• Anonym

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jävla fuckade soppa!!!!!!!!!!!!!!! Varför ska det vara så jävla kolmpicerat!!!

  • Anonym

    Det är du som har stora problem och INTE jag! Jag vill lösa det här innan allt kommer ut.......

  • Anonym

    "Något i mig känner så otroligt mycket för dig, jag vet inte varför, kanske för att du är ett hopplöst fall som jag tagit under mina vingar och gillar utmaningen. Men annars så äter du upp mig inifrån. Jag vill lämna dig, men jag står inte ut med tanken att vara utan dig nu när jag är så van vid att ha dig i mitt liv.
    I en relation ger man väl varandra komplimanger och bekräftelse? Tydligen inte DU! Få in i din jävla ärthjärna hur mycket det tär att känna som att man bor med en kompis!
    Att vi ska ha barn ihop gör inte det hela bättre. Nog för att jag vet att du kommer bli bästa pappan någonsin, och alltid finnas där och ställa upp för vårat barn, men jag står fan inte ut med det här längre!
    Jag hatar att älska dig, I´m heartbroken =(   "

  • Anonym

    "Din sorgliga jävla ursäkt till människa, ta tag i ditt liv och dina SATANS alkoholproblem. FATTAR du inte hur mycket du förstör för andra? Dum fråga, du vet mkt väl, men du väljer att inte bry dig ditt egoistiska jävla bottenskrap... Jag hoppas att du blir behandlad precis så jävla illa själv, eller vänta, det HAR du ju blivit när ditt ex var otrogen med din (vad du trodde) bästa vän...!! Du VET hur det känns att bli sårad, du VET hur det känns att bli så jävla sviken. Men ändå gör du iss samma sak mot andra.. Du är patetisk, så jävla ingenting, din jävla NOLLA...!!!!"

  • Anonym

    Allt ni gjort mot mig, era äckliga jävla svin!

    Jag kan inte få fler barn pga vad ni två gjorde mot mig, inte räckte det med det heller, ni måste samla ihop en mobb mot mig, ställa er i en ring runt mig på stan, kalla MIG för hora, äcklig, lögnhalsig bitch.. Det är ju ni som står där och ljuger alla era vänner rätt upp i ansiktet, det är JAG som är ärlig. att ni sen inte är karlar nog att stå för det ni gjort, är erat problem.
    Ser jag er någonsin göra något mot en kvinna, så som ni gjorde mot mig, så LOVAR jag er att jag hämtar min pappas jaktgevär och siktar på en 50 poängare (headshot).

    just ja, en sak till.. Om jag någonsin får ett till samtal av er eller era fega vänner där ni mordhotar min 3 åriga dotter, så lovar jag er att det sista ni kommer se, är mig och en kniv mot eran strupe, och en slö, rostig trädgårdssax mot erat könsorgan...        

  • Anonym
    kvinna 34 skrev 2013-03-27 16:28:59 följande:


    Säg det till den tror du personen kan läsa dina tankar ?
    Nej. Läs trådstarten.
  • Anonym

    Det borde bli vi nu. Allt tyder på det! Släpp taget! Vi älskar varandra! 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!