Inlägg från: Anonym (Merde) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Merde)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (VarbergV) skrev 2018-06-17 18:49:30 följande:
    Saker och ting är ibland inte så enkla, man kan önska att saker inte händer, att känslor inte ska uppstå, men så gör det det i alla fall. Och det kan vara både smärtsamt och oerhört besvärligt att värja sig ifrån. Önskar dig allt gott!
    Tack, Önskar dig detsamma!
  • Anonym (Merde)

    Saknar dig, valde, sårade, bäst så men så sorgligt...

  • Anonym (Merde)
    Fringe skrev 2018-09-01 09:47:25 följande:
    Jag har egentligen inget att förlora. Ändå är det så svårt, rädslan att bli avvisad kanske. Jag är ändå rätt säker på att jag snart kommer att bryta tystnaden mellan oss, en tystnad som råder kring just det jag så mycket skulle behöva prata om, att säga de enkla orden, att mina känslor är oförändrade, berätta att mina känslor inte försvunnit. Jag kommer inte kunna gå genom livet utan att säga honom detta. Min kärlek är helt enkelt för stor.

    Det lät tidigare som att dina känslor i viss mån var besvarade?


    Är han upptagen?

  • Anonym (Merde)
    Fringe skrev 2018-09-01 15:56:25 följande:
    Vem vet vad som egentligen rör sig i en människas inre när ord inte uttalas? Ja, han är upptagen.

    Jobbig situation, jag känner med dig. Förmodligen mer än du tror.


    Min erfarenhet är att det är bättre att tala och ta smärtan än att lida i tysthet.
    Innebär inte att det är lätt...

  • Anonym (Merde)
    Fringe skrev 2018-09-02 05:32:18 följande:
    Nej, det är sannerligen inte lätt. Det krävs en stor ärlighet från oss båda, oavsett vad den ärligheten består av. För mig är situationen som den är just nu ohållbar. Det har gått för lång tid, för lång tid med för mycket smärta. Förvisso mycket glädje, men en glädje som ständigt övergår i en oändlig saknad. En saknad som för mig är för stor att ständigt bära.

    Vet du om dina känslor är besvarade?

  • Anonym (Merde)
    Fringe skrev 2018-09-02 11:40:32 följande:
    Något finns där, men vad det är kan jag bara spekulera om baserat på vad jag ser och upplever, utifrån mitt perspektiv. Någon form av attraktion är jag rätt säker på finns. Hans sätt att se på mig, vårt sätt att se på och betrakta varandra, hans sätt att vara, får mig att uppfatta att han inte står utan känslor. Men vad vet väl jag vad som egentligen rör sig i honom. Kanske njuter han bara av min uppmärksamhet, den attraktion som finns och så är det bra med det, han låter det stanna där. Utan ord är det helt enkelt svårt att veta. Jag skulle önska hans totala ärlighet, vad än som kommer utav den. Som det är nu går jag faktiskt mest omkring och mår dåligt, förutom när vi träffas. Så fort vi skiljs åt känns det som att jag drabbas av en bakfylla. Hela mitt hjärta är till bristningsgränsen fyllt av så mycket kärlek, det är som att mitt hjärta blivit större. Jag är egentligen en ganska rationell människa, kanske därför detta drabbat mig så oerhört hårt, kraftigt. På ett eller annat sätt måste jag ta mig vidare. Att något så vackert som kärlek ska vara så oerhört svårt.

    Råd är lömska, jag riskerar inget, du riskerar desto mer men detta är tyvärr av egen erfarenhet. Hur kloka de är avgör du.


    Försök hitta ett tillfälle att rensa luften från det outtalade. Definitivt i ett nyktert tillstånd!
    Om han är upptagen så kan det bli ännu besvärligare även om känslorna är besvarade. Han kanske inte vill lämna sitt förhållande även om han är förälskad i dig. Gå inte i fällan att bli den andra kvinnan, där finns bara en berg-och dalbana mellan eufori och ännu mer smärta.


    Oavsett vad, du måste ta dig ur detta limboliknande tillstånd och gå vidare på något sätt.

  • Anonym (Merde)
    Fringe skrev 2018-09-02 12:39:44 följande:
    Det är kloka råd och jag vet att det är vad jag behöver göra. Det sliter sönder mig annars. Jag känner en sådan stark attraktion på så många plan, men oavsett det skulle jag aldrig någonsin ge mig in i ett förhållande där jag skulle komma att vara den andra kvinnan. För mig är han först, om jag av olika anledningar inte kan vara det för honom så är det inte aktuellt oavsett mina känslor. Jag värdesätter och respekterar både mig själv och honom alldeles för högt för det.
    Lycka till och virtuell kram!
  • Anonym (Merde)

    Varje gång vi möts så faller jag djupare.

    Du bor i mina tankar. Tänker på dig hela tiden.

    F-n att det skall vara så besvärligt.

    Borde bryta.

    Vill inte!

    Borde bryta.

    Vågar inte...

    Har tagit ställning men håller inte

  • Anonym (Merde)

    Begär inte att du är kvar men jag är på väg att lämna.


    Kommer ta tid.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!