• Anonym (at your servic­e!)
  Äldre 23 okt 02:21
  1845187 visningar
  11357 svar
  +2
  11357
  1845187

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
  Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

  Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

  Jag börjar.

  Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

  "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

  Din tur. Kör hårt! Skrattande    

 • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
 • Anonym
  Äldre 23 okt 08:55
  #11

  Till min bästa vän:

  Förlåt för att jag inte kan säga detta på annat sätt än i ett sms. Men jag saknar dig. Jag vet inte vem du är längre. Du har förändrats och det kanske även jag har. Men faktum kvarstår, jag saknar dig och jag saknar det som vi betydde för varandra. Du har låtit henne ta min plats och det gör ont. Och när det gör ont så undviker jag att vara med er. Och eftersom ni alltid hänger ihop numera så innebär det att jag även undviker dig. Förlåt för min feghet. <3 

 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:28
  #12

  Sms till min kille

  "Men vad fan skärp dig! Sluta vara så lat och feg, säg hur du vill ha det istället för att jag ska behöva fiska efter vad du vill. Jag orkar inte med dig och tänker ca 3 gånger per dag på att göra slut. Jag är så besviken på dig, du var så bra och sen blev du en okänslig, egoistisk skit. Du har aldrig funderat på att vi är två i det här förhållandet? Du har aldrig funderat på att det INTE ÄR NORMALT att jag driver det hela tiden. Jag är sjukt trött på att fjamsa för di och peppa dig när du behöver det, att hjälpa dig när du behöver det, att säga att du är fin och ALDRIG få höra det tillbaka. Att veta att du aldrig skulle lyfta ett finger för att hjälpa mig med något alls. Jag önskar faktiskt att du inte hittar någon annan tjej efter mig. Jag önskar att jag får någon bättre. Jag önskar att du kommer till insikt och åter bli den där bra killen jag vet att du kan vara."

 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:30
  #13
  Red drum skrev 2011-10-23 08:09:43 följande:
  Skön tråd!!!

  Sms:et skulle gå till mitt ex som jag bråkat konstant med sen vi gick isär för 2,5 år sedan.

  "Ville bara säga att jag önskar dig och Jenny (hans nya sambo sen 2,5 år) all lycka och att du får ett fast jobb snart, så ni inte behöver tänka på ekonomin. Jag är ledsen för alla bråk, jag säger förlåt för allt som sårat dig. Jag vet att du är lycklig med Jenny och jag hoppas ni får vara det länge till! Vi var aldrig menade för varandra. Hoppas vi kan ha våran "tomten är far till alla barnen-jul" som vi alltid drömde om snart! Kram och förlåt!
  Jag tycker du ska skicka det där meddelandet på riktigt.
 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:31
  #14

  Jag skulle skicka till min lillasyster som sagt upp bekantskapen med mig för att hon mår dåligt av att vara med mig.

  "Jag önskar vi kunde vara systrar igen. Berätta för mig hur jag ska vara så att du inte mår dåligt i mitt sällskap. Jag finns här om du vill återuppta kontakten"

 • Anonym
  Äldre 23 okt 09:53
  #15

  Jag skulle skicka till en nära vän:
  " Du är dum i huvudet som gifte dig med denna man. Han är otrogen och är stolt över det. Du vet att han har varit otrogen men du vet inte att han fortsätter med det och är stolt över det. Ni har tre barn och du tror naivt på hans skitsnack. Jag hörde med mina egna öron när han stolt pratade om hans flickvänner helt öppet på en fest. Jag sade till honom att du är en svin och äcklig. Förlåt att jag inte har berättat det tidigare, ville inte göra dig ledsen. Bättre att du inget vet än fäller massor med tårar. Sanningen kommer fram om honom förr eller senare. Han manipulerar dig och får dig tro att du är den enda."

 • Izap
  Äldre 23 okt 09:55
  #16

  Favorit!

 • Lottiz­en73
  Äldre 23 okt 09:58
  #17

  Sparar

 • Äldre 23 okt 10:01
  #18

  Till en nära släkting:

  Du är en falsk jävla apa och jag fattar inte hur resten av släkten inte genomskådat dig än. Hade vi inte varit släkt så hade jag aldrig velat se dig igen, ditt skenheliga helvete.

 • Anonym (uppsa­gd)
  Äldre 23 okt 10:04
  #19

  Hej "mamma"!
  Nu säger jag upp all kontakt med dig. För sista gången har du klivit in i mitt hem och förolämpat mig, mina barn och mitt sätt att leva. Nu kan du fortsätta lägga allt beröm på min "perfekta" lillasyster, jag slipper höra det mer. Den dagen då du kan tänka dig att säga ETT positivt ord innanför mina dörrar och lämna alla klagomål och spydigheter utanför, ska jag fundera på om jag vill träffa dig. Men det krävs ett löfte.

  "Bara genom att vara en vän, får man vänner." Det borde du ha lärt dig nu. 

 • Äldre 23 okt 10:10
  #20
  Anonym (Eliza) skrev 2011-10-23 05:47:10 följande:

  Till min chef


  Härmed säger jag upp mig, tack för detta året troligtvis står inte arbetsplatsen kvar nästa år, efter alla lögner, svek situationer när du mobbat ut alla anställda med utbildning, alla gånger du smutskastat dessa inför facket, andra chefer och tom de egna kollegorna, jag vet att du vill bli av med mig för att jag VET sanningen och inte är rädd för att stå för den, uppenbarligen var det obekvämt för dig att någon reagerade när våra brukare far illa både fysiskt och psykiskt, tydligen är det okej att begå övergrepp på den varje dag, att övermedicinera tills de svimmar utan att ens få en tillsägelse,för fy vad jobbigt det blev för dig och vad fort du såg till att få bort den delen av personalen som anmälde och agerade emot det och som inte ljög för att rädda DITT ansikte.


  Du är själv medveten om att du ljög ihop allt du sagt om mig, och att du inte fått ihop en siffra rätt, jag är trött på ditt "jag har hört av NÅGON" när jag konfronterat det du anklagat mig för, inte ens när jag trycker upp bevisen i ansiktet på dig tycks du fatta, du kallade mig känslig när jag berättade för dig hur saker egentligen fungerar på arbetsplatsen, du kallade mig känslig när du omplacerade mig helt utan anledning när jag var högravid, inte ens facket trodde dig, istället mailade du ut en massa skit om mig och såg till att hela kommunen fick höra dina lögner.


  Du må ha försört hela min graviditet och första månaderna med mitt nyfödda barn, men vet du, jag kommer iaf att bli frisk...det kommer inte du, och den dagen jag lämnar dig kommer ALLA att få veta vad du gjort, det finns många som sett vad du gjort och står bakom mig, jag är inte den enda du gett dig på med div lögner då vi agerat för att brukarna skall ha det bra. De må vara sjuka, men du är sjukast av alla...Du kommer att få ditt straff och då till skillnad från hur du gör baserat på SANNINGEN, inte manipulerande och lögner, har tom pratat med tidigare anställda på ditt gamla jobb där du gjorde bort dig totalt, dina fd arbetstagare är 100% på att du är psykopat, och jag med, en dag kommer alla att få veta då jag trots utmattningsdepression faktiskt antecknat och dokumenterat varjena lilla sak du sagt och gjort...


  Vi ses


   


  SKICKA!!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem