Inlägg från: Anonym (H..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H..)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Poem) skrev 2019-02-11 23:32:39 följande:

    Låter mysigt, med kramen alltså :). Du har ett problem som jag ser det, hur ska någon kunna ge dig en kram om du inte vågar säga vad du vill? Hur ska en boll börja rulla om ingen rör vid den.. (vinden) det kan funka, men du styr inte riktning.. Just saying!

    Lycka till


    Du har så rätt, men ja står vid vägskälet o vet inte vilken riktning ja ska ta. Ja får nog bestämma mig för de först :/
  • Anonym (H..)
    Homosapio skrev 2019-02-13 20:06:07 följande:

    Jag blir inte klok på dig ... Vet liksom inte riktigt var jag ska göra av dig eller att du ständigt stör mina tankar! Jag vet faktiskt inte ens var jag ska göra av mig själv heller mellan varven. Jag vill bara ge upp och sluta så jag slipper slitas mellan en evinnerlig längtan och ett absurt hopp om att du kanske kanske längtar efter att hålla om, hårt och nära, naket och på riktigt. Jag vill ha dig, rakt upp och ner, med fel och brister, vackert, ärligt och på riktigt, villkorslöst.

    Jag vet att en annan tid kommer och att läget inte är helt optimalt just nu. Jag vill att du ska veta att jag står tålmodigt där jag står om du vill att jag väntar?


    Du borde verkligen säga de till personen de gäller!
  • Anonym (H..)
    Homosapio skrev 2019-02-13 21:24:51 följande:

    Okej, tackar ödmjukast för din uppmaning ... Ska fundera på saken!


    Inget att fundera på! Sätt bollen i rullning så att säga :D
  • Anonym (H..)
    Homosapio skrev 2019-02-13 21:22:23 följande:

    Ja, kanske om hen frågade efter något bara vi vet. Annars ser jag inget behov av att outa mig här. Så kort är livet ändå inte! ;)


    Han/hon kanske inte vågar? Kanske bara väntar på en signal från dig? Ja e en sån mes iaf.
  • Anonym (H..)
    Anonym (Som ett frågetecken) skrev 2019-03-02 06:01:29 följande:

    Apropå att våga så vågar jag mycket till skillnad från andra. De enda lekar jag gillar och sysslar med är såna som är ger positiva vibbar, är så jäkla fult att leka med människor på fel sätt. Är bekräftelsebehovet sjukligt stort, jobba med dig själv. Är rak och ärlig, har inga som helst baktankar med det jag skriver här. Om det kan ge en tankeställare åt någon som så väl behöver det så må det verkligen vara hänt.


    Du tycker att hon e feg, men vågar inte skriva din åsikt till henne? Har aldrig förstått mig på sånt beteende. En del människor kanske behöver en liten spark i röven för att reflektera över sitt egna beteende.
  • Anonym (H..)
    Anonym (brit) skrev 2019-03-02 22:58:24 följande:

    Skriva? Är väl kanske någon som lever sitt liv irl...inte så självklart att tala om när någon uppför sig illa. Men visst skulle man vilja göra det ibland.


    Ja skriva/tala om. Ja tycker de e väldigt självklart att tala om för nån vad man tycker. Varför skulle man acceptera något annat?
  • Anonym (H..)
    Anonym (brit) skrev 2019-03-03 07:54:16 följande:

    Det beror dels på vilken relation man har och vad det gäller, för mig är det så. Gäller det något väldigt självklart från någon som verkligen vet hur man uppför sig så kan man istället anta att det är en härskarteknik för att förminska, då är den relationen för mig inte längre intressant. Om det är någon jag måste hantera på t ex jobbet så behåller jag enbart jobbrelationen, det privata man ev. haft hoppar jag då över. Den positiva energin och tiden jag har lägger jag på dom som ger samma tillbaka, ensidiga relationer...nej tack.

    Hade tidigare en jättekul bra kompis som hade ett visst beteende som gjorde mig ledsen, där sa jag det eftersom den personen var värd det obehaget. Men det blev inte helt bra trots det så jag lät vänskapen glida bort. Men där var det självklart att försöka.

    Men du berättar vad du tycker på jobbet t ex?


    Ja förstår va du menar, man märker ju om de e en person som enbart vill trycka ner en. Där e de ju inte ens säkert att de hade gått in överhuvudtaget. Men en del kanske bara brottas me något inom sig, o vid såna stunder kanske man inte förstår själv hur jobbig man e. Varför inte påtala då? Ja kan själv va rätt dryg ibland, men ja har väl haft turen då att dom berörda faktiskt sagt ifrån. Ja e väl lite av den kalibern att ja har svårt att hålla käften när nån beter sig som skit, även om de inte e nån ja bryr mig om speciellt mycket. Men ja gillar inte folk som nedvärderar andra lr anser sig vara bättre. :)
  • Anonym (H..)

    Varje gång ja träffar dig så vill ja bara slita av dig kläderna! Ja vill ta på dig o känna din varma kropp! Men du ger mig dubbla signaler. Även om du haft chansen 2 ggr nu så har du inte tagit den?? För mig e de helt obegripligt vad som rör sig i ditt huvud! Nu orkar ja inte mer.. ja ger upp!

  • Anonym (H..)

    Känner sorg över att du tvivlar så på oss. Vet att de är åldern, men de vi har är så underbart. Ja vet inte om ja klarar av detta velande. Ja vill ju bara ha dig..

  • Anonym (H..)
    Anonym (MmMm) skrev 2019-03-28 17:01:40 följande:

    Är du hon så tro mig.. Jag har inga problem alls


    Ja tvivlar på att ja är den hon..
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!