• Anonym ($$)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Omg du avböjde inte! Du hade gjort det med flit så det fanns en chans att ses bara du och jag! Jag förstår först nu

  • Anonym ($$)

    Kan vi ses i veckan bara du och jag, utan barn? Ta en kaffe eller en promenad.

  • Anonym ($$)

    Jag ville prata och vara nära dig och ta en promenad och se film och krypa upp i ditt knä och se in i dina ögon och få förlora mig i det som än blev. Så mycket inom mig som ligger begravd och outtalat och som jag tränger bort. Men om du ville ta emot det, vad skulle vi göra då? Istället hamnade jag långt borta från dig och du kände kanske att jag ignorerade dig.

  • Anonym ($$)
    Anonym (Rms) skrev 2020-06-17 18:19:54 följande:

    Känner du som jag? Vill så gärna veta.


    Kan inte du skriva hur du känner! Det är så spännande med kärleksförklaringar :)
  • Anonym ($$)

    Hej. Jag vet att du ska åka iväg nu men tajmingen är som den är. Vi har umgåtts mycket på sistone, tiden med dig har varit så himla bra. Du får mig att må så bra, du får mig att vilja bli en bättre människa, du har redan gett mig underbara minnen. Den här veckan var något helt annat. Du är... helt fantastisk. Inte bara sjukt snygg. Jag har fått känslor för dig. Det är fan fel, men också rätt på ett sätt. Jag vill inte säga det här ifall att det är inte så du känner, eller om det gör dig obekväm. Om det får dig att ta avstånd. Så det kanske stannar inom mig lite till, jag kan inte förlora dig än.

  • Anonym ($$)

    Hej. Jag tänker en massa saker kring oss. Vi är båda i förhållande med barn inblandade. Jag försöker främst förstå om du är ute efter bekräftelse men inget mer, en kortvarig fysisk affär, eller om du menar allvar. Allvar som i att det kan sluta med att vi lämnar våra partners för varandra. Alla alternativ känns inte riktigt som du. Du är lojal och genomtänkt. Jag blir inte klok på situationen ...

  • Anonym ($$)

    Om jag kommer förbi där du är imorgon, vad kommer hända? Det kanske är ovälkommet? Eller är det nåt du vill?

  • Anonym ($$)

    Allt är så mkt bättre när du är omkring mig. När vi gör saker ihop. De är bland de bästa minnen jag har. Jag vill inte tappa din vänskap men..

  • Anonym ($$)

    Ledsen


    Anonym (Cykel) skrev 2021-01-12 19:50:13 följande:

    :(


    Vad hände?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!