inte att vanliga killar raggar ohämmat ibland och att man är inte oförskämd om man ger 100 killar kalla handen.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!